Hlídání dětí Mladá Boleslav

3542
25.7.11 10:15

hlídání dětí Mladá Boleslav

Ahoj holky, nejste tu některá, která máte zkušenost s nějakou paní na hlídání dětí? Sháním někoho, kdo nám bude hlídat 2,5 letou dceru. Ráda bych někoho opravdu spolehlivého,abych nemusela mít obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
25.7.11 11:51

Teda to jsem celá žhavá na tipy :lol: Jestli si mě pamatuješ, bydlím nedaleko tebe, taky v jedné malé pr.. :-) O hlídání taky uvažuju, ale nikde nikdo vhodný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.7.11 12:09

Já už jsem zakladatelce dala tip do SZ. A taky bydlím v takové úžasné vesničce, asi 2km vzdušnou čarou :-). koukám je nás tu více z tohoto kraje, kde lišky dávaj dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
25.7.11 13:08

zuzouš no to asi tě pamatuji at hledám, jak hledám nevyjdeč mě nikdo levněji jak na 3000kč měsíčně a to je petarda, když si vidělám 5500kč.. na půl úvazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.7.11 13:35

3tis měsíčně..a to myslíš hlídání jak často? Čekala bych, že tady v tom zapadákově by mohlo stačit 100-150kč/hod :think: Nejsem naivní? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
25.7.11 13:44

zuzouš no pozor..ono to je sice 360-500 na den, ale když jdeš 5-7* za měsíc tak je to pecka.. je to od 7-16 ale já dělám 7-19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
26.7.11 15:42

takuž mám sehnáno.. zítra se jdu podívat a dám Vám holky vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
26.7.11 16:06

mofiz - Tak ať ti to dopadne..
Ještě mě napadla tzv. ta maminkovská výpomoc, když jsme kousek od sebe. Já tedy zatím žádnou práci nemám, malé je 9m a rodičák mám na 2 roky. Je pravda, že jsme cestovatelky, jezdíme po kamarádkách, nákupy, vyřizování apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
26.7.11 16:16

karmela no to mě také už napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Semeniuc
19.10.12 14:27

Dobrý den nabízím hlídání dětiček. Sama mám už dospělého syna a dvojčata ve školce. Případní zájemci mně mužou kontaktovat na emal nebo na telefon 604443342. DěkujiSememiuc Jana

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
3.2.13 10:17

Jéé, tady je tolik Boleslavaček, o kterých nevím :dance:
Holky - pro případ, že by to admini smázli - moc vás prosím, pošlete mi sz - hledám paní/slečnu, která bude ochotná nárazově (třeba jednou týdně) přijít hlídat ročního chlapečka ke mně domů (mám ještě týdenní holčičku a prostě absolutně nezvládám úklid - takže potřebuji nutně někoho, kdo mi kluka zabaví, abych se mohla věnovat domácnosti..).
Ale právě jsem našla přes net jen paní, která hlídá u sebe doma a to ne - neumím si představit, že bych malého půl dne neviděla..
Za reakce moc děkuji, uložím si je do kontaktů.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
3.2.13 10:19

A mimochodem - je-li tu nějaká maminka na společné vycházky kočárkama - tak taky pište (omlouvám se za OT) - ono být rok zavřená doma, odtržená od lidí.. - už mi to leze na mozek..
Bydlíme v centru Boleslavi, kousek od divadla, takže akční rádius poměrně velký :lol:

• Citovat
  • Upravit
292
4.2.13 21:59

přespávání

Ahoj holky, vím, že to sem moc nepatří a asi mi to i brzy smažou, ale za zkoušku nic nedám (a po pravdě už nevím, kde mám shánět :-( ) ale jedná se o toto:
Nepronajímáte některá, nebo nevíte o někom, kdo by pronajal pokoj v Mladé Boleslavi na přespávání pravidelně 2× v týdnu (út+čt)? Jedná se o mého manžela, který bude dojíždět 80 km do MB do práce a každý den se to prostě nedá :-/ Přišel by vždy večer z práce a brzy ráno zas odešel (svoje věci by si pokaždé vzal s sebou). Platil by 1 500 Kč/ měsíčně. Budu moc ráda za veškeré tipy! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcip1
10.2.13 14:05

Možná

Dobrý den, možná bych někoho sehnala, poptám se. Napíšete mi kontakt? Markéta

• Citovat
  • Upravit
11.2.13 11:50

Hlídání

Dobr den už jste sehnala hlídání dětiček. Děkuji za odpovět. Jana