Boule ve vagíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
6.7.17 10:14

Co čekáš, že s tebou udělají po telefonu? Prostě tam dojeď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
6.7.17 10:38

Pupínek to rozhodně není, vychází to z pochvy. No nečekám po telefonu nic, jen jsem si volala, kde je aktuálně gyn. pohotovost, abych nejezdila blbě a z Bohunic mě přesunuli na Obilňák a tam mi paní doktorka řekla toto, že se mnou stejně nic neudělají, pokud nemám bolesti a nekrvácím… Stejně to do pondělí asi nevydržím a někam zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.7.17 15:40

Tak je to pry cysta po minulem porodu, po nastrihu, u nynejsi porodu by se to pak mohlo odstranit. Mela jste to nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.17 16:12

Rektokela

Ahojte, na našich fórach sa o tom.vela nepíše, tak som zakotvila u vás. Mám rektokelu, mám hrču v pošve pri vyprazdnovani, následne prichádza príšerná bolesť od konečníka do pošvy, akoby sa mi trhala koza, zimnica. Mám ísť k proktologa i, ale až v januári, dovtedy budem musieť vydržať, keďže na gynde sa od toho distancovali. Je tu niekto, kto bol operovaný na rektokelu? Aké vyšetrenia budem musieť absolvovať? Aká je dĺžka hospitalizácie a podobne. Dá sa rektokela napraviť cvičením?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.17 16:31

Co vim, tak cvicenim se da napravit opravdu hodne, ale v kazdem pripade konzultovat s fyzio. Plus, v tomto pripade, je opravdu nezbytne nutne jist s pit tak, aby jsi nemela zadne treba jen trochu tendence k zacpe. Pritom to neprehanet s vlakninou, protoze ta zvysuje objem stolice. Zkusila bych to byt tebou resit nejdriv takhle, pak teprve zvazit operaci. Jeste bych doporucila noseni pesaru na podporu povolenych tkani.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.17 18:01
@Anonymní píše:
Co vim, tak cvicenim se da napravit opravdu hodne, ale v kazdem pripade konzultovat s fyzio. Plus, v tomto pripade, je opravdu nezbytne nutne jist s pit tak, aby jsi nemela zadne treba jen trochu tendence k zacpe. Pritom to neprehanet s vlakninou, protoze ta zvysuje objem stolice. Zkusila bych to byt tebou resit nejdriv takhle, pak teprve zvazit operaci. Jeste bych doporucila noseni pesaru na podporu povolenych tkani.
Áno, pijem, stravu som upravila, len proste necvicim, fyzio mam tiež až v januári, takže nechcem cvičiť hocičo, aby som si ešte viac neuškodila.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.17 16:34

Operácia rektokela gynekológ alebo proktolog

Kde ste riešili operáciu rektokelu u gynekológa alebo u proktologa?

• Citovat
  • Upravit
21.1.18 17:30

Boule v pochvě

Dobry den, chtela bych se na něco zeptat.. jednou jsem si strčila prst do pochvy, kvuli tomu, abych zjistila jestli mam porad vytok a ucitila jsem takovou bouli ze zhora pochvy, kdyz jsem se chtela dostat dal, neslo to. Dneska jsem mela dostat menstruaci, ale nedostavila se. Nemam ms uplne presny. Boule je takova tvrdo-mekka a celkem velka.. Rekne mi prosim nekdo, co to muze byt? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.1.18 17:33

Čípek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 17:35

@Tableta
Ja tu bouli tam nekdy mam a nekdy ne a myslim si, ze cipek je dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.1.18 17:36

A je to na boku nebo nahoře nebo kde? :) Ajo, už to čtu. Tak on čípek mění svůj tvar i velikost během cyklu, takže to klidně může být on. Ale jestli si nejsi jistá, tak se objednej na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.18 17:41

@Tableta dobre, dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.1.20 13:16

Hrbolek v pochvě

Zdravím skupinku, nahmatala jsem si v pochvě spíše na zadni straně hrbolek tvrdsi někdy je někdy zmizí prosím o radu mám stoho strach radši to nevyhladavam na Google, máte někdo prosím stim zkušenost? :( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.20 17:21
@Anonym123 píše:
Ahoj všem, předem se omlouvám že píši anonymně, ale je to pro mě celkem intimní :oops: Jde o to že když si strčím prst hluboko do pochvy tak si nahmatám bulku, není to čípek ten poznám, tohle je spíš na druhou stranu, nebo nevím jak to přesněji popsat.. :nevim: když na to zmáčknu tak cítím jakoby tlak na řitní otvor. Třeba to nic není a jen se moc zkoumám :think: ale celkem mě to vylekalo, bojím se abych neměla rakovinu nebo tak neco :,(.. tak jestli s tím některá z vás nemá zkušenost..předem děkuji za odpovědi
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.20 12:59

Nateklý stydký pysk a bolest v trisle

Ahoj holky, včera odpoledne mě zničeho nic začalo bolet v třísle, bolest se zhoršovala, večer jsem měla i zimnici a dnes ráno bolest třísla o něco lepší, ale během dne mi natekl jeden stydký pysk, nevíte co by to mohlo být? 😕 mám strach jsem celkem bolestínek🤣

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa