Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle času a hlenovité struktury by to odpovídalo ovulačnímu hlenu, ale ten bývá průhledný.
Těhotenský hlen je hodně hustý.
Nedělej si starosti, množství a struktura hlenu se mění celý cyklus. Nebo se bojíš otěhotnění?
Jo a šest dní po skončení MS není brzo, to je už nejspíš 11DC a vzhledem k tomu že normálně (tabulkově při 28-mi denním cyklu) bývá ovu kolem 14DC a spermie přežijí i 5 dnů to je celkem dobrý načasování k otěhotnění
bilo to hoodně bílé jako bilý papír
ale hlenovitý no mimi by asi nevadilo,tak že spíš ovulace ?
Nesvědí, nepálí, nebolí? No těhu výtok by to být mohl…ale bylo by to celkem brzy po oplodnění si myslim…takže si budeš muset počkat
asi jsem moc nepomohla
![]()
no nesvděí nepalí nazapachá taky si myslím že je to nesmysl uvidím do MS daleko.
PROSÍM PROSÍM,DNES JSEM CITILA ŽE MÁM VÝTOK PRVNĚ BYL JEN TAKOVÍBILÍ,A DNES JIŽ TAKOVÍ PRUSVITNÍ TAHNOUCÍ SE
COPAK BY TO MOHLO BÝT?DO MS MÁM CCA 14DNÍ.BYLO TO TAKOVÉ PROSTĚ PRUSVITNĚ HLENOVITÉ A V TOM MALINKO BÍLE..
Opravdu ovulace??no ja nevím prostě jako když je bíla hlenovita rýma
nevím jak to popsat …to by bylo supr.
a je možné při tomto výtoku(hlenu)otěhotnět?moc tomu nerozumím.
Bílý hlenovitý výtok (jako vaječný bílek, ale není to pravidlem)…Prostě zvýšená poševní sekrece v polovině cyklu, u někoho 14 den, u někoho 21. (zcela individuální), je známkou ovulace - tudíž nejvdhodnější doba k oplodnění. Tento hlen pomáhá spermiím na cestě k vajíčku, jednoduše, děložní čípek tak „lapá“ spermie a usnadňuje cestu až k vejcovodu.
Takže holky, šup na to!
Bílý hlenovitý výtok po 14. dni cyklu s bolestí okolo vaječníků může také znamenat cystu, resp. pokud je výtok jak „tvaroh“
Ahojky snad moc nebudeete nadávat
.měla jsem styk asi 6 den po ukončení MS
ted po týdnu po sexíku mám naký bilí hlenovitý výtok měla jste nekdo co to muže být?pochybuju že těhu kdy mám OVU netuším,ale jak řikam nechranení styk byl brzo po MS.děkuju moc.