Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi to nějak zmatečné
!
A proč zrváš na pevné lince?Tak zavolej na mibil
.Co Facebook a jiní příbuzní
?
Anonymní píše:
Přijde mi to nějak zmatečné!
A proč zrváš na pevné lince?Tak zavolej na mibil.Co Facebook a jiní příbuzní
?
Tak asi na ně žádný kontakt nemá, ne? ![]()
Dohledatelná bývá pevná linka, ale tam je asi nenašla…
Zizalka píše:Anonymní píše:Tak asi na ně žádný kontakt nemá, ne?
?
Uff, to je zase nějak mile napsané
!
Hele, jsem z Děčína, ale tohle jméno mi nic neříká.Víš něco blíž?Třeba ulici nebo čtvrť, kde mají bydlet? ![]()
Anonymní píše:
?
A kde mam ten mobil najit ??
nA facebooku taky nic neni,mela jsem na jednu z nich mail,ale uz neplati
tata bydlel v Popovicky a tihle tri nad Popovickou se jde jakoby na kopec,uplne nahoru k lesu a tam je nejaka byvala hajenka a tam by meli bydlet
ne uplne nahoru Popovickou, ale odbocit do leva a jit nahoru za mesto.
Anonymní píše:Člověče, jestli myslíš hájenku stejnou jako já, tak tam bydlí moje kamarádka!Můžu se ji zeptat, jak se jmenovala pani od které to koupili!
tata bydlel v Popovicky a tihle tri nad Popovickou se jde jakoby na kopec,uplne nahoru k lesu a tam je nejaka byvala hajenka a tam by meli bydlet
Anonymní píše:
A jak dlouho am bydli ?
Odhaduju, že tak osm let
!
Bydleli ve Václavicích nebo za Letnou?Myslím směr průmyslovka!
ahojky, potrebovala bych moc, moc pomoct pri hledani jedne osubky
bohuzel o ni nic moc nevime
je ze by mu mohlo byt kolem 65 +/- jmenuje se MILAN BUFÁK a pred cca. 40 lety bydlel v M. boleslavy v ulici Koněvova. pokud by jste neco vedeli, napiste mi do SZ, dekuji ![]()
Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledání
jde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rukama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju
@Anonymní píše:
Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledáníjde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rokama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju
@Anonymní píše:
Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledáníjde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rukama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju
Myslím že vím kde hledat..pokud mate zajem, ozvete se.
Nevim jak zacit,ale zkratka potrebuju sehnat kontakt na pribuzne ze strany meho otce a protoze nemaji pevnou linku nevim jak na to. Ziju v zahranici a potrebuju s nimi nutne mluvit,kvuli rodinne zdravotni minulosti.Potrebuju vedet,zda se z tatovy strany nevyskytovali nejake nemoce,kvuli problemum me dcery.
Chci se zeptat pokud je tu nekdo z Decina,jestli nezna pana Emila Sisku a nebo Petru a Katerinu Siskovou,jsou to pribuzni ze strany otce a mohli by mi pomoci
omlouvam se za anonym,ale neni to pro me prijemna zalezitost a pokud by mel nekdo nejake informace tak se mu samozrejme ozvu pres soukromou zpravu,dekuji