Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
minule jsem se tu ptala, jak přemluvit rodiče k pořízení pejska.
Teď mě ale zajímá, jestli neznáte nějakou skupinu na FB (nebo někde jinde) nebo nějakou stránku na internetu, kde bych mohla nabídnout své služby? Tzn. hlídání pejsků/kočiček/kralíčků, venčení, focení apod.
Jsem z Ústeckého kraje a je mi 16. ![]()
Dekuju
Neresis tento problem nahodou i na ifaune???
Pokud ti rodice pejska nechteji dovolit, asi k tomu maji nejaky duvod… treba se boji, ze te za chvili omrzi a jim zustane na krku.. a nebo nemaji tolik financi
pes neni vec, je to zavazek na dalsich 10-15 let, pockej az budes dospela a pak si ho porid, mezitim na nej muzes zacit setrit, porizeni psa neni otazka par stovek, castky se mesicne splhaji i do tisicu korun… nedej boze, kdyz pejsek onemocni a potrebuje nejakou lecbu, to pak tisicovky letaji horem dolem ![]()
A co se tyce druheho dotazu, tak skupin na FB je mraky, staci jen pohledat… pripadne muzes vyvesit letacky ve svem okoli, ne kazdy ma FB nebo je ve skupine na FB…
Na “hlídačky” muzes zveřejnit inzerát na hlídání psů:) a na fb určitě něco také bude.
Edit. Na hlídačkách lze i hledat inzeráty z okolí apod. Ovšem je nutné si to projít, nevyznám se v tom ![]()
@Noelia_Z píše:
Na “hlídačky” muzes zveřejnit inzerát na hlídání psů:) a na fb určitě něco také bude.Edit. Na hlídačkách lze i hledat inzeráty z okolí apod. Ovšem je nutné si to projít, nevyznám se v tom
Hlídačky jsou dobrý tip, ale k zaregistrování musíš mít 18, což zakladatelka nemá ![]()
@Darkandeep píše:
Hlídačky jsou dobrý tip, ale k zaregistrování musíš mít 18, což zakladatelka nemá
Ahaa, tak to se omlouvám 😀
Svou malinacku bych obcas potrebovala pohlidat, ale z bezpecnostnich duvodu bych ji nesverila.
Zalezi i na psovi, aby si neprisla k uhone. Zkus si dat inzerat treba na bazos, socialni site.
Zvíře je docela drahá sranda, tak třeba proto ti rodiče pejska nechtějí dovolit… naše roční fenka byla minulý týden na operaci kolene a zatím to stálo kolem 20tisíc-léčba bude dalších 6 měsíců…a to nemluvím o jídle, hračkách, celkově výbavě..je to několik tisíc…
dej si inzerát na FB, nebo si najdi místní útulek/záchrannou stanici a poptej se, jestli bys mohla venčit…