Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky neteř má dostat dneska MS a zatím má jenom bílý hlenovitý výtok nevíte co to je? ovulace to je pozdě ne?
@Kapřík90 píše:
Ahojte holky neteř má dostat dneska MS a zatím má jenom bílý hlenovitý výtok nevíte co to je? ovulace to je pozdě ne?
Ahojky rybajz
Já mívám takový skoro 14 dní z cyklu. Začne to týden po ukončených jahodách, a skončí, nějaký den před nimi. Pokud je bílý, nezapáchá, tak může mít a nic to není. Během ovulace se mi vždy změnila konzistence, pak byl zase ten bílý, hustý. Ale tak doktorem nic nepokazí, pokud to není u ní obvyklé.
@sad 1
no ona si podvědomně přeje miminko ale její muž se ještě cítí strašně mladě (ale myslí to ze srandy) takže myslím že by to nečekaně uvítala
jsem jí psala ať počká jestli dorazí MS jinak ať v pondělí naběhne na gyne ![]()
tak snad jí to vyjde…a pokud ano, tak její muž bude hnedka starší
to bude šedin
![]()
@sad 1
to jo šedivý hrůzou stačí když k nim přijdem je z malého opravdu šedivý co mu zas provede v bytě
díky moc ahoj
![]()
Podle to znemená, že nejspíš budeš mít zpožděnou menstruaci, taky to tak sem tak mívám ![]()
@Tarinka píše:
Nesvědí, nepálí, nebolí? No těhu výtok by to být mohl…ale bylo by to celkem brzy po oplodnění si myslim…takže si budeš muset počkatasi jsem moc nepomohla
![]()
ahoj prosim můžu se vám s něčím svěřit jestli vás nebudu zdržovat ![]()
@kikina32 píše:
ahoj prosim můžu se vám s něčím svěřit jestli vás nebudu zdržovat
povídej ![]()
@Tarinka píše:
povídej
takže v pondělí mam za to že bylo 13tého jsem to dostala ms trvala 4 dni první dva dny byla taková slabá omlouvám se vím že je to nechutné ale potřebuji se s tím někomu svěřit zabrala sem jí tak čtvrt vložky třetí den byla ještě slabší třeba kapička dvě víc né potom třeba celý večer nic až ráno kapička takle to trvalo 4 dni po ukončení ms jsem trošičku zašpinila bylo to takové hnědé a taky málo potom už nic až dnes ráno takový bílý výtok hustý a taky málo tohle se mi ještě nestalo jinak sex byl nechráněný snažíme se o mimí a ještě jsem netestovala
@kikina32 píše:
takže v pondělí mam za to že bylo 13tého jsem to dostala ms trvala 4 dni první dva dny byla taková slabá omlouvám se vím že je to nechutné ale potřebuji se s tím někomu svěřit zabrala sem jí tak čtvrt vložky třetí den byla ještě slabší třeba kapička dvě víc né potom třeba celý večer nic až ráno kapička takle to trvalo 4 dni po ukončení ms jsem trošičku zašpinila bylo to takové hnědé a taky málo potom už nic až dnes ráno takový bílý výtok hustý a taky málo tohle se mi ještě nestalo jinak sex byl nechráněný snažíme se o mimí a ještě jsem netestovala
No a menstruace přišla v termínu, kdy měla a taky záleží, jestli ji normálně máš takhle málo, nebo ne… může to být menstruace a taky to může být špinění při zahnízdění vajíčka, to já ti nepovím
to ti nepoví ani doktor
ten ještě těhotenství ani nepozná, takhle na začátku, maximálně hcg z krve, tak udělej test a budeš moudřejší, držim palce ![]()
@Tarinka píše:
No a menstruace přišla v termínu, kdy měla a taky záleží, jestli ji normálně máš takhle málo, nebo ne… může to být menstruace a taky to může být špinění při zahnízdění vajíčka, to já ti nepovímto ti nepoví ani doktor
ten ještě těhotenství ani nepozná, takhle na začátku, maximálně hcg z krve, tak udělej test a budeš moudřejší, držim palce
no vidíte to jsem zapoměla napsat ms nemám pravidelně a ms mam hodně silnou krvení sraženiny a podobně
@kikina32 píše:
no vidíte to jsem zapoměla napsat ms nemám pravidelně a ms mam hodně silnou krvení sraženiny a podobně
myslíte si že by se mohlo jednat o těhotenství? a chodím také často čůrat nastydlá nejsem
No tak pokud jste se nechránili, tak těhotná bejt můžeš, to je jasný, některý ženský maji normálně ms i v těhotenství, takže… šup pro test
jo a nevykej mi, prosim ![]()
NE JAKO TVAROH NENÍ