Telefonní prodejce u O2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Telefonní prodejce u O2
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste náhodou některá nedělala telefonního prodejce u O2 v call centru. Pokud jo, tak bych ráda znala vaše dojmy a zkušenosti. Teď jsem tam nastoupila a zaškoluju se. Jenže jsem tam přes agenturu a tam mí řekli úplně jiné věci než jsou ve skutečnosti. že prý nástupní plat 14 000,– (pak jsem si spočetla hodinovou sazbu krát odpracované hodiny a vůbec to není tolik, ale je o více než tisíc menší a to ještě hrubého), slibují 25 dní dovolené, ale na tu mám nárok až po odpravovaném roce a ještě nám baba na personálce řekla, že provize z prodeje je 30%, ale za celou dobu školení se o provizi nikdo nezmínil a nechtěj nám to říct. Takže pokud máte někdo s touhle prací zkušenost budu ráda za Váš příspěvek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenosti jen negativní, placení od počtu uzavřených smluv na tarif a naprosto směšné sazby. Tzn na těch 14 tis čistého bych musela uzavřít min 65 smluv
. Za měsíc se mi jich povedlo 12, výdělek 2,500,–. Nikdy víc, navíc přesně jak říkáš přes firmu, obrovské problémy s výpovědí, s potvrzením papírů a pod. Za mě nikdy více ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Zkušenosti jen negativní, placení od počtu uzavřených smluv na tarif a naprosto směšné sazby. Tzn na těch 14 tis čistého bych musela uzavřít min 65 smluv. Za měsíc se mi jich povedlo 12, výdělek 2,500,–. Nikdy víc, navíc přesně jak říkáš přes firmu, obrovské problémy s výpovědí, s potvrzením papírů a pod. Za mě nikdy více
a tys tam neměla tu fixní hodinovou sazbu?? mám to i ve smlouvě, tak já nevím. a přes jakou agenturu jsi tam byla?? mám tam přislíbenou tu údajnou fix. mzdu+provize z prodeje, osobní ohodnocení+ tu dovolenou a stravenky, ale fakt nevím, hustí do nás jen produkty a jak správně telefonovat, ale o provizi a penězích ani slovo a jak jsem pochopila vyhazují úplně za vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neme55 a kde přesně budeš dělat? myslím město a přes jakou agenturu?
Já jsem dělala v ústí nad labem a plat bez provizí jsem měla něco okolo 13 tisíc čistého a pokud ti to půjde, tak na provizích si můžeš vydělat opravdu hodně, klidně i 10 tisíc navíc. Ale ty provize jsou každý měsíc jiné, to si vždycky budete říkat v týmu, podle aktuálního sazebníku co vám bude zasílat manažer. Protože pokaždý budeš volat jinou kampaň a některá se volá a prodává se líp a něco zase hůř, takže za každej produkt a službu je jiné bodové ohodnocení. Ty máš vždycky nějakej danej plán na měsíc, co se týče prodejů, pak efektivity práce a taky náslechy hovorů, to si tě hlídá tvůj supervizor, a když splníš určitá procenta z toho plánu myslím že je to 70%, nebo tak nějak, tak ty provize budeš mít proplacené, ale pokuď to nesplníš odcházíš pouze se základem. Když se ti daří a plníš plány, tak ti nikdo nic neřekne a všichni tě chválí, ale jakmile několikrát po sobě plán nesplníš, tak ti už začnou šlapat na paty a hrozit vyhazovem. prostě je to taková buzerace, někdo na to náturu má, někdo zase ne, zkušenost to byla dobrá, ale asi přesně to samý bych už nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit