Bílý hlenovitý výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.12 19:39

Bílý hlenovitý výtok!!

Ahojky snad moc nebudeete nadávat :-O .měla jsem styk asi 6 den po ukončení MS
ted po týdnu po sexíku mám naký bilí hlenovitý výtok měla jste nekdo co to muže být?pochybuju že těhu kdy mám OVU netuším,ale jak řikam nechranení styk byl brzo po MS.děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.2.12 19:40

Jejda chyba tam je bilÝ.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1350
15.2.12 19:48

Podle času a hlenovité struktury by to odpovídalo ovulačnímu hlenu, ale ten bývá průhledný.
Těhotenský hlen je hodně hustý.
Nedělej si starosti, množství a struktura hlenu se mění celý cyklus. Nebo se bojíš otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
15.2.12 19:52

Jo a šest dní po skončení MS není brzo, to je už nejspíš 11DC a vzhledem k tomu že normálně (tabulkově při 28-mi denním cyklu) bývá ovu kolem 14DC a spermie přežijí i 5 dnů to je celkem dobrý načasování k otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 19:54

bilo to hoodně bílé jako bilý papír :lol: ale hlenovitý no mimi by asi nevadilo,tak že spíš ovulace ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.12 19:54

omlouvám se za chybo ale chybí mi písmenka.

• Citovat
  • Upravit
10680
15.2.12 20:23

Nesvědí, nepálí, nebolí? No těhu výtok by to být mohl…ale bylo by to celkem brzy po oplodnění si myslim…takže si budeš muset počkat :) asi jsem moc nepomohla :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 20:39

no nesvděí nepalí nazapachá taky si myslím že je to nesmysl uvidím do MS daleko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.12 10:45

PROSÍM PROSÍM,DNES JSEM CITILA ŽE MÁM VÝTOK PRVNĚ BYL JEN TAKOVÍBILÍ,A DNES JIŽ TAKOVÍ PRUSVITNÍ TAHNOUCÍ SE :oops: COPAK BY TO MOHLO BÝT?DO MS MÁM CCA 14DNÍ.BYLO TO TAKOVÉ PROSTĚ PRUSVITNĚ HLENOVITÉ A V TOM MALINKO BÍLE..

• Citovat
  • Upravit
5154
20.3.12 16:18

Ovulace :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 18:58

Opravdu ovulace??no ja nevím prostě jako když je bíla hlenovita rýma :oops: :D nevím jak to popsat …to by bylo supr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.12 09:01

a je možné při tomto výtoku(hlenu)otěhotnět?moc tomu nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
25.3.12 13:06

To mě taky zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
25.3.12 14:10

Bílý hlenovitý výtok (jako vaječný bílek, ale není to pravidlem)…Prostě zvýšená poševní sekrece v polovině cyklu, u někoho 14 den, u někoho 21. (zcela individuální), je známkou ovulace - tudíž nejvdhodnější doba k oplodnění. Tento hlen pomáhá spermiím na cestě k vajíčku, jednoduše, děložní čípek tak „lapá“ spermie a usnadňuje cestu až k vejcovodu.
Takže holky, šup na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.3.12 21:42

Bílý hlenovitý výtok po 14. dni cyklu s bolestí okolo vaječníků může také znamenat cystu, resp. pokud je výtok jak „tvaroh“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí