Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Anonymní zakladatelko-myslim, že to neni G-bod, ale mám presne to co ty, je to okem viditelné, na začátku pochvy, velikost třešne…Udelalo se mi to ale až po porodu a dle lékařky je to mírně spadlá poševní stěna(po porodu zcela normální)…ted už je to tri roky, co jsem rodila a dost se to spravilo, i když ne uplne
anonymní oživovatelka ![]()
bod G to dle mě není.
je to přesně jak popisuješ. přijde mi to jak uvolněná posevní stěna a prostě to tam visí. ![]()
když na to zatlačím, nebolí to a jakoby se to rozprostře a je to jak povrch ve vagíně.
Jen nevím jak se na to dr. zeptat. Chodím k doktorovi a tyhle intimní věci nějak nerada probírám.
Ještě jednou já oživovatelka. ![]()
Po porodu jsem už 7 let. Může to být ochablé svalsto? zkusim ty cviky na posílení svalù.
asi stárnu…neeee asi určitě je mi 37
![]()
chci pipku jak zamlada ![]()
Zakladatelko, já jsem se taky tenkrát po porodu uplne lekla, co tam mám za boulicku.Bylo to asi tech 6týdnu po porodu, kdy jsem se poprvé odvážila tam zrcátkem kouknout a vydesilo me to…Ale nebolelo to, nic…a protože jsem byla po sestinedeli, tak me cekala návsteva u dr…Vysetrila me, normálne se do me koukla a nic nerikala…tak jsemsi rikala, že kdybych tam mela nejaký nádor, tak by to prece videla a nenechala me jen tak odejit. Nicmene pak jsem sla asi za pul roku znovu na prohlidku a protože to do te doby nezmizelo, tak jsem se ji proste zeptala, co to tam porad od porodu mám…Tak mi rekla, že to je ochablé svalstvo, že mám posilovat pánevni dno a že by se to melo trošku spravit.Jako je to lepsí, ale porad to tam mám…Ale nicemu to nezavazi, neboli…A rodila jsem pred 3lety, cerstve 28 mi bylo, takže o veku to neni
@Anonym123 píše:
Ahoj všem, předem se omlouvám že píši anonymně, ale je to pro mě celkem intimníJde o to že když si strčím prst hluboko do pochvy tak si nahmatám bulku, není to čípek ten poznám, tohle je spíš na druhou stranu, nebo nevím jak to přesněji popsat..
když na to zmáčknu tak cítím jakoby tlak na řitní otvor. Třeba to nic není a jen se moc zkoumám
ale celkem mě to vylekalo, bojím se abych neměla rakovinu nebo tak neco
.. tak jestli s tím některá z vás nemá zkušenost..předem děkuji za odpovědi
Nevíte co to je?
@Anonymní píše:
Nevíte co to je?
a není to třeba sval pánevního dna?
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Jsem 33tt. a od rána mě svědí spodek a ted večer jsem si nahmatala jakousik bouličku v pochvě. velikosti lískovýho oříšku. Hned jsem volala na gyn. pohotovost, tam mě docela odpinkli, že oni teď nic nevyřeší a že si myslí, že to je kvasinková infekce. Průser je, že musím počkat až do pondělí, prý mi ted nikdo neudělá stěr, podle kterého by se poznalo o co se jedná. Ach jo, nevíte, kde je v Brně nějaká pohotovost. Volala jsem do Bohunic, od tam mě přepojili na Obilňák a tam mi toto řekli…
@Pomádka píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Jsem 33tt. a od rána mě svědí spodek a ted večer jsem si nahmatala jakousik bouličku v pochvě. velikosti lískovýho oříšku. Hned jsem volala na gyn. pohotovost, tam mě docela odpinkli, že oni teď nic nevyřeší a že si myslí, že to je kvasinková infekce. Průser je, že musím počkat až do pondělí, prý mi ted nikdo neudělá stěr, podle kterého by se poznalo o co se jedná. Ach jo, nevíte, kde je v Brně nějaká pohotovost. Volala jsem do Bohunic, od tam mě přepojili na Obilňák a tam mi toto řekli…
Ještě můžeš jet na gyn pohotovost k Milosrdnym bratrům. Hlavně nikam nebolej a prostě tam rovnou jeď. Když už tam budeš, vyšetří tě.
@Pomádka ahoj, možná ode mě hloupá otázka, ale nemohla být ta boulička prostě děložní čípek? Jinak pokud tě to svědí, je možné, že máš nějakou infekci… Jestli je to hodně nepříjemný, zajeď si na pohotovost…
To není čípek, je to jakásik nateklá boulička v poševního vchodu…předtím tam nebyla
@Pomádka píše:
To není čípek, je to jakásik nateklá boulička v poševního vchodu…předtím tam nebyla
Není to zánět bartoliniho žlázy?
Muze to byt vridek, neboj se a zajdi normalne na svou gyndu, bohuzel toto na pohotovosti nevyresi. Zadne strachy, bude to dobre, vypada to na ucpanou zlazu, tak jak se udela pupinek na obliceji, tak se myslim muze udelat aj dole ![]()
@Tejule ale prd jebak z holeni
to by mela zvenku, vevnitr se snad neholime ![]()
Anonymní zakladatelko-myslim, že to neni G-bod, ale mám presne to co ty, je to okem viditelné, na začátku pochvy, velikost třešne…Udelalo se mi to ale až po porodu a dle lékařky je to mírně spadlá poševní stěna(po porodu zcela normální)…ted už je to tri roky, co jsem rodila a dost se to spravilo, i když ne uplne