Jeden den bez stolice u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
20.12.05 11:11

Prosím...

Ahoj maminky prosim poradte nam.Vsimla jsem a nevim jestli je normalni.Nikolce je 14 t a jeden den nemela stolici.Musi kazdy den kadit?Akorat porad cura.Tak jsem ji cvicila nohy aby kadila a ono nejde.pri cviceni nohy smala :lol: .

Zdenna a Nikolka 14t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
20.12.05 11:24

Zdenno,
miminko nemusí mít každý den stolici, zvlášť pokud je kojené, to ji nemusí mít i více dnů. a je to úplně normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.12.05 11:25

Ahoj Zdenno,
pokud je tvoje Nikolka kojená, tak je to úplně normální-kojené děti můžou kakat několikrát denně i jednou za týden. Obě možnosti jsou normální, pokud jí nebolí bříško.

Jana+Kačenka 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.12.05 11:26

Ahoj Zdeni,
malé mimi nemusí denně kadit. Nemusí mít stolici i deset dnů. Znamená to, že veškeré mléko zužitkuje a momentálně více roste. Neboj, je to normální, pouze v případě že by ji neměla více jak těch deset dnů, tak běžte k doktorce a ona vám pak na to něco dá.
pa Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.12.05 11:29

Ahoj maminky moc dekuji a jsem rada ze je normalni.Bala jsem trosku a divila jsem.Byla jsem vzdycky zvykla ze mala kadi porad a pak koukam co,myslela jsem ze ma nekde uspany ve streve.Jinak dobry.je kojena. :lol: neboli ji brisko a ji netrapi prdiky :) Jen prdi vzduch kdyz nekadila :lol:
Mej se hezky a diky

Zdenna Nikolka 14t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.12.05 12:18

Ahoj, mimi nemusi kazdy den kadit. Mi kamaradky kojene mimi nekadilo pres 20dnu a vse bylo ok, proste vse jidlo spotrebovalo. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.12.05 12:23

Já bych doplnila, že ono záleží, jestli mimi z toho pak bolí bříško. Pokud je spokojené a nic mu nechybí, není to žádný problém. Zhruba v tento věk jsme to měly také. Ale pokud moc pláče, kroutí se a trápí ho to, tak mu pomoz (trubička, teploměr).
Jinak to skutečně není problém, když mimi je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.12.05 13:06

Ahoj, když jsem holky jenom kojila, tak kakaly tak málo, že jsem si musela psát do kalendáře, kdy která. Vím, že rekord byl 13 dní. Pokud nemá miminko tvrdé bříško a nebrečí, tak bych to nechala, protože všechno zužitkuje, jak už tu psaly ostatní. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.12.05 12:24

Ahojky,
určitě se nic neděje, když pár dní vynechá kakání, ale je důležité, aby prďánkovala. Tím se pozná, že střevíčka fungujou správně a vynechání kakání je jen ku prospěchu. Dítě pak lépe přibývá na váze, protože všechno mlíčko zužitkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
21.12.05 12:27

Ahoj

je to normální. Miminko nemusí kakat každý den, může kakat třeba jednou za čtyři dny…

Oluška a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.12.05 12:53

Já jsem taky pořád počítala dny, jednou nekadila asi 12 dní. Byla jsem z toho celá pryč, pořád jsem jí čučela do plíny a z každého hovínka jsem se radovala. Malá byla spokojená, prděla o 106 a viditelně jí to nijak nevadilo. Ale když to přišlo, měla to až za ušima 8O . A nejlíp jí to šlo v atosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí