Gelové nehty a miminko

631
19.12.05 20:21

Gelové nehty a miminko

Ahojky,
uvažuji o tom, že bych si nechala udělat gelové nehty. Mám 9měs.mimi a nevím jestli je to dobrý nápad. Před porodem jsem je měla asi rok a půl a byla jsem s nimi maximálně spokojená. Pak jsem se rozhodla, že je radši kvůli mimi dám pryč. Ale teď když je malýmu skoro rok o nich znovu uvažuji. Mám, ale obavy abych malýmu neublížila. Díky za názory.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
19.12.05 20:38

Ahojka, já tedy gelové ani umělé nechty nemám (mám hodně silné svoje, takže by mi to vadilo), ale kamarádka si je nechává dělat už leta a měla je (i má) i od naroznení svého syna a zvládá to normálně. Řekla bych, že pokud jsi v nich stejně šikovná jako bez nich, tak to Tobě ani mimču vadit nebude. Já osobně si s dlouhýma nechtama připadám dost levá, takže bych do toho nešla.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
19.12.05 22:34

Ahoj Jani,
gelové nehty jsem kdysi taky měla a oproti pravým byly dost tupé, takže toho bych se nebála. Spíš bych se bála toho, že když se ten gel trochu odchlípne, může se tam u:,–(it nějaká nečistota. Je třeba je udržovat v perfektním stavu.
Když jsem změnila profesi, nechala jsem si gel odrůst a moje nehty se nějak vzmátořily a od té doby je mám perfektní, takže jsem ráda. Po porodu jsem je měla pěkně narostlé a některé osoby to nemohly rozdýchat. Miminku jsem nikdy neublížila. Naopak když je stále zkracuji jsou ostřejší než když je mám odrostlé a otupělé. Takže to zkus a uvidíš. Já si už nějak život s úplně krátkými nedokážu představit.

Ale ne abyste si představovaly, že mám nehty 2 cm. :! To ne, jsou střízlivé. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.12.05 22:36

gelové nehty

Ahojky, já mám 6 měsíční mimi a gelové nehty jsem si nechala udělat před třemí měsíci. Žádný problém s nima nemám. Nechala jsem si je udělat kratší. Jediná nevýhoda je to doplňování, musím vždy sehnat hlídání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure