Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nejste tu některá, která máte zkušenost s nějakou paní na hlídání dětí? Sháním někoho, kdo nám bude hlídat 2,5 letou dceru. Ráda bych někoho opravdu spolehlivého,abych nemusela mít obavy.
Teda to jsem celá žhavá na tipy
Jestli si mě pamatuješ, bydlím nedaleko tebe, taky v jedné malé pr..
O hlídání taky uvažuju, ale nikde nikdo vhodný ![]()
Já už jsem zakladatelce dala tip do SZ. A taky bydlím v takové úžasné vesničce, asi 2km vzdušnou čarou
. koukám je nás tu více z tohoto kraje, kde lišky dávaj dobrou noc ![]()
zuzouš no to asi tě pamatuji at hledám, jak hledám nevyjdeč mě nikdo levněji jak na 3000kč měsíčně a to je petarda, když si vidělám 5500kč.. na půl úvazku
3tis měsíčně..a to myslíš hlídání jak často? Čekala bych, že tady v tom zapadákově by mohlo stačit 100-150kč/hod
Nejsem naivní?
![]()
zuzouš no pozor..ono to je sice 360-500 na den, ale když jdeš 5-7* za měsíc tak je to pecka.. je to od 7-16 ale já dělám 7-19
takuž mám sehnáno.. zítra se jdu podívat a dám Vám holky vědět.
mofiz - Tak ať ti to dopadne..
Ještě mě napadla tzv. ta maminkovská výpomoc, když jsme kousek od sebe. Já tedy zatím žádnou práci nemám, malé je 9m a rodičák mám na 2 roky. Je pravda, že jsme cestovatelky, jezdíme po kamarádkách, nákupy, vyřizování apod.
Dobrý den nabízím hlídání dětiček. Sama mám už dospělého syna a dvojčata ve školce. Případní zájemci mně mužou kontaktovat na emal nebo na telefon 604443342. DěkujiSememiuc Jana
Jéé, tady je tolik Boleslavaček, o kterých nevím ![]()
Holky - pro případ, že by to admini smázli - moc vás prosím, pošlete mi sz - hledám paní/slečnu, která bude ochotná nárazově (třeba jednou týdně) přijít hlídat ročního chlapečka ke mně domů (mám ještě týdenní holčičku a prostě absolutně nezvládám úklid - takže potřebuji nutně někoho, kdo mi kluka zabaví, abych se mohla věnovat domácnosti..).
Ale právě jsem našla přes net jen paní, která hlídá u sebe doma a to ne - neumím si představit, že bych malého půl dne neviděla..
Za reakce moc děkuji, uložím si je do kontaktů.
A mimochodem - je-li tu nějaká maminka na společné vycházky kočárkama - tak taky pište (omlouvám se za OT) - ono být rok zavřená doma, odtržená od lidí.. - už mi to leze na mozek..
Bydlíme v centru Boleslavi, kousek od divadla, takže akční rádius poměrně velký ![]()
Ahoj holky, vím, že to sem moc nepatří a asi mi to i brzy smažou, ale za zkoušku nic nedám (a po pravdě už nevím, kde mám shánět
) ale jedná se o toto:
Nepronajímáte některá, nebo nevíte o někom, kdo by pronajal pokoj v Mladé Boleslavi na přespávání pravidelně 2× v týdnu (út+čt)? Jedná se o mého manžela, který bude dojíždět 80 km do MB do práce a každý den se to prostě nedá :-/ Přišel by vždy večer z práce a brzy ráno zas odešel (svoje věci by si pokaždé vzal s sebou). Platil by 1 500 Kč/ měsíčně. Budu moc ráda za veškeré tipy! Díky
Dobrý den, možná bych někoho sehnala, poptám se. Napíšete mi kontakt? Markéta
Dobr den už jste sehnala hlídání dětiček. Děkuji za odpovět. Jana