Telefonní prodejce u O2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
22.5.13 19:48

Telefonní prodejce u O2

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste náhodou některá nedělala telefonního prodejce u O2 v call centru. Pokud jo, tak bych ráda znala vaše dojmy a zkušenosti. Teď jsem tam nastoupila a zaškoluju se. Jenže jsem tam přes agenturu a tam mí řekli úplně jiné věci než jsou ve skutečnosti. že prý nástupní plat 14 000,– (pak jsem si spočetla hodinovou sazbu krát odpracované hodiny a vůbec to není tolik, ale je o více než tisíc menší a to ještě hrubého), slibují 25 dní dovolené, ale na tu mám nárok až po odpravovaném roce a ještě nám baba na personálce řekla, že provize z prodeje je 30%, ale za celou dobu školení se o provizi nikdo nezmínil a nechtěj nám to říct. Takže pokud máte někdo s touhle prací zkušenost budu ráda za Váš příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.5.13 20:09

Zkušenosti jen negativní, placení od počtu uzavřených smluv na tarif a naprosto směšné sazby. Tzn na těch 14 tis čistého bych musela uzavřít min 65 smluv :zed:. Za měsíc se mi jich povedlo 12, výdělek 2,500,–. Nikdy víc, navíc přesně jak říkáš přes firmu, obrovské problémy s výpovědí, s potvrzením papírů a pod. Za mě nikdy více :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.5.13 21:42
@martina.se píše:
Zkušenosti jen negativní, placení od počtu uzavřených smluv na tarif a naprosto směšné sazby. Tzn na těch 14 tis čistého bych musela uzavřít min 65 smluv :zed:. Za měsíc se mi jich povedlo 12, výdělek 2,500,–. Nikdy víc, navíc přesně jak říkáš přes firmu, obrovské problémy s výpovědí, s potvrzením papírů a pod. Za mě nikdy více :zed:

a tys tam neměla tu fixní hodinovou sazbu?? mám to i ve smlouvě, tak já nevím. a přes jakou agenturu jsi tam byla?? mám tam přislíbenou tu údajnou fix. mzdu+provize z prodeje, osobní ohodnocení+ tu dovolenou a stravenky, ale fakt nevím, hustí do nás jen produkty a jak správně telefonovat, ale o provizi a penězích ani slovo a jak jsem pochopila vyhazují úplně za vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.5.13 09:03

@neme55 a kde přesně budeš dělat? myslím město a přes jakou agenturu?

Já jsem dělala v ústí nad labem a plat bez provizí jsem měla něco okolo 13 tisíc čistého a pokud ti to půjde, tak na provizích si můžeš vydělat opravdu hodně, klidně i 10 tisíc navíc. Ale ty provize jsou každý měsíc jiné, to si vždycky budete říkat v týmu, podle aktuálního sazebníku co vám bude zasílat manažer. Protože pokaždý budeš volat jinou kampaň a některá se volá a prodává se líp a něco zase hůř, takže za každej produkt a službu je jiné bodové ohodnocení. Ty máš vždycky nějakej danej plán na měsíc, co se týče prodejů, pak efektivity práce a taky náslechy hovorů, to si tě hlídá tvůj supervizor, a když splníš určitá procenta z toho plánu myslím že je to 70%, nebo tak nějak, tak ty provize budeš mít proplacené, ale pokuď to nesplníš odcházíš pouze se základem. Když se ti daří a plníš plány, tak ti nikdo nic neřekne a všichni tě chválí, ale jakmile několikrát po sobě plán nesplníš, tak ti už začnou šlapat na paty a hrozit vyhazovem. prostě je to taková buzerace, někdo na to náturu má, někdo zase ne, zkušenost to byla dobrá, ale asi přesně to samý bych už nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat