Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může to být odcházející zánět, nezahojené poranění, ale rozhodně bys neměla otálet a radši s tím zajít k Dr.
@radkka píše: Šla bych k lékaři, pokud to zapáchá, bála bych se zánětu
Jsem prave mela pred tou laparoskopii zánět a mela jsem antibiotika, ze by zas
?
mam celkem strach z těhotenství, je mi furt jak kdybych to uz mela a pritom nemam. Ale rikam si, ze to by prece poznali. No pokud to do par dnu nepřejde tak jdu k dr., poslední dobou jsem na gynde pečená vařená ![]()
@Anonymní píše:
Jsem prave mela pred tou laparoskopii zánět a mela jsem antibiotika, ze by zas?
mam celkem strach z těhotenství, je mi furt jak kdybych to uz mela a pritom nemam. Ale rikam si, ze to by prece poznali. No pokud to do par dnu nepřejde tak jdu k dr., poslední dobou jsem na gynde pečená vařená
Fakt bych tam šla, klidně zbytečně, lepší, než to zanedbat, tohle není moc sranda. Ať to dobře dopadne ![]()
Mam takovy problem - minuly mesic jsem byla na laparoskopii, jen nějaké srusty… Od te doby se mi objevuje hlen s kousky krve a divne to zapáchá. Brala jsem kvůli operaci HA dva plata v kuse, tak nevim jesltli to muze byt tim? Neni to klasicke špinění… Nyni jsem dva dny po dobrani posledni tabletky a stále ten výtok, po menstruaci ani stopy… Napadlo me těhotenství, ale to by preci na te laparce bylo videt, pak uz jsem styk nemela…