Hledání osob - Děčín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.9.11 09:24

hledani osob-Decin

Nevim jak zacit,ale zkratka potrebuju sehnat kontakt na pribuzne ze strany meho otce a protoze nemaji pevnou linku nevim jak na to. Ziju v zahranici a potrebuju s nimi nutne mluvit,kvuli rodinne zdravotni minulosti.Potrebuju vedet,zda se z tatovy strany nevyskytovali nejake nemoce,kvuli problemum me dcery.
Chci se zeptat pokud je tu nekdo z Decina,jestli nezna pana Emila Sisku a nebo Petru a Katerinu Siskovou,jsou to pribuzni ze strany otce a mohli by mi pomoci
omlouvam se za anonym,ale neni to pro me prijemna zalezitost a pokud by mel nekdo nejake informace tak se mu samozrejme ozvu pres soukromou zpravu,dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.9.11 12:42

Přijde mi to nějak zmatečné :think: !
A proč zrváš na pevné lince?Tak zavolej na mibil :think: .Co Facebook a jiní příbuzní :nevim: ?

• Citovat
  • Upravit
2480
5.9.11 13:09
Anonymní píše:
A proč zrváš na pevné lince?Tak zavolej na mibil :think: .Co Facebook a jiní příbuzní :nevim: ?

Tak asi na ně žádný kontakt nemá, ne? :wink:
Dohledatelná bývá pevná linka, ale tam je asi nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
5.9.11 14:54
Zizalka píše:
Anonymní píše:
A proč zrváš na pevné lince?Tak zavolej na mibil :think: .Co Facebook a jiní příbuzní :nevim: ?
Tak asi na ně žádný kontakt nemá, ne? :wink:

Uff, to je zase nějak mile napsané 8-) !

Hele, jsem z Děčína, ale tohle jméno mi nic neříká.Víš něco blíž?Třeba ulici nebo čtvrť, kde mají bydlet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 07:53
Anonymní píše:

A kde mam ten mobil najit ??
nA facebooku taky nic neni,mela jsem na jednu z nich mail,ale uz neplati

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.11 07:55

tata bydlel v Popovicky a tihle tri nad Popovickou se jde jakoby na kopec,uplne nahoru k lesu a tam je nejaka byvala hajenka a tam by meli bydlet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.11 08:08

ne uplne nahoru Popovickou, ale odbocit do leva a jit nahoru za mesto.

• Citovat
  • Upravit
17745
6.9.11 08:48
Anonymní píše:
tata bydlel v Popovicky a tihle tri nad Popovickou se jde jakoby na kopec,uplne nahoru k lesu a tam je nejaka byvala hajenka a tam by meli bydlet
Člověče, jestli myslíš hájenku stejnou jako já, tak tam bydlí moje kamarádka!Můžu se ji zeptat, jak se jmenovala pani od které to koupili! :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.11 08:51

A jak dlouho am bydli ?

• Citovat
  • Upravit
17745
6.9.11 09:04
Anonymní píše:
A jak dlouho am bydli ?

Odhaduju, že tak osm let :think: !

Bydleli ve Václavicích nebo za Letnou?Myslím směr průmyslovka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
6.9.11 09:04

Jestli chceš, napiš mi SZ.Možná něco vykoumeme! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.5.13 22:12

ahojky, potrebovala bych moc, moc pomoct pri hledani jedne osubky :)) bohuzel o ni nic moc nevime :(( je ze by mu mohlo byt kolem 65 +/- jmenuje se MILAN BUFÁK a pred cca. 40 lety bydlel v M. boleslavy v ulici Koněvova. pokud by jste neco vedeli, napiste mi do SZ, dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 22:25

Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledání :nevim: jde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rukama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 22:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledání :nevim: jde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rokama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju
  • Citovat
  • Upravit
57
20.3.14 20:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, taky se přidám jestli mužu a prosím o pomoc v hledání :nevim: jde o muže naposled bydlel v Kutné Hoře jmenuje se David Převrátil a je mu 33let naposledy jsem oněm slyšela před více jak 4 rukama a od té doby nic (fb jsem zkoušela a nenalezla, čislo nefunguje už).Děkuju

Myslím že vím kde hledat..pokud mate zajem, ozvete se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová