Hlídací agentura Brno

4270
8.7.06 10:36

Hlídací agentura Brno

Zdravím všechny a mám dotaz. Potřebuji občas pohlídat 1,5 roční dceru. Nevíte jestli v Brně neexistuje agentura, kam se dá dítě přivést a pak vyzvednout. Hlídání doma bohužel nelze. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
8.7.06 21:34

Ahoj
Já řešila něco podobného a nakonec jsem se rozhodla pro jesličky. Máme u nás takové, kam berou děti jen když potřebuješ, aby jsi nepřišla o MD tak to může být tuším maximálně 5 x v měsíci, což nikdy nevyčerpám.
Dávám ji tam jen na dopo a po obědě si ji vyzvednu a spát jde už domu. Tak si vždycky na to dopo naplánuju co si potřebuju oběhnout a dje to.
Kristýnka je ráda mezi dětmi tak je to v pohodě.
Platíme 122 Kč za den (stejná cena je i za celý) vč. jídla, dostaneme sváču na odpo domu.
Dobré je že je to hodně malý kolektiv, vždycky tak 6-7 dětí a několik „tet“ na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
11.7.06 14:25

Tak jsem zkoušela obvolat školky, ale bohužel už jsou plné, jedna možná bude mít od září místo. Nevíte někdo tip na nějakou agenturu, našla jsem na internetu Agentura Sylvie, Miniškolka Jarmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.7.06 17:39

Tuším, že Kenny club má taky nějakou miniškoličku, ale zatím to nepotřebuju, tak nevím, jestli a jak to funguje o prázdninách. Zkus se poptat tam http://www.bc-kenny-brno.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.7.06 00:21

Možná se ptám blbě, ale u nás takhle malý děti do školek neberou, ale do jeslí, ty u vás nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
12.7.06 06:32

Omlouvám se samozřejmě jsem myslela jesle, ty jsou v Brně troje a bohužel plné. Je vidět že teplo má špatný vliv. Už píšu blbosi. Na ten kenny club se podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.7.06 11:19

pzn.
Ahoj,
dozvedela jsem se od kamaradky, ze v Brne uz jsou jen dvoje jesle. Z byly zruseny.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 20:25

Mate někdo zkušenost s hlídáním od agentury v Brně? Potřebovala bych pohlidat dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 20:27

Mate někdo zkušenost s hlidanim od agentury v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí