Hlídání dětí mělník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A proč nechceš aby to někdo z rodiny věděl? Není na tom nic špatného, že se vracíš do práce. Nemáš nikoho v rodině kdo by ti pohlídal děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radca265 píše:
A proč nechceš aby to někdo z rodiny věděl? Není na tom nic špatného, že se vracíš do práce. Nemáš nikoho v rodině kdo by ti pohlídal děti?
prave ze nemam, mama je daleko, s tchyni se nebavime a kdyz jsem ji oslovila s banalni veci, tak ani neodpovedela, nerespektuje me jako mamu a nikdo jinej po ruce neni
- Citovat
- Upravit
Moje kamarádka hlídá, ale není přímo z Mělníka ale cca 6 km od něj. Ale cenu bohužel nevím. Pokud by jsi chtěla na ni kontakt tak ti ho napíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculkadraculka píše:
Moje kamarádka hlídá, ale není přímo z Mělníka ale cca 6 km od něj. Ale cenu bohužel nevím. Pokud by jsi chtěla na ni kontakt tak ti ho napíšu.
muzes prosim do SZ? Taky nejsem primo z melnika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje maminka by velmi ráda dětičky pohlídala
je nezaměstnaná a já i brácha už jsme jaksi taksi vyrostli, tak se doma nudí a nemá s kým chodit na procházky.
- Citovat
- Upravit
@Alča S. píše:
Ahoj, moje maminka by velmi ráda dětičky pohlídalaje nezaměstnaná a já i brácha už jsme jaksi taksi vyrostli, tak se doma nudí a nemá s kým chodit na procházky.
Ty jo, super, muzes mi napsat SZ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlídácí tetička
Dobrý den, nabízím hlídání vašich dětiček, mohu se jim plně věnovat se vším všudy každý den:-) v případě zájmu klidne napište budu ráda
muj e-mail:petrus2014@post.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tetu na hlídání
Dobrý den, poptávám tetu na hlídání dvou prcků (2roky a půl roku kluci), nejlépe odněkud mezi Mělníkem a Kralupama, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlidani
Dobry den, potrebovala by som hlidani
potrebovala by som ist do prace takze hlidani by bolo na cely den maly ma 2roky keby ste o niekom vedeli jte mi vediet dekuji moc.Sme z Dolnich Berkovic
dekuji Michaela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den hlídala jsem v několika rodinách reference mám pěkné, pokud by jste mela zájem, děkuji Ivana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, chtela bych se zeptat, jestli nektera nemate zkusenost s hlidanim deti a kolik to vlastne stoji? Za mesic se musim vratit do prace, nebude na to plnou pracovni dobu, ale mam doma dvou a pulletaka a k tomu 5ti mesicni holcicku. Hlavne kvuli malicky hledam nekoho spolehlivyho. Proto se ptam - mate nekdo pozitivni zkusennost a muzete mi nekoho doporucit?
Diky
anonym prosim pochopte, nechci aby nikdo z rodiny vedel, ze nekoho hledam