Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny a mám dotaz. Potřebuji občas pohlídat 1,5 roční dceru. Nevíte jestli v Brně neexistuje agentura, kam se dá dítě přivést a pak vyzvednout. Hlídání doma bohužel nelze. Děkuji
Ahoj
Já řešila něco podobného a nakonec jsem se rozhodla pro jesličky. Máme u nás takové, kam berou děti jen když potřebuješ, aby jsi nepřišla o MD tak to může být tuším maximálně 5 x v měsíci, což nikdy nevyčerpám.
Dávám ji tam jen na dopo a po obědě si ji vyzvednu a spát jde už domu. Tak si vždycky na to dopo naplánuju co si potřebuju oběhnout a dje to.
Kristýnka je ráda mezi dětmi tak je to v pohodě.
Platíme 122 Kč za den (stejná cena je i za celý) vč. jídla, dostaneme sváču na odpo domu.
Dobré je že je to hodně malý kolektiv, vždycky tak 6-7 dětí a několik „tet“ na ně.
Tak jsem zkoušela obvolat školky, ale bohužel už jsou plné, jedna možná bude mít od září místo. Nevíte někdo tip na nějakou agenturu, našla jsem na internetu Agentura Sylvie, Miniškolka Jarmila.
Tuším, že Kenny club má taky nějakou miniškoličku, ale zatím to nepotřebuju, tak nevím, jestli a jak to funguje o prázdninách. Zkus se poptat tam http://www.bc-kenny-brno.cz/
Možná se ptám blbě, ale u nás takhle malý děti do školek neberou, ale do jeslí, ty u vás nemáte?
Omlouvám se samozřejmě jsem myslela jesle, ty jsou v Brně troje a bohužel plné. Je vidět že teplo má špatný vliv. Už píšu blbosi. Na ten kenny club se podívám.
pzn.
Ahoj,
dozvedela jsem se od kamaradky, ze v Brne uz jsou jen dvoje jesle. Z byly zruseny.
Kac
Mate někdo zkušenost s hlídáním od agentury v Brně? Potřebovala bych pohlidat dvě děti.