ABC design discover nebo mobile

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1719
19.12.05 20:15

ABC design discover nebo mobile

Ahoj, koukám že jsou tu oblíbené rady ohledně kočárků tak se ptám i já. Nemáte někdo tyto golfky-negolfky od ABC design (discover nebo mobile)? Na oba typy jsem se dívala v obchodě, spíš by mě zajímalo jestli se u nich časem neobjevují nějaké mouchy a jak se tam vejde větší dítko. A taky kde jste je koupili a jaká byla cena (viděla jsem je za 2400discover a 2750 mobile)
dík moc
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1719
19.12.05 22:14

to je vážně nikdo nemáte? :-((((
a vždycky to tak rychle zmizí z nových diskuzí do archivu..
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 22:20

TAky bych chtěla vědět jaké jsou a jestli jsou někde na netu :(
Lilinka

• Citovat
  • Upravit
914
19.12.05 22:43

Ahoj Klaris.
Já ti sice asi nepomůžu,ale mám ABC design fokus.Kombinovaný kočár a jsem s ním moc spokojená.Koupila jsem ho na Černém mostě v BABYSTAR.Tak tam určitě budou mít i golfáčky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
20.12.05 09:51

...

Ahojte,

taky máme kombinaci - trojkolku - ABC DESIGN NOVUS 3 - a zatím jsme maximálně spokojeni.
A taky jsme ji kupovali v BABYSTAR - ale v Brně :lol:

Golfky budu kupovat taky ABC a zase v Babystaru, jsem s nimi maximálně spokojena. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
20.12.05 15:51

Čau Lilinko

Na netu jsou myslím na
www.detskydum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.12.05 12:31

Ahojky!

Zrovna včera jsme museli nějaký kočárek koupit. Máme sousedy svině, omlouvám se za ten výraz, ale jinak se nazvat nedají. Měli jsme klasickou čtyřkombinaci, ale pořád nám někdo píchal kola u kočárku. Včera nám píchnul dokonce dvě. Tak jsme koupili nový ABC design růžovo černý, má plastová kola, tak to nikdo nepíchne. Je teda dost malý když tam dám s malou i fusak, ale vejde se tam. Je drobounká. Kupovali jsme ho v Novém Jičíně v Julius Meinl. Ale oni ty sportovní kočárky dělají dost malé všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.12.05 15:46

AHojky,
kamarádka má Chicco Pick Up Sahara, je to lehký sporťáček, docela bytelný. Jestli ho chceš na zimu, myslím, že je ideální, protože i když nemá překlápěcí rukojeť, tak na boudičce je možnost sklopení proti větru a sněžení, což jsem na jiných kočárcích neviděla. Já zatím čekám, jestli po novém roce nepůjdou s cenou dolů, kámoška ho má z akce za 2 500 a já jsem našla nejmenší cenu 3 660.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.12.05 23:05

Ahoj.

Máme Mobile od září. Jezdím s nimi i teď, když není moc sněhu. Prozatím žádné mouchy. Máme variantu s předními aretovacími dvoukolečky. Radimek má 10kg a vejde se do nich i s prastarým maxi beraním fusakem. Možná jediná nevýhoda bude kratší opěrátko??? Super je váha a dobře se ovládají. Koupili jsme je za 2650,– v místním kamenném obchodě (po anabázi na netu a v dostupných obchodech cca do 50km).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
26.12.05 10:26

Tak děkuji Petuli za typ na Babystar v Brně , už jsme tam byli a kočárek jsem si naježili pod stromeček - koupili jsem ten Mobile (za 2390) a zatím jsem spokojená, Bianka má osm kilo a taktéž se tam v pohodě vejde i s beranním fusakem a hlavně kočárek i s ní unesu do schodů!!! Sbohem neochotní spolucestující :.)
Jo a co mě ještě potěšilo - navleču na něj pláštěnku co jsem předtím měla na normálním hlubokým kočáru (takže jsme zase ušetřili :.)
No a k tomu opěrátku - mě taky připadá kratší, ale říkám si že je tam vlastně nacpanej fusak a tak Bianka sedí výš, takže až bude jezdit na jaře bez něj, tak to bude zas vypadat jinak
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
26.12.05 10:30

Ahoj Klaris,

tak jsem ráda, že jste kočárek pořídili :-)

A jak jste tam byli spokojeni ? Myslím, že výběr tam mají skvělý, ceny příznivé a až na jednu takovou nic moc příjemnou prodavačku skvělý personál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí