hlídání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
21.12.05 13:24

Ahoj,

nějak hodně moc si na tchánovce stěžovat nemůžu, ale..... spát malého jsem tam zatím nedala a pokud nebudu muset ani nedám :(

Spí u mojí mámy (i když k jejímu způsobu výchovy atd. mám také výhrady a navíc si pokud si něco umane, dělá si stejně co chce a horší je, že nevím jak na ni). Tam ale vím, že je vždycky šťastný a že je o něj dobře postaráno :!

Když jedeme k tchánům, už dopředu se trochu bojím, co bude. Vždycky dostane nějakou hračku „po tátovi“ tj. 30 let starou, v lepším případě se nerozpadne na kousky hned, nemluvím o materiálu, nebezpečných hranách atd… Zastávají názor, že děti občas brečí, tak ho nechají a ani nějak moc nezjišťují proč brečí :roll: On si to samozřejmě pamatuje (párkrát jsem jim ho musela nechat asi na hodinu) a brečí jen tam přicházíme, přilepí se na mě jako klíště a já nemám z celé návštěvy nic. Asi 4× byla tchyně s kočárkem venku a z toho 2× měl malý potom 39 horečku, protože ho nechala prostydnout (nějakým zvláštním způsobem se jí podařilo ho uspat a pozapomněla ho pořádně přikrýt dekou). Já už se teď fakt bojím ho svěřit, protože ty záchvaty breku u nich a 2× týden nemoci po procházce kočárkem mě docela vyléčili. Problém je, že by tchyně s ním ven chtěla, ale já mám strach…

No tak jsem si postěžovala… Výsledek je ten, že u mojí mámy ty občasné prohřešky buď přežiju, nebo si o tom důrazně popovídáme, i několikrát, dokud to nepochopí :wink: Tchánům dítě jen v případě nějvětší nouze.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
21.12.05 14:12

Ahojky.O mojom vztahu so svorkovami pisem tu http://emimino.cz/modules.php?…
takze sa nechcem moc opakovat.
Aja, bud rada za taku svokru a skus sa vcitit do druheho cloveka!
Clovek vela veci nepochopi, kym ich nezazije na vlastnej kozi.
Ja by som kludne vztah s mojimi svokrovcami nazvala silnou averziou.
Nemozu prezit, ze ich na slovo nepocuvam ako ich syn, ktory to uz tiez popri mne zacina chapat, o com jeho rodicia su. :(
take veci, ako ze mi da syna o hodinu neskor spat, by som vobec neprezivala, ani to, ze mu nieco dovoli. On vie velmi dobre, ze pri mne ma smolu a zakazane je zakazane, toto deti vedia velmi dobre rozlisit.
Co mi ale neda spat a preco im syna nedam na varovanie je:

• to ze absolutne nerespektuju moje nazory na stravu. Ani napriek tomu, ze mam zdravotku, ze mam VS vzdelanie, ze som alergik, astmatik takze u nas je HA strava nutnost!! Kludne by mu dala citronik a morsku rybu o tom som presvedcena.
  • to ze absolutne nerespektuju jeho osobnost, vida ze place, ze mu je nieco neprijemne a aj tak to budu robit. UZ opakovane sme im vysvetlili, ze ked sa syn zobudi, tak je rozospaty a nemozu mi ho hned vytrhnut z ruk, ked k nim prideme. (vzdy zaspi v sedacke v aute). Nic, ako hrach na stenu hadzat.
    Svokor to robi stale a maly uz ma z neho panicky strach, zbada ho a place. Minule sme jedli a svokor si ho zobral niekam hore na poschodie a vratil mi ho uplne v zachvate hysterie nevedela som ho hodne dlho ukludnit. Potom sme si vsimli, ze ma pod okom sram. Dodnes neviem co sa mu stalo :( maly len ked ich vidi tak place. Pritom inak je to skutocne dieta, ktore nema problem s nikym. V detskych kutikoch sa prediera, odstrkuje starsie deti, nikoho a nicoho sa neboji, kludne by tam bol sam. Mojich rodicov miluje, minule ho u nas varovali a na mna si ani nespomenul. Tiez mam skor problem, ze by som sa bala, ze budu na neho prehnane prisny a narocny.
    Tiez mam problem, ze on je potvora a nenecha sa od nikoho nakrmit, len odo mna :-(( No od nikoho do mojej mamky, tchyne by mu tie zakazane veci urcite nejak natlacila :-(
    V noci sa neda varovat vobec, je kojeny a to hodne casto, a ked nedostane prso, ale tatku :D tak je hystericky plac. Raz sme to takto skusali ale ked uz muzovi plakal 2h tak mi zavolal a ked som ho pocula vzlykat do toho telefonu, tak som preplakala celu cestu taxikom domov :-(
    Muzovi ho necham kedykolvek, ten sa vie postarat lepsie ako ja :-)) jemu syn nevymysla, zaspi hned, je v pohode, ked vidi mna tak je to horsie :-)
    Mamke by som maleho dala varovat rada, ale ona este robi, takze ma toho dost aj bez nas.
    Vobec si neviem predstavit maleho nechat niekde na noc spat a to ani teraz. Cez den by to obcas pomohlo. :-)
    naposledy mi stacilo ked sa mi zverila svagrina ze ked jej mamka (moja tchyne) varovala jej maleho, tak ich nasla ako obaja placu. No je to normalne? To by som cakala od unavenej maminy, aj ja som vela krat plakala, ale od svokry, ktora je doma, nepracuje a ona namiesto utisenia maleho mimca si :,-(ne a place? Ked uz sa jej ho nedarilo utisit, tak aspon mohla zavolat svagrinej, nech sa vrati, ze maly place. Aspon tak by podla mna reagoval racionalny dospely clovek.
    Takze mna to mrzi ale moc hlidani nemam :-( aj ked ako hovorim, obcas by sa zislo, ale na ukor tych nervov mi to nestoji.
    Prajem vsetkym pohodove hlidani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
21.12.05 14:45

Ahoj, tak kdyz hlida tata tak je to fajn, vsechno v poho zvlada a jidlo pro malou mu pripravuji za co je jeste rad. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí