Hlídání v centrech v Praze

5
6.3.14 15:19

hlídání v centrech v Praze

Dobrý den, prosím vás, nemá někdo dobré zkušenosti s hlídacími centry v Praze? Raději si nechám poradit, ať nestrčím dceru(2,5let) někam, kde by jí nebylo dobře. Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
6.3.14 15:31

Myslíš jako v dětských koutcích? tak to myslím, že bez rodičů je vše až od 3 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
6.3.14 15:47

Všude je to od tří let, ale úplně všude. Mladší dítě jedině do nějaké soukromé školičky…o žádném organizovaném nárazovém hlídání nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.3.14 16:37

To ji radsi dala do soukrome skolky. Tyhle hlidaci centra jsou ja prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.3.14 17:13
@CokeLady píše: řekla bych „naštěstí“, dát jen tam někam na pár hodin dvouleté dítě může být taky pěkný masakr, ty 3 roky jsou v tomto přelomové…

vážně? to jako říká kdo? není to náhodou individuální?

a kde všude to funguje, já ted pojedu do prahy a potrebovala bych i odskočit k doktorovi, jako tříletá dcera tam klidně počká se mnou, ale to druhý malý torpédo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.3.14 18:23

@CokeLady já reaguju na to, že jsi napsala, že je to přelomové, nepolemizuju s provozovateli těchto heren.

to torpédo nezvládne čekat v ordinaci u sestry, aniž by neprozkoumal zařízení, hernu by nejspíš zvládnul, chodí už do školky. Ale jinak chápu že to asi neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.3.14 00:28

hlídání

Omlouvám se, myslela jsem spíš nějaké hlídání v nějakých organizacích…ne, že bych byla proti paním na hlídání, ale chtěla bych malou aspon trochu do společnosti…třeba na 2 dny v týdnu…já konkrétně bych potřebovala v Praze na Pankráci nebo v okolí…ale spíš jsem se chtěla zeptat, na co si při vybírání pozor…na malé to nechci nechávat, je vždy ze všeho hned vyděšená a pak se jí vše líbí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
14.3.14 15:56

I tak myslím, že nic nárazového do tří let bez rodičů není. Kamarádka dáva např. dítě do centra šipka, stovka za dopoledne, ale opět od tří let. Je to na Praze osm. I dětské koutky jsou od tří let a to všude. Jedinou cestu bych viděla v nějaké soukromé mš, ty berou obvykle od roka a půl a bývá to kolem 500 za ten den, ale ta cena je samozřejmě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
14.3.14 16:02

Hodinové hlídání dětí mladších tří let určitě nabízí různé soukromé jesle. Konkrétně vím třeba o Projesle, hlídají od roka. Znám pobočku na Praze 8, ale mají poboček více, mám dojem, že snad i na té Praze 4.
Pak taky jesle CPA, taky více poboček…

Příspěvek upraven 14.03.14 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.3.14 16:03

@irena555 Já jsem se setkala s hlídáním dětí pod tři roky (myslím, že to bylo od 1,5) jen v rodinném centru a bylo to jen nárazové. A bylo to taky samozřejmě jen pro omezený počet dětí, jinak by se to asi nedalo :D Zkus nějakou soukromou školku, to bude asi nejlepší :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin