Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím! Prosím, neodsuzujte mne, jsem v trošku svízelné situaci. Potřebovala bych nárazově, zcela výjimečně, teď 4 dny pohlídat dceru, cca 4,5 měsíce. Zkoušela jsem trochu gůglovat, ale nemám moc čas to projíždět celé. Příští týden dělám státnice, ve středu a v pátek, o víkendu pohlídá partner, navečer taky, ale strašně by mi pomohlo teď na ten závěr, kdybych ji mohla někomu schopnému odevzdat a jít se učit třeba do knihovny. Absolutně nestíhám.
Nevíte zda tuto možnost mají třeba jesle a jestli vezmou i takhle malé miminko? Nebo nějaká agentura? Malá je na UM, začali jsme s příkrmama a fakt nemám na koho jiného se obrátit. Nebo myslíte, že by jí těch 4×8 hodin nějak ublížilo? Nevím, když to nepůjde, tak se nedá nic dělat, malá je mi samozřejmě přednější. ![]()
A můžeš si to finančně dovolit? Ono chůva od agentury je celkem drahej špás, já nechávala hlídat dvouleťáka a mimino a stálo to tehdy snad 230,– na hodinu zajedno dítě, druhé už bylo jen +30,–. To máš bratru nějakých 7 táců jen to fikne ![]()
Jinak dokud to nezkusíš, tak nevíš, prvorozenému by to bylo fuk, druhorozenému taky, třetí by se zvencnul
@Kapaz Doufám, že to nebude reklama.. v Brně má agenturu moje spolužačka, porodní asistentka, t. č. na RD. Vím, že si chůvy vybírá velmi pečlivě. Ale nevím od jakého věku hlídají, to by sis musela dohledat. Do SZ ti můžu napsat www stránky, pokud budeš chtít.
Napíšu to i sem, nu což, kdyžtak mi to admini smáznou.. hlídají od 0 let, za 130kč/hod. http://www.berunka.com/
@PetiteFillette Pošli prosím, budu ráda za nějaký kontakt. Děkuju. Jestli to bude drahé, tak zkusím třeba jeden dva dny a jen pár hodin. Ono i takové 4 hodiny v kuse navíc jsou zlaté. ![]()
@PetiteFillette píše:
Napíšu to i sem, nu což, kdyžtak mi to admini smáznou.. hlídají od 0 let, za 130kč/hod. http://www.berunka.com/
No já ti mohu nabídnout jedině hlídání u mě doma klidně na celé 4 dny v baráčku se zahrádkou. ![]()
@PetiteFillette píše:
@Kapaz Doufám, že to nebude reklama.. v Brně má agenturu moje spolužačka, porodní asistentka, t. č. na RD. Vím, že si chůvy vybírá velmi pečlivě. Ale nevím od jakého věku hlídají, to by sis musela dohledat. Do SZ ti můžu napsat www stránky, pokud budeš chtít.
můžu se zeptat, jak to funguje s tou platbou za dopravu? Nevíš? Bydlíme 4 km od hranice Brna. Počítali by si dopravu od té hranice Brna k nám a to, co projedou po Brně, ne?
A je to fakt ověřené, můžu jim věřit?
BUdu potřebovat asi pravidelné hlídání od září. A vůbec nevím, kde shánět.
@Kapaz píše:
@Caty![]()
@sovicka1 Taky bydlíme 4km od Brna, budu tam zítra volat a dám vědět.
budu ráda, když sem pak dáš zjištěné info
Mně se ta cena celkem líbí - já bych potřebovala hlídat dvě děti, takže za dvě děti dát 140 Kč za hodinu mi přijde celkem v pohodě.
Kulíškova školička na Lesné. Vím, že tam jedno dítě bylo snad už od šesti týdnů. www.kuliskovaskolicka.com
@AliTad To vypadá ještě líp, že bych nemusela mít doma někoho „cizího“.
Děkuju!
Jinak info poskytnu u obou podle toho co kde zjistím. ![]()
@sovicka1 píše:
můžu se zeptat, jak to funguje s tou platbou za dopravu? Nevíš? Bydlíme 4 km od hranice Brna. Počítali by si dopravu od té hranice Brna k nám a to, co projedou po Brně, ne?
A je to fakt ověřené, můžu jim věřit?
BUdu potřebovat asi pravidelné hlídání od září. A vůbec nevím, kde shánět.
Já jsem u nich nikdy nebyla, při práci jsem nikoho nikdy neviděla. Ale majitelka je osoba 100% spolehlivá, za tu se klidně zaručím. Za její zaměstnance se zaručit nemůžu
Jinak o nich nevím nic, nezajímala jsem se jak to tam funguje apod., z Brna nejsem, tak jsem neměla potřebu to studovat podrobněji..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.