Hlenova zatka...??

9196
10.6.09 11:10

Hlenova zatka...??

Ahojte, zase mam takovy dotazek…jak asi vypada hlenova zatka?Ted jsem si vsimla ze ze me vyslo neco jako šušeň-takove bile, ale zatim jen malinko…vzivote ze me nic podobneho nevyslo… :lol: muze to byt uz ono? a jeste by me zajimalo, za jak dlouho po tom co odejde zatka muzu nejpozdeji porodit?ale tak snad nebudu jeste prenaset… :(
Dekuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
10.6.09 11:12

Koucky na takove dotazy opakovane pise, ze to s porodem nesouvisi - a cetla jsem i svedectvi zen, ktere rodily 6 tydnu po odchodu zatky - to te asi nepotesilo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.6.09 11:13

No já si na zátku teda nepamatuju, u mě začal porod odtokem plodové vody, pak se MUSÍ porodit do myslím dvou dnů. Z kurzu si pamatuju, že zátka může odejít i delší dobu před porodem. Přeju rychlý a hlavně nekomplikovaný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.6.09 11:14

Ani moc ne… :lol: ale tak jsem rada ze se aspon neco deje…tak snad uz to nebude trvat moc dlouho…vetsinou kdyz odejde zatka tak uz to moc dlouho netrva, si myslim ,podle toho co jsem se dozvedela.jenze ja mam na vsechno smulu a beztak porodim az dva tydny po terminu… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.09 11:17

Mně když odešla zátka, tak jsem do 5 dnů porodila. Rodila jsem v ukončeném 37tt. Takže, třeba…? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.6.09 11:19

kéžby, uz mam druhym tydnem poslicky, nebo mi furt tvrdne bricho a je mi tak zle od zaludku ze kdyz citim jidlo tak zvracim… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.6.09 15:02

Ty si ještě tady??? Já už myslela že to máš za sebou… MOc ti držím palečky ať už to je ono a už se dýlnetrápíš, ta nejistota je šílená, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.09 15:21

Teda, ty jsi ale plasan! Nech to vse plynout jak ma a odpocivej…No, mne odesla zatka kolem 9.rano a druhy den nad ranem byl maly venku - 37.tyden. Vse ok!

• Citovat
  • Upravit
43031
10.6.09 16:17

Ja se teda celkem divim, ze jeste neplasis s plodovou vodou :-)))) Ale prala bych ti, abys uz porodila, uz se to tahne nejak dlouho - ale k terminu mas taky jeste celkem daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.6.09 16:37

Moc nepotěším, ale v obou těhotenstvích mi začala odcházet cca měsíc před porodem. Zátku bych spíš vzala jen tak na vědomí než že bych se tím znepokojovala nebo se upínala díky tomu k porodu. Radši.

Někdo porodí do pár hodin, někdo do pár týdnů:)

Mmch na Pudlu jsem teda taky zvědavá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.6.09 17:26

proc plasan?jen se informuju at vim… :lol: jsem tehotna poprve, tak nevim ze… :D radsi nazbiram co nejvic informaci, jsem jen hodne zvedava a kdyz se deje neco co neznam tak se zeptam…Ale premyslela jsem i nad tim ze by bylo fajn porodit maleho 9.7 kdy mam zrovna narozky… :lol: Ale co, nekdy ven musi a pokud me nebude moc trapit, tak je mi jedno kdy, at si tam je treba dva tydny po terminu, jen at se to da snest… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.6.09 17:44

Allisenko, z toho co popisujes, tak se obavam, ze se nejedna o zatku. Me „vyplula“ zatka az v porodnici, cca 4hod pred porodem a dr. mi ji ukazovala a je to veliky rosolovity utvar - fakt by ti bylo hned jasne, ze je to ono…muze to byt i s trochou primesi krve. Kdyz ale koukam na tvuj metrik, tak je jeste na porod brzy, ne? Hlavne se neplas kvuli vsemu, co je nove - to je v podstate v tehotenstvi vsechno, az to prijde, tak nebudes mit vubec pochyby, ze to je ono a to i za predpokladu, ze jsi zvykla na caste tvrdnuti briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.6.09 20:36

brzo?no nerekla bych, bylo mi receno ze od ukonceneho 37 tydne, tedy uz vlastne to je 38tt je to porod v terminu…klidne se muze narodit ted nebo az ve 42tt…tak mi to prijde jako docela normalni… :roll: nebo mi chcete tvrdit opak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
10.6.09 20:57

Zátku bys poznala, to je prostě kus. Tohle může být jenom kousek zátky nebo nějakej „pucek“ no.
Jednou jsem rodila pár hodin po zátce - ta ale šla zároveň s vodou a podruhý týden po zátce 8)

• Citovat
  • Upravit
236
10.6.09 21:07

Jasne, ze se mimi muze narodit ted, ale taky to jeste muze trvat dalsi skoro 4 tydny. Uzivej si ty posledni dny, pak uz se nezastavis :wink: Tech plus minus 14 dni se pocita od 40tt, cili aby se dalo rict, ze jsi v terminu tak ber jako termin 38+O az 42tt, ale myslim ze dnes uz nechvaji prenaset pouze 10 dni od TP, cili do 41+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí