Hledáte náhradní matku?

Anonymní
26.9.23 08:08

Hledáte náhradní matku?

Ahoj, nabizím se jako nahradni matka.Jsem ze severnich cech, mam sve 2 deti.Je mi 37 let.Jsem rozvedena, svobodna, zdrava. Maturitni vzdelani, praci tez mam, ale v dnesni dobe utahnout sama rodinu, hypoteku atd. To pisu narovinu, kdo neprizna, ze je to o penezich, tak lze ;) takze rejpalky a odmitace ignoruji, bezte hejtovat jine stranky a doprejte oboustranou pomoc tem, co to potrebuji. :* :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
26.9.23 09:04

A jak bys to přestavovala prakticky: jako umělé oplodnění, nebo to může být i přirozené oplodnění, 100 tisíc na ruku hned po oplodnění a 100 tisíc po donošení atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.23 09:18

@Božislava cena kort dnes (vzhledem k tomu, ze veskere vysetreni a konani v tehot.jde z meho pojisteni) plus vse kolem tehot, z dostupnych inf.je minim 300 tis odmena, az vice, dle naroku na stravu, vitaminy ze strany biolog.rodicu.Dale dalsi potreby v tehot.
Dale jde pochop. o asistovane tehot. Pac si nedovedu predstavit, zda by nekdo svolil z jakekoliv str. o klasicky postup :oops: a hlavne, musi jit preci o embryo biolog.paru.
Urcite nikdo neporodi sve vlastni DNA a pak ho jen tak nekomu da. :andel:
Uz jsem jednou toto podstupovala, jenze bylo jen jedno embryo a ne uplne ok, takze se jim nechytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.9.23 09:27
@Haňulina86 píše:
@Božislava cena kort dnes (vzhledem k tomu, ze veskere vysetreni a konani v tehot.jde z meho pojisteni) plus vse kolem tehot, z dostupnych inf.je minim 300 tis odmena, az vice, dle naroku na stravu, vitaminy ze strany biolog.rodicu.Dale dalsi potreby v tehot.
Dale jde pochop. o asistovane tehot. Pac si nedovedu predstavit, zda by nekdo svolil z jakekoliv str. o klasicky postup :oops: a hlavne, musi jit preci o embryo biolog.paru.
Urcite nikdo neporodi sve vlastni DNA a pak ho jen tak nekomu da. :andel:
Uz jsem jednou toto podstupovala, jenze bylo jen jedno embryo a ne uplne ok, takze se jim nechytlo.

No akdybys měla darovat i své vajíčko, protože ta paní z páru je i úplně neplodná, tak co potom? ( za pořádný příplatek). To by si do toho šla i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.9.23 09:32
@Anonymní píše:
Ahoj, nabizím se jako nahradni matka.Jsem ze severnich cech, mam sve 2 deti.Je mi 37 let.Jsem rozvedena, svobodna, zdrava. Maturitni vzdelani, praci tez mam, ale v dnesni dobe utahnout sama rodinu, hypoteku atd. To pisu narovinu, kdo neprizna, ze je to o penezich, tak lze ;) takze rejpalky a odmitace ignoruji, bezte hejtovat jine stranky a doprejte oboustranou pomoc tem, co to potrebuji. :* :kytka:

Já tomuto fandím Narozdíl od darování vajíček a spermií.

• Citovat
  • Upravit
26.9.23 09:35

@Božislava toto v CR neni mozne. Nahradni matka nesmi darovat konkretnimu paru sve vajicko.To lze pouze anonymne na klinice, darovat zvlast, ale pouze do 35.let a paru o kterem se nikdy nedozvi. Kvuli pripadnemu dohadovani. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.9.23 15:34

Mozte mi napisat spravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.12.23 10:59

Hezký den 💛 s manželem jsme spolu 13 let a moc toužíme po miminku. Bohužel já kvůli vrozené vadě otěhotnět nemůžu. Vše již máme připravené na klinice už jen najít tu pravou, která nám splní naše vytoužené přání… 🙏
Pokud je tady žena, která se chce stát náhradní maminkou, ale i tetou a rodinnou přítelkyní do konce života ???? prosím ozvi se nám na email ds. xxx@seznam.cz
Děkujeme moc 🙏 💜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.25 16:40

Zdravím. Je vaše nabídka ještě aktuální? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...