Bílý hlenovitý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.12 23:13

NE JAKO TVAROH NENÍ

• Citovat
  • Upravit
185
4.4.12 14:44

I tak bych raději navštívila gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
15.11.12 21:34

Ahojte holky neteř má dostat dneska MS a zatím má jenom bílý hlenovitý výtok nevíte co to je? ovulace to je pozdě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.11.12 21:39
@Kapřík90 píše:
Ahojte holky neteř má dostat dneska MS a zatím má jenom bílý hlenovitý výtok nevíte co to je? ovulace to je pozdě ne?

Ahojky rybajz :lol: :lol: :lol: Já mívám takový skoro 14 dní z cyklu. Začne to týden po ukončených jahodách, a skončí, nějaký den před nimi. Pokud je bílý, nezapáchá, tak může mít a nic to není. Během ovulace se mi vždy změnila konzistence, pak byl zase ten bílý, hustý. Ale tak doktorem nic nepokazí, pokud to není u ní obvyklé.

• Citovat
  • Upravit
3108
15.11.12 21:43

@sad 1 :mrgreen: no ona si podvědomně přeje miminko ale její muž se ještě cítí strašně mladě (ale myslí to ze srandy) takže myslím že by to nečekaně uvítala :mrgreen: jsem jí psala ať počká jestli dorazí MS jinak ať v pondělí naběhne na gyne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.11.12 21:46

@Kapřík90

tak snad jí to vyjde…a pokud ano, tak její muž bude hnedka starší :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P to bude šedin :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3108
15.11.12 21:49

@sad 1 :mrgreen: to jo šedivý hrůzou stačí když k nim přijdem je z malého opravdu šedivý co mu zas provede v bytě :lol: díky moc ahoj :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.12.12 21:09

Podle to znemená, že nejspíš budeš mít zpožděnou menstruaci, taky to tak sem tak mívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.13 11:29
@Tarinka píše:
Nesvědí, nepálí, nebolí? No těhu výtok by to být mohl…ale bylo by to celkem brzy po oplodnění si myslim…takže si budeš muset počkat :) asi jsem moc nepomohla :lol: :oops:

ahoj prosim můžu se vám s něčím svěřit jestli vás nebudu zdržovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.5.13 11:37
@kikina32 píše:
ahoj prosim můžu se vám s něčím svěřit jestli vás nebudu zdržovat :(

povídej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.13 11:43
@Tarinka píše:
povídej :)

takže v pondělí mam za to že bylo 13tého jsem to dostala ms trvala 4 dni první dva dny byla taková slabá omlouvám se vím že je to nechutné ale potřebuji se s tím někomu svěřit zabrala sem jí tak čtvrt vložky třetí den byla ještě slabší třeba kapička dvě víc né potom třeba celý večer nic až ráno kapička takle to trvalo 4 dni po ukončení ms jsem trošičku zašpinila bylo to takové hnědé a taky málo potom už nic až dnes ráno takový bílý výtok hustý a taky málo tohle se mi ještě nestalo jinak sex byl nechráněný snažíme se o mimí a ještě jsem netestovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.5.13 11:49
@kikina32 píše:
takže v pondělí mam za to že bylo 13tého jsem to dostala ms trvala 4 dni první dva dny byla taková slabá omlouvám se vím že je to nechutné ale potřebuji se s tím někomu svěřit zabrala sem jí tak čtvrt vložky třetí den byla ještě slabší třeba kapička dvě víc né potom třeba celý večer nic až ráno kapička takle to trvalo 4 dni po ukončení ms jsem trošičku zašpinila bylo to takové hnědé a taky málo potom už nic až dnes ráno takový bílý výtok hustý a taky málo tohle se mi ještě nestalo jinak sex byl nechráněný snažíme se o mimí a ještě jsem netestovala

No a menstruace přišla v termínu, kdy měla a taky záleží, jestli ji normálně máš takhle málo, nebo ne… může to být menstruace a taky to může být špinění při zahnízdění vajíčka, to já ti nepovím :hug: to ti nepoví ani doktor :) ten ještě těhotenství ani nepozná, takhle na začátku, maximálně hcg z krve, tak udělej test a budeš moudřejší, držim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.13 11:51
@Tarinka píše:
No a menstruace přišla v termínu, kdy měla a taky záleží, jestli ji normálně máš takhle málo, nebo ne… může to být menstruace a taky to může být špinění při zahnízdění vajíčka, to já ti nepovím :hug: to ti nepoví ani doktor :) ten ještě těhotenství ani nepozná, takhle na začátku, maximálně hcg z krve, tak udělej test a budeš moudřejší, držim palce :)

no vidíte to jsem zapoměla napsat ms nemám pravidelně a ms mam hodně silnou krvení sraženiny a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.13 11:52
@kikina32 píše:
no vidíte to jsem zapoměla napsat ms nemám pravidelně a ms mam hodně silnou krvení sraženiny a podobně

myslíte si že by se mohlo jednat o těhotenství? a chodím také často čůrat nastydlá nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.5.13 11:54

No tak pokud jste se nechránili, tak těhotná bejt můžeš, to je jasný, některý ženský maji normálně ms i v těhotenství, takže… šup pro test :) jo a nevykej mi, prosim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí