Hlídačky.cz ČLENSTVÍ RODIČE

Anonymní
10.3.23 07:06

.

Dobrý den, prosím není tu nějaký rodič, který má zaplacené členství na hlídačky. cz a mohla bych si přes něj zjistit kontakt na jednu slečnu? Přes členství hlídaček to nefunguje, bohužel jen přes členství poptávky jakožto rodiče. Slečnu mám velmi doporučenou, jen si nemohu zřídit členství, jde mi opravdu jen o jeden kontakt (telefonní číslo uvedené v profilu, případně e-mail), abych se se slečnou mohla ohledně hlídání propojit, mám na ni i přímý odkaz, tudíž není třeba ji hledat, ani ji kontaktovat prostřednictvím vás, kontaktuji ji pak sama. Mě se jen bohužel tyto informace na jejím profilu hlídačky nezobrazují. Ráda se nějak odvděčím, například něčím dobrým, nebo nějakou menší finanční částkou, a. j.. Děkuji předem za ochotu někoho z vás, pokud se mi poštěstí :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
10.3.23 09:37

Promin, ale myslis, ze nekdo bude verit nejakemu anonymu, ze kontakt na nekoho jineho chce ze zcela cestnych duvodu? :nevim: jestli kontatk na slecnu chces, tak si udelej profil jaky pozaduji..

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
11.3.23 19:11
@Vesnickaholka píše:
Promin, ale myslis, ze nekdo bude verit nejakemu anonymu, ze kontakt na nekoho jineho chce ze zcela cestnych duvodu? :nevim: jestli kontatk na slecnu chces, tak si udelej profil jaky pozaduji..

Tak ten profil se musí zaplatit, že.. jinak se kontakt na hlidacku neukáže.

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
11.3.23 19:28

@Svetluska55 ja to samozrejme chapu a presne o to jde :nevim: slecna, co ma kontakty viditelne jen pro urcite profily, tak to ma z nejakeho duvodu..
Navic jako, pokud na ni ma zakladatelka doporuceni, tak to se vetsinou predava i s kontaktem, takze mi to cele smrdi..

• Citovat
  • Upravit
66587
15.3.23 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
15.3.23 20:55

Děkuji za okamžité hlášení @vokishka!

Viki :andel:

• načítám...