Vzhled pochvy

Anonymní
14.11.16 10:06

Vzhled pochvy

Ahoj holky :mavam:

Vzhledem k tématu anonym :think:
Dole jsem si našla takovou jako bouličku? Ne uplně dole dole jako jak je poševní vchod ale jak začíná ta čárka :think: :mrgreen: Já se omlouvám jak popis ale já to prostě neumím lépe popsat. Určitě zajdu k dr :nevim: Neměl to někdo? :(

No a k tématu. Jelikož jsem si tam tohle našla, tak jsem si sedla, vzala zrcadlo a koukala. No já vím že po dvou porodech to nebude jako před tím ale taky to tam máte takové „vytahané“? :think: 8o :roll: :,( Příjdu si jako uplný blbec… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Jsem sama kdo má tenhle pocit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
14.11.16 10:10

Už se tu něco takového řešilo https://www.emimino.cz/…agine-99790/

jj ty porody nam davaj zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 10:11

@Judithkaj tak to určitě stojí. Jen jak jsem se dlouho nedívala tak mě to nějak uplně zarazilo :/ A partnera ted bohužel nemám, takže… :nevim: To nemám s kým probrat :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:12

@Mava děkuji, podívám se na to. Jako nejsem zrovna z těch co musí být 100%. Ale tak nějak, já nevím jestli mi rozumíš.. :think: Bych to chtěla mít jiné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:14

Já tedy ne, ani po dvou porodech. Dle dr ji mam jak mladá holka :mrgreen:. Asi záleží na elasticite kůže, já nemám ani strie ani prsa vytahany, naopak pevný jak kamen, vel. E. A to je mi 40 a mám asi 8kg nadváhy. Takže podle mě s tim nic nenadelas, ale musíš se s tim smířit. Muži to určitě nevadí :kytka:
Anonym Helena, diky za něj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:18
@Anonymní píše:
Já tedy ne, ani po dvou porodech. Dle dr ji mam jak mladá holka :mrgreen:. Asi záleží na elasticite kůže, já nemám ani strie ani prsa vytahany, naopak pevný jak kamen, vel. E. A to je mi 40 a mám asi 8kg nadváhy. Takže podle mě s tim nic nenadelas, ale musíš se s tim smířit. Muži to určitě nevadí :kytka:
Anonym Helena, diky za něj

Tak to se máš! To ti „závidim“ :dance: Já prsa ok, břicho teda vytahané, povolené :roll: tak frnda asi drží partu :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:21
@Anonymní píše:
Tak to se máš! To ti „závidim“ :dance: Já prsa ok, břicho teda vytahané, povolené :roll: tak frnda asi drží partu :mrgreen: :lol:

Nezavid, já bych zas chtěla mit malou prdelinu a uzky boky, si nevyberes :nevim:
Anonym Helena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:24
@Anonymní píše:
Nezavid, já bych zas chtěla mit malou prdelinu a uzky boky, si nevyberes :nevim:
Anonym Helena

Každá chcem to co nemáme vid :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:28
@Anonymní píše:
Každá chcem to co nemáme vid :oops: :roll:

Hele, tu svoji frndu ukazujes jen tomu, komu chceš. Můj zadek vidí vsichni :mrgreen:. A i presto se mám ráda a mám zdravé sebevědomí
 Helena

• Citovat
  • Upravit
25182
14.11.16 10:31
@Anonymní píše:
@Mava děkuji, podívám se na to. Jako nejsem zrovna z těch co musí být 100%. Ale tak nějak, já nevím jestli mi rozumíš.. :think: Bych to chtěla mít jiné :mrgreen:

chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 10:32
@Anonymní píše:
Hele, tu svoji frndu ukazujes jen tomu, komu chceš. Můj zadek vidí vsichni :mrgreen:. A i presto se mám ráda a mám zdravé sebevědomí
Helena

To je dobře. Já sebevědomí bohužel moc nemám :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:35
@Anonymní píše:
To je dobře. Já sebevědomí bohužel moc nemám :,(

To přijde, já ho ziskala až po rozvodu, nekdy v 38 letech. A hodně mi v tom pomohl současný partner.
Anonym Helena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 10:41
@Anonymní píše:
To přijde, já ho ziskala až po rozvodu, nekdy v 38 letech. A hodně mi v tom pomohl současný partner.
Anonym Helena

Helčo to jsem na tom stejně. Žiju s manželem ale opravdu jsme jako kamarádi. Nemáme spolu dva roky nic. Sebevědomí nula nula prd. Ale věřím, že se to otočí a budu ještě někdy štastná a budu si věřit :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa