Hlídání kojence Brno

3686
15.5.13 18:04

Hlídání kojence Brno

Zdravím! Prosím, neodsuzujte mne, jsem v trošku svízelné situaci. Potřebovala bych nárazově, zcela výjimečně, teď 4 dny pohlídat dceru, cca 4,5 měsíce. Zkoušela jsem trochu gůglovat, ale nemám moc čas to projíždět celé. Příští týden dělám státnice, ve středu a v pátek, o víkendu pohlídá partner, navečer taky, ale strašně by mi pomohlo teď na ten závěr, kdybych ji mohla někomu schopnému odevzdat a jít se učit třeba do knihovny. Absolutně nestíhám. :zed: :zed: Nevíte zda tuto možnost mají třeba jesle a jestli vezmou i takhle malé miminko? Nebo nějaká agentura? Malá je na UM, začali jsme s příkrmama a fakt nemám na koho jiného se obrátit. Nebo myslíte, že by jí těch 4×8 hodin nějak ublížilo? Nevím, když to nepůjde, tak se nedá nic dělat, malá je mi samozřejmě přednější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
15.5.13 18:05

Určitě agenturu, mají ověřené chůvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.5.13 18:12

A můžeš si to finančně dovolit? Ono chůva od agentury je celkem drahej špás, já nechávala hlídat dvouleťáka a mimino a stálo to tehdy snad 230,– na hodinu zajedno dítě, druhé už bylo jen +30,–. To máš bratru nějakých 7 táců jen to fikne :think:

Jinak dokud to nezkusíš, tak nevíš, prvorozenému by to bylo fuk, druhorozenému taky, třetí by se zvencnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.5.13 18:30

@Kapaz Doufám, že to nebude reklama.. v Brně má agenturu moje spolužačka, porodní asistentka, t. č. na RD. Vím, že si chůvy vybírá velmi pečlivě. Ale nevím od jakého věku hlídají, to by sis musela dohledat. Do SZ ti můžu napsat www stránky, pokud budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.5.13 18:34

Napíšu to i sem, nu což, kdyžtak mi to admini smáznou.. hlídají od 0 let, za 130kč/hod. http://www.berunka.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
15.5.13 18:35

@PetiteFillette Pošli prosím, budu ráda za nějaký kontakt. Děkuju. Jestli to bude drahé, tak zkusím třeba jeden dva dny a jen pár hodin. Ono i takové 4 hodiny v kuse navíc jsou zlaté. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
15.5.13 18:35
@PetiteFillette píše:
Napíšu to i sem, nu což, kdyžtak mi to admini smáznou.. hlídají od 0 let, za 130kč/hod. http://www.berunka.com/
:mrgreen: díky, mrknu na to :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.5.13 19:05

No já ti mohu nabídnout jedině hlídání u mě doma klidně na celé 4 dny v baráčku se zahrádkou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
47103
15.5.13 19:39
@PetiteFillette píše:
@Kapaz Doufám, že to nebude reklama.. v Brně má agenturu moje spolužačka, porodní asistentka, t. č. na RD. Vím, že si chůvy vybírá velmi pečlivě. Ale nevím od jakého věku hlídají, to by sis musela dohledat. Do SZ ti můžu napsat www stránky, pokud budeš chtít.

můžu se zeptat, jak to funguje s tou platbou za dopravu? Nevíš? Bydlíme 4 km od hranice Brna. Počítali by si dopravu od té hranice Brna k nám a to, co projedou po Brně, ne?
A je to fakt ověřené, můžu jim věřit?
BUdu potřebovat asi pravidelné hlídání od září. A vůbec nevím, kde shánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
15.5.13 20:03

@Caty :mrgreen: :mrgreen: @sovicka1 Taky bydlíme 4km od Brna, budu tam zítra volat a dám vědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
15.5.13 20:09
@Kapaz píše:
@Caty :mrgreen: :mrgreen: @sovicka1 Taky bydlíme 4km od Brna, budu tam zítra volat a dám vědět. ;)

budu ráda, když sem pak dáš zjištěné info :-) Mně se ta cena celkem líbí - já bych potřebovala hlídat dvě děti, takže za dvě děti dát 140 Kč za hodinu mi přijde celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.5.13 20:19

Kulíškova školička na Lesné. Vím, že tam jedno dítě bylo snad už od šesti týdnů. www.kuliskovaskolicka.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
15.5.13 20:26

@AliTad To vypadá ještě líp, že bych nemusela mít doma někoho „cizího“. :think: :palec: Děkuju! :palec: Jinak info poskytnu u obou podle toho co kde zjistím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.5.13 20:29
@Kapaz píše:
@Caty :mrgreen: :mrgreen: @sovicka1 Taky bydlíme 4km od Brna, budu tam zítra volat a dám vědět. ;)

No ne, jako klidně fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
15.5.13 20:41
@sovicka1 píše:
můžu se zeptat, jak to funguje s tou platbou za dopravu? Nevíš? Bydlíme 4 km od hranice Brna. Počítali by si dopravu od té hranice Brna k nám a to, co projedou po Brně, ne?
A je to fakt ověřené, můžu jim věřit?
BUdu potřebovat asi pravidelné hlídání od září. A vůbec nevím, kde shánět.

Já jsem u nich nikdy nebyla, při práci jsem nikoho nikdy neviděla. Ale majitelka je osoba 100% spolehlivá, za tu se klidně zaručím. Za její zaměstnance se zaručit nemůžu :nevim: Jinak o nich nevím nic, nezajímala jsem se jak to tam funguje apod., z Brna nejsem, tak jsem neměla potřebu to studovat podrobněji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin