Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chci se vás zeptat,jsem 38+4tt a už několik dní ze mě odchází taky žlutý hustý hlen,je možný že by to byla zátka?I když tam není krev? ![]()
Tohle jsem měla včera taky a prý je to možné. Né každá má hlen, zátku s krví. Taky to mže být teprve začátek hlen. zátky a špinění ještě příjde.
Něco z netu :
Odchod hlenové zátky se může projevit jako odchod hlenu, jehož barva je buď průhledná, nažloutlá, bílá, růžová nebo s příměsí krve. Jeho konzistence je lepkavá, hrudkovitá nebo tekutá. Odchází buď po kouskách nebo velký kus najednou, mnohdy je odchod doprovázen i malým množstvím krve.
Super,děkuji.A nepíšou tam něco o tom jak brzo před porodem odchází???
já to měla, a druhý den mi odešla i s krví a večer jsme jeli. Už to nebude dlouho trvat a budete o jednoho víc. Moc gratuluji. ![]()
Deniso tak já to tak právě měla včera a dneska už se mě vůbec nic nejde
Nevím co si o tom mám myslet.
ja zatku vubec neregistrovala, proste mi jen praskla voda
spis verim na cisteni strev
jak zacne cisteni strev, tak se rodi ![]()
já už jsem pak taky druhý den nijak nešpinila. Večer jsem šla na záchod a na kolhotkách jsem měla krev. Za 2 hodinky mi praskla voda a pak už e to roztjelo. Tak uvidíš. Ještě se pozná jestli to bude jestli třeba cítíš tlak na konečník. Pocit, jako by se ti chtělo pořád na záchod. já to takhle měla u obou. Je ale jasné že každý jsme oryginál a každý má příznaky jiné.
jizvíková tak na to už taky nevěřím
Předevčírem průjem, včera taky a dneska vůbec nic. Klid.
A co poslíčci, ty už cítíš? Někdy ani cítit nejsou, ale když si lehneš a dáš si ruku na břicho tak cítíš každých pár minut jak ti bříško tvrdne a zase se uvolńuje.
Deniso jsem sama zvědavá kdy to příjde
a snad už to nebude dlouho trvat. První termín jsem měla ve středu a druhý mám teď v neděli.
Bříško mi tvrdne už delší dobu a vždycky večer mě chytnou i bolesti zad, ale do rána je všechno pryč.
Tak to už bude určitě brzy. uvidíš že už to nebude dlouho trvat. Když ti břicho tvrdne tak už snaží miminko vypudit ven. Věřím že už brzy bedeš svého mazlíčka poprvé držet v náručí. je to krásný pocit, a všechno to co tě ještě čeká než se poprvé nadechne bude rychle za tebou. Přeju ať to máš rychlí jako já. První jsem měla 4 hodiny od první kontrakce a druhé po 6.
Deniso děkuji moc za podporu
Snad máš pravdu a o víkendu se dočkám
Děkuji.