Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, koukám že jsou tu oblíbené rady ohledně kočárků tak se ptám i já. Nemáte někdo tyto golfky-negolfky od ABC design (discover nebo mobile)? Na oba typy jsem se dívala v obchodě, spíš by mě zajímalo jestli se u nich časem neobjevují nějaké mouchy a jak se tam vejde větší dítko. A taky kde jste je koupili a jaká byla cena (viděla jsem je za 2400discover a 2750 mobile)
dík moc
Klaris
to je vážně nikdo nemáte? ![]()
a vždycky to tak rychle zmizí z nových diskuzí do archivu..
K.
TAky bych chtěla vědět jaké jsou a jestli jsou někde na netu ![]()
Lilinka
Ahoj Klaris.
Já ti sice asi nepomůžu,ale mám ABC design fokus.Kombinovaný kočár a jsem s ním moc spokojená.Koupila jsem ho na Černém mostě v BABYSTAR.Tak tam určitě budou mít i golfáčky. ![]()
Ahojte,
taky máme kombinaci - trojkolku - ABC DESIGN NOVUS 3 - a zatím jsme maximálně spokojeni.
A taky jsme ji kupovali v BABYSTAR - ale v Brně ![]()
Golfky budu kupovat taky ABC a zase v Babystaru, jsem s nimi maximálně spokojena. ![]()
Ahojky!
Zrovna včera jsme museli nějaký kočárek koupit. Máme sousedy svině, omlouvám se za ten výraz, ale jinak se nazvat nedají. Měli jsme klasickou čtyřkombinaci, ale pořád nám někdo píchal kola u kočárku. Včera nám píchnul dokonce dvě. Tak jsme koupili nový ABC design růžovo černý, má plastová kola, tak to nikdo nepíchne. Je teda dost malý když tam dám s malou i fusak, ale vejde se tam. Je drobounká. Kupovali jsme ho v Novém Jičíně v Julius Meinl. Ale oni ty sportovní kočárky dělají dost malé všechny.
AHojky,
kamarádka má Chicco Pick Up Sahara, je to lehký sporťáček, docela bytelný. Jestli ho chceš na zimu, myslím, že je ideální, protože i když nemá překlápěcí rukojeť, tak na boudičce je možnost sklopení proti větru a sněžení, což jsem na jiných kočárcích neviděla. Já zatím čekám, jestli po novém roce nepůjdou s cenou dolů, kámoška ho má z akce za 2 500 a já jsem našla nejmenší cenu 3 660.
Ahoj.
Máme Mobile od září. Jezdím s nimi i teď, když není moc sněhu. Prozatím žádné mouchy. Máme variantu s předními aretovacími dvoukolečky. Radimek má 10kg a vejde se do nich i s prastarým maxi beraním fusakem. Možná jediná nevýhoda bude kratší opěrátko??? Super je váha a dobře se ovládají. Koupili jsme je za 2650,– v místním kamenném obchodě (po anabázi na netu a v dostupných obchodech cca do 50km).
Beruška
Tak děkuji Petuli za typ na Babystar v Brně , už jsme tam byli a kočárek jsem si naježili pod stromeček - koupili jsem ten Mobile (za 2390) a zatím jsem spokojená, Bianka má osm kilo a taktéž se tam v pohodě vejde i s beranním fusakem a hlavně kočárek i s ní unesu do schodů!!! Sbohem neochotní spolucestující :.)
Jo a co mě ještě potěšilo - navleču na něj pláštěnku co jsem předtím měla na normálním hlubokým kočáru (takže jsme zase ušetřili :.)
No a k tomu opěrátku - mě taky připadá kratší, ale říkám si že je tam vlastně nacpanej fusak a tak Bianka sedí výš, takže až bude jezdit na jaře bez něj, tak to bude zas vypadat jinak
Klaris
Ahoj Klaris,
tak jsem ráda, že jste kočárek pořídili ![]()
A jak jste tam byli spokojeni ? Myslím, že výběr tam mají skvělý, ceny příznivé a až na jednu takovou nic moc příjemnou prodavačku skvělý personál …