Píchání v podbříšku

46
8.10.10 09:24

Píchání v podbříšku

Dobré ráno holky..Nebolelo některou z vás v podbříšku?Nebo spíš sem tam píchlo?Já když ležím na zádech a vstanu tak mě to lehce bolí jako by se mi tam něco napínalo nebo tak nějak,ale pohyby miminka normálně cítím,je to zvláštní.Jsem ve 24plus3 tt.. :-? Ještě,že jdu k na gyndu ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MariePP
8.10.10 09:29

Ahojky já jsem přesně dnes 29tt a to co popisuješ mám cca od 23tt, dr. mně řekla že je to normální a přidala mně dávku hořčíku, že se napíná bříško a růst mimi dělá své.Taky jsem z toho byla celá paf,ale jen já, doktorka to tak neprožívala :lol: je teda fakt že dodones mám problém s delší procházkou, ale lepší to už asi nebude :-) nicméně Ti přeji ať jsi na tom lépe než já :wink:

• Citovat
  • Upravit
46
8.10.10 09:39

Já beru magnesium,teda je pravda,že jsem ho asi na týden brát přestala,nevíš jestli to může být tčeba tím?Každý teda říká,že těhotenství je nejkrásnější obdobi,ale pro mě to jsou snad den ode dne větší nervy jestli je vše v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MariePP
8.10.10 10:31

No možná to tím být může, já když ten horčík taky zapomenu vzít, je to horší…tak to jsem na tom asi úplně stejně, já si to taky ještě nezačala užívat,jsem pěkná poseroutka :oops:

• Citovat
  • Upravit
363
8.10.10 10:45

Ahoj, mě bolí bříško jako kdyby se mě někdo snažil rozřezat. Doktor říkal, že je tam nějaký vaz, který se napíná tím, jak roste mimčo a s ním všechno ostatní.
A že je těhu nejkrásnější období?! Plně nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.10.10 10:57

Ahoj,
ja takovyhle pichani mela v prubehu 2. a 3. trimestru prubezne, nic to neni, je to o tom, ze se ti napina deloha a protoze to je sval, nekdy muze byt to napinani bolestivejsi, je tam hromada uponu a tak…ja jsem ted 37+5tt a obcas to mam taky, vzdycky to prejde tak treba pod 2 dnech, kdy jsem vic v klidu…a podle doktoru opravdu neni proc se strachovat (a to i ted, kdy uz to mam opravu za par). Ani horcik jsem na to nebrala, ten je spis na tvrnuti bricha nez na to vlastni napinani…ja osobne jsem to „lecila“ klidem, lezet proste kdyz to jde a odpocivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.10.10 11:33

Jee,to už máš za chviličku:-) Ti závidím,taky bych už ho chtěla mít doma..:-) No,uvidíme,snad to bude vše ok.Už víš,co budeš mít?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.10.10 12:32

určitě bude všechno ok, já se taky při každým píchnutí bála, navíc mě strašili s předčasným porodem, takže o to víc jakýkoliv píchnutí bylo důvodem k obavám…jak řikám, zkus odpočívat, fakt to pomáhá :)

jo jo, už to máme za pár :) člověk už teď neví ani dne ani hodiny :) ty poslední týdny jsou fakt dlouhý, to musim uznat, ale mladý se zatím na svět nechce…ale jsem vlastně ráda, protože mě strašili s předčasným porodem, takže jsem moc ráda, že jsem to dotáhla tak daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí