Hlídáte paní na úklid?

Anonymní
19.7.22 16:44

Hlidate pani na uklid?

Ahoj prosim anonym.
Zacala jsem konecne po materske chodit na plny uvazek do prace mam celkem flexibilni pracovni dobu, ale tim mi trosku stoji uklid a ja bordel nesnasim a manzel jeste vic :lol:. Nasla jsem si pani na uklid, ze jednou tydne udela velky grunt 3/4h. Vcerne prani, zehleni, umyti hracek, kytek apod. Mame velky starsi barak, tak je to potreba. Zitra ma prijit poprve takze zustanu doma abych ji ukazala kde, co a jak. Ale pak mam trosku strach do budoucna, vy co mate pani na uklid tak chodite treba behem uklidu domu hodit ockem jestli nekouka kam nema, jestli je vse v poradku? A nebo plne duverujete cizi osobe? Dekuju jestli to je srozumitelne. Neznam nikoho, kdo si uklizecku najima. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
19.7.22 16:52

Já jí věřím na 100%. Mám jí na doporučení kamarádek. Poprvé manžel schovával krabičku s penězi a zlatými slitky, teď už to taky nedělá. Nejezdím to sem po ní ani kontrolovat, vždy mi nechá doma klíče, vezme si peníze, co jí tu nechám a zabouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.7.22 16:54

3/4 hodiny jednou tydne a udela vsechno, co pises? Tak to neni pani na uklid, ale tryskomys, ta nebude mit cas ani okem mrknout kamkoli jinam. K dotazu, poprve prisla na umyti oken, pak parkrat na uklid( byla jsem na RD, takze jsem s ni mohla byt doma, i kdyz jsem byla uz i pracujici), pak jsme ji pousteli a odchazeli( nemela klice) a po tech letech uz ma klice a vlastne se ani nepotkame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
19.7.22 16:57

Nehlídáme. Má dokonce vlastní klíče.
Myslím, že dobře ví, že kdyby něco zmizelo, tak bude první na seznamu podezřelých a pochybuju, že to má zapotřebí :nevim: Že se někam koukne je prostě riziko, ale věřím, že má tolik práce, že je ráda, když dokončí práci a zmizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.7.22 17:01

Já jenom 3 hodiny zehlim, jsem na tu tvoji uklizecku zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
19.7.22 17:01

Ja pracuju jako uklizecka, v zahranici. Nekdo mi predal klice uz od prvniho uklidu a nekdo byl se mnou doma. Je to hodne o duvere. Ted po letech jsou moji zakaznici moji kamaradi. Taky to bylo tom, ze mam skoto vsechny na doporuceni, takze jsem proklepla. Kdybych ja mela uklizecku, kterou neznam, tak prvni uklid bych byla doma. Pak uz ne a proste ji verila.

• Citovat
  • Upravit
35775
19.7.22 17:08

To co si představuješ určitě nedá za 3 hodiny, to tak uklidí 90m byt bez prádla, jen úklid a podlahy. :lol:
Jinak já většinou jsem s novou doma a postupně odjíždím, ale klíče jsem nikomu nedala. Doma nám ukrást co nemá :nevim: jestli mi kouká na ponožky je mi jedno, ale ta naše makala a na blbiny neměla čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.7.22 17:24
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym.
Zacala jsem konecne po materske chodit na plny uvazek do prace mam celkem flexibilni pracovni dobu, ale tim mi trosku stoji uklid a ja bordel nesnasim a manzel jeste vic :lol:. Nasla jsem si pani na uklid, ze jednou tydne udela velky grunt 3/4h. Vcerne prani, zehleni, umyti hracek, kytek apod. Mame velky starsi barak, tak je to potreba. Zitra ma prijit poprve takze zustanu doma abych ji ukazala kde, co a jak. Ale pak mam trosku strach do budoucna, vy co mate pani na uklid tak chodite treba behem uklidu domu hodit ockem jestli nekouka kam nema, jestli je vse v poradku? A nebo plne duverujete cizi osobe? Dekuju jestli to je srozumitelne. Neznam nikoho, kdo si uklizecku najima. :kytka:

Ty jo, za 3/4 h uklidí celý velký barák a k tomu i vypere a vyžehlí, umyje všechny hračky a osprchuje kytky? To jsi teda velký optimista :D
My máme paní na úklid taky velkého baráku /není to týdně/ jsou tam dvě a jsou tam fakt celý den od rána do večera. A to tedy v žádném případě neperou, nežehlí… jinak uklízím průběžně sama, takže nějaký obr bordel doma nemáme. Jsou z úklidové firmy mojí známé, tak jim věřím a nechávám doma samotné. Klíče pochopitelně nemají. Ráno jim řeknu co a jak, a odpoledne to omrknu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.7.22 17:25

Ještě mě napadlo; bylo to myšleno 3 až 4 hodiny nebo tři čtvrtě hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.7.22 17:28

3-4, ale porad malo, pokud nebydli v krabicce od sirek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.7.22 17:51

Měla jsem paní na úklid, vždy přes doporučení. Dostala klíče a uklízela, když jsme nebyli doma. První úklid jsem jí ukázala, jak si to představuju. Byt 70m2, měla na to 3 hodinky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.22 18:13

3-4h. Ja jinak denne poustim robota na vysavani, vytirani, umyju wc, sprchu/ vanu prach. Ale zbytek hlavne to pradlo nestiham… a manzel je tip top. Jedna zapomenuta pavucina a je zle. Pani co jsme si psaaly tak rikala ze ty 4h na to co potrebuji a kazdy tyden je optimalni, ale uvidi se az po prvni navsteve

• Citovat
  • Upravit
14313
19.7.22 18:34
@Anonymní píše:
3-4h. Ja jinak denne poustim robota na vysavani, vytirani, umyju wc, sprchu/ vanu prach. Ale zbytek hlavne to pradlo nestiham… a manzel je tip top. Jedna zapomenuta pavucina a je zle. Pani co jsme si psaaly tak rikala ze ty 4h na to co potrebuji a kazdy tyden je optimalni, ale uvidi se az po prvni navsteve

Super manžel, já bych mu dala že je zle když najde pavučinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15484
19.7.22 18:37
@Anonymní píše:

Takovýho chlapa bych fakt chtěla. :roll:
Když je tak tip top, tak ať uklízí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.7.22 18:37
@Anonymní píše:

To by si pan manžel u nás užil :) uklízím sice pravidelně a řekla bych že i dost potivě, ale že bych musela špendlíkem šťoural dírky od zásuvky, to fakt nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný