Bílý hlenovitý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
20.5.13 11:55
@Tarinka píše:
No tak pokud jste se nechránili, tak těhotná bejt můžeš, to je jasný, některý ženský maji normálně ms i v těhotenství, takže… šup pro test :) jo a nevykej mi, prosim :)

dobře moc ti děkuju a nemyslíš že je na test ještě brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.5.13 11:58

No brzo… jestli to bylo špinění ze zahnízdění vajíčka, tak by brzo bejt nemuselo, ono když to máš nepravidelně, tak se to dost těžko určuje, tak zkus test a když bude negatovní, tak to zkus třeba ještě za týden :) já vim, to čekání, to jsou nervy :) jinak nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.13 12:02
@Tarinka píše:
No brzo… jestli to bylo špinění ze zahnízdění vajíčka, tak by brzo bejt nemuselo, ono když to máš nepravidelně, tak se to dost těžko určuje, tak zkus test a když bude negatovní, tak to zkus třeba ještě za týden :) já vim, to čekání, to jsou nervy :) jinak nemáš zač

moc ti děkuju měj se hezky pp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.5.13 12:03
@kikina32 píše:
moc ti děkuju měj se hezky pp

taky a dej vědět, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.5.13 19:59

Četla jsem celé tvé „trápení“ a nedočkavě čekám na výsledek, že najdeš // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.5.13 09:27
@vasilcie píše: Četla jsem celé tvé „trápení“ a nedočkavě čekám na výsledek, že najdeš // :)

ahoj tak jsem si dělala dva těh. testy jeden za 30 kč a druhý za 200kč clear blue a nic negativní jen že ted mám něco nevímjestli je to výtok nic takového jsem neměla je to pruhledný a hodně slizký lepivý nevím co to je a strašně mě píchá v podbřišku někdy na pravé str. někdy na levé str. nevím co to je už jsem z toho blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.13 10:41
@kikina32 píše:
ahoj tak jsem si dělala dva těh. testy jeden za 30 kč a druhý za 200kč clear blue a nic negativní jen že ted mám něco nevímjestli je to výtok nic takového jsem neměla je to pruhledný a hodně slizký lepivý nevím co to je a strašně mě píchá v podbřišku někdy na pravé str. někdy na levé str. nevím co to je už jsem z toho blázen

tak to bude asi ovulace, nejsi v půlce cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.5.13 10:47
@Tarinka píše:
tak to bude asi ovulace, nejsi v půlce cyklu?

ale bolí mě podbřišek jako kdybych to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.13 10:51
@kikina32 píše:
ale bolí mě podbřišek jako kdybych to měla dostat

Tak to nevím, no někoho při ovulaci píchá v břiše, ale možná si raději zajdi k doktorovi, abys nebyla třeba nastydlá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.5.13 10:51
@Tarinka píše:
Tak to nevím, no někoho při ovulaci píchá v břiše, ale možná si raději zajdi k doktorovi, abys nebyla třeba nastydlá :think:

je možné že bych byla ale testy mi prostě vycházejí negativní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.13 10:55
@kikina32 píše:
je možné že bych byla ale testy mi prostě vycházejí negativní??

No jestli jsou testy negativní a už je to dlouho co nebyla menstruace, tak asi těhotná nebudeš, oni jsou celkem přesný :think: hele zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu, řekni že tě píchá v podbřišku a on už si poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.5.13 11:00
@Tarinka píše:
No jestli jsou testy negativní a už je to dlouho co nebyla menstruace, tak asi těhotná nebudeš, oni jsou celkem přesný :think: hele zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu, řekni že tě píchá v podbřišku a on už si poradí :)

ale ona menstruace byla ale hodně slabá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.13 11:04
@kikina32 píše:
ale ona menstruace byla ale hodně slabá
Čoveče, tak to já ti takhle nepovím, ale jestli tě něco bolí, tak jdi k doktorovi :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.5.13 11:06
@Tarinka píše: Čoveče, tak to já ti takhle nepovím, ale jestli tě něco bolí, tak jdi k doktorovi :)
:lol: :lol: :lol: :lol: jenom že já mám tak d… gynekoložku to bys nevěřila minule se mě zeptala jestli chci vyšetřit a myslí si že chci dítě kvůli penězům
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.5.13 16:04

A co tak změnit lékařku :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie