Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
nějak hodně moc si na tchánovce stěžovat nemůžu, ale..... spát malého jsem tam zatím nedala a pokud nebudu muset ani nedám ![]()
Spí u mojí mámy (i když k jejímu způsobu výchovy atd. mám také výhrady a navíc si pokud si něco umane, dělá si stejně co chce a horší je, že nevím jak na ni). Tam ale vím, že je vždycky šťastný a že je o něj dobře postaráno ![]()
Když jedeme k tchánům, už dopředu se trochu bojím, co bude. Vždycky dostane nějakou hračku „po tátovi“ tj. 30 let starou, v lepším případě se nerozpadne na kousky hned, nemluvím o materiálu, nebezpečných hranách atd… Zastávají názor, že děti občas brečí, tak ho nechají a ani nějak moc nezjišťují proč brečí
On si to samozřejmě pamatuje (párkrát jsem jim ho musela nechat asi na hodinu) a brečí jen tam přicházíme, přilepí se na mě jako klíště a já nemám z celé návštěvy nic. Asi 4× byla tchyně s kočárkem venku a z toho 2× měl malý potom 39 horečku, protože ho nechala prostydnout (nějakým zvláštním způsobem se jí podařilo ho uspat a pozapomněla ho pořádně přikrýt dekou). Já už se teď fakt bojím ho svěřit, protože ty záchvaty breku u nich a 2× týden nemoci po procházce kočárkem mě docela vyléčili. Problém je, že by tchyně s ním ven chtěla, ale já mám strach…
No tak jsem si postěžovala… Výsledek je ten, že u mojí mámy ty občasné prohřešky buď přežiju, nebo si o tom důrazně popovídáme, i několikrát, dokud to nepochopí
Tchánům dítě jen v případě nějvětší nouze.
Sendy
Ahojky.O mojom vztahu so svorkovami pisem tu http://emimino.cz/modules.php?…
takze sa nechcem moc opakovat.
Aja, bud rada za taku svokru a skus sa vcitit do druheho cloveka!
Clovek vela veci nepochopi, kym ich nezazije na vlastnej kozi.
Ja by som kludne vztah s mojimi svokrovcami nazvala silnou averziou.
Nemozu prezit, ze ich na slovo nepocuvam ako ich syn, ktory to uz tiez popri mne zacina chapat, o com jeho rodicia su. ![]()
take veci, ako ze mi da syna o hodinu neskor spat, by som vobec neprezivala, ani to, ze mu nieco dovoli. On vie velmi dobre, ze pri mne ma smolu a zakazane je zakazane, toto deti vedia velmi dobre rozlisit.
Co mi ale neda spat a preco im syna nedam na varovanie je:
Ahoj, tak kdyz hlida tata tak je to fajn, vsechno v poho zvlada a jidlo pro malou mu pripravuji za co je jeste rad. Sany.