Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to záleží kde ta „boule“ je ![]()
pokud na konci vaginy úplně vzadu, tak pravděpodobně jde o čípek, ale pokud je někde jinde bude nutné pátrat dál ![]()
to bude čípek. v průběhu cyklu mění tvar a i vlastnosti - tvrdne, měkne.
Podle mě to je čípek
Rovně vzadu to je určitě on,jestli to je po stranách,tak to teda nevím,co to může být.
zezhora vzadu a to jsem byla těhotná, ale nikdy jsem čípek nesledovala, tak to neznám
hrozně jsem se lekla, takové velké!
Anonymní píše:
zezhora vzadu a to jsem byla těhotná, ale nikdy jsem čípek nesledovala, tak to neznámhrozně jsem se lekla, takové velké!
Jo to bude pan čípek ![]()
Anonymní píše:
zezhora vzadu a to jsem byla těhotná, ale nikdy jsem čípek nesledovala, tak to neznámhrozně jsem se lekla, takové velké!
Katka86 píše:Anonymní píše:Jo to bude pan čípek
quinny píše:Anonymní píše:
obrázek tady
Děkuji
Tak nikdy jsem to nezkoumala, tak jsem to nevěděla, ještěže existuje emimino ![]()
však v pohodě, on to má každý jinak,
to jen já si myslím, že má každý (a žena především) mít nějaké povědomí o vlastní anatomii- já tohle řešila s nástupem MS a potřebou tamponů, ale chápu, že někdo to neřeší.
Ale tomu jsem se samo nesmála, mě pobavil ten popis- tokové velké
![]()
Já věděla o čípku, jak zhruba vypadá, kde ho najdu atd, vím kde ho hledat, ale nikdy jsem ho nesledovala během cyklu, takže mě překvapilo, že je tak velký ![]()
Muzu trochu OT? Muze kazda zena najit cipek? Me se to nikdy nedarilo. Jako vim, ze tam nekde je… Ale mozna moc hluboko, nebo hledam spatne?
kockodanka píše:
Muzu trochu OT? Muze kazda zena najit cipek? Me se to nikdy nedarilo. Jako vim, ze tam nekde je… Ale mozna moc hluboko, nebo hledam spatne?
Tak pokud po vytáhnutí nemáš hnědé prsty,tak hledáš dobře
Promin,musela jsem to napsat
Mě se taky někdy stalo,že jsem ho prostě nenahmatala,i můj mudr měl s tím problém,ruka v … až pomalu po loket a kde nic tu nic
tak jsem mu říkala, at to zkusí krkem,že to bude možná blíž tam z té strany
![]()
kockodanka píše:
pokud předpokládáme normální anatomii, jak tam dole, tak ruky, tak ano, měla by být schopná…někomu to jde lépe v dřepu, někomu třeba v leže, ale jít by to mělo ![]()
Omlouvám se za divný název a anonymitu, ale snad chápete, že tohle je opravdu citlivé téma.
Zavádím si do pochvy globule, protože mám výtok, ale dnes ráno jsem narazila na obrovskou tvrdou bouli, to je čípek? Vždy jsem myslela, že čípek je podlouhlý. Jsem zhruba v 3/4 cyklu. Nebo to souvisí s výtokem?