Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tarinka píše:
No tak pokud jste se nechránili, tak těhotná bejt můžeš, to je jasný, některý ženský maji normálně ms i v těhotenství, takže… šup pro testjo a nevykej mi, prosim
dobře moc ti děkuju a nemyslíš že je na test ještě brzo?
No brzo… jestli to bylo špinění ze zahnízdění vajíčka, tak by brzo bejt nemuselo, ono když to máš nepravidelně, tak se to dost těžko určuje, tak zkus test a když bude negatovní, tak to zkus třeba ještě za týden
já vim, to čekání, to jsou nervy
jinak nemáš zač
@Tarinka píše:
No brzo… jestli to bylo špinění ze zahnízdění vajíčka, tak by brzo bejt nemuselo, ono když to máš nepravidelně, tak se to dost těžko určuje, tak zkus test a když bude negatovní, tak to zkus třeba ještě za týdenjá vim, to čekání, to jsou nervy
jinak nemáš zač
moc ti děkuju měj se hezky pp
@kikina32 píše:
moc ti děkuju měj se hezky pp
taky a dej vědět, jak to dopadlo ![]()
Četla jsem celé tvé „trápení“ a nedočkavě čekám na výsledek, že najdeš // ![]()
@vasilcie píše: Četla jsem celé tvé „trápení“ a nedočkavě čekám na výsledek, že najdeš //
ahoj tak jsem si dělala dva těh. testy jeden za 30 kč a druhý za 200kč clear blue a nic negativní jen že ted mám něco nevímjestli je to výtok nic takového jsem neměla je to pruhledný a hodně slizký lepivý nevím co to je a strašně mě píchá v podbřišku někdy na pravé str. někdy na levé str. nevím co to je už jsem z toho blázen
@kikina32 píše:
ahoj tak jsem si dělala dva těh. testy jeden za 30 kč a druhý za 200kč clear blue a nic negativní jen že ted mám něco nevímjestli je to výtok nic takového jsem neměla je to pruhledný a hodně slizký lepivý nevím co to je a strašně mě píchá v podbřišku někdy na pravé str. někdy na levé str. nevím co to je už jsem z toho blázen
tak to bude asi ovulace, nejsi v půlce cyklu?
@Tarinka píše:
tak to bude asi ovulace, nejsi v půlce cyklu?
ale bolí mě podbřišek jako kdybych to měla dostat
@kikina32 píše:
ale bolí mě podbřišek jako kdybych to měla dostat
Tak to nevím, no někoho při ovulaci píchá v břiše, ale možná si raději zajdi k doktorovi, abys nebyla třeba nastydlá ![]()
@Tarinka píše:
Tak to nevím, no někoho při ovulaci píchá v břiše, ale možná si raději zajdi k doktorovi, abys nebyla třeba nastydlá
je možné že bych byla ale testy mi prostě vycházejí negativní??
@kikina32 píše:
je možné že bych byla ale testy mi prostě vycházejí negativní??
No jestli jsou testy negativní a už je to dlouho co nebyla menstruace, tak asi těhotná nebudeš, oni jsou celkem přesný
hele zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu, řekni že tě píchá v podbřišku a on už si poradí ![]()
@Tarinka píše:
No jestli jsou testy negativní a už je to dlouho co nebyla menstruace, tak asi těhotná nebudeš, oni jsou celkem přesnýhele zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu, řekni že tě píchá v podbřišku a on už si poradí
ale ona menstruace byla ale hodně slabá
@kikina32 píše:Čoveče, tak to já ti takhle nepovím, ale jestli tě něco bolí, tak jdi k doktorovi
ale ona menstruace byla ale hodně slabá
@Tarinka píše: Čoveče, tak to já ti takhle nepovím, ale jestli tě něco bolí, tak jdi k doktorovi