Larvy/červy v dece ze sklepa

Anonymní
16.7.22 13:01

Larvy/červy v dece ze sklepa

Vytáhla jsem ze sklepa tašku a v dece co tam byla je plno těchto červů. Co to je prosím je? :zed: Má to na konci takový vlásky jakoby

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
16.7.22 13:06

Mohli by to být larvy červotoče chlebového :think: nelítají ve sklepě malý hnědý broučci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.7.22 13:08

Ježíš vyhoď to, zapal to a nešpekuluj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
16.7.22 13:14

Fuj, v tomhle jsem se hrabala celý podzim. Koupili jsme chatu, která byla celá zastavěná bordelem a cokoli jsem vzala do ruky, tak buď to bylo obalené pavučinou nebo od toho odpadávali mrtví brouci a pavouci. Normálně to vyhoď, doufám, že nepřemýšlíš nad tím to nějak očistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.22 13:18

Nevím, co to je. Ale bez rozmýšlení by to okamžitě letělo. V Ikea jsem nedávno kupovala fajn deky v akci. Dneska jsem v Pepcu koupila pro štěně do 100,– dětskou deku. Vůbec bych takovou veteš neshromážďovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 13:27

Samozřejmě to letělo hned. Jen kdyz jsem to přitáhla do bytu jestli kdyby to třeba někde vypadlo, tak nemohlo udělat nějakou neplechu :D Byli tam u toho hnedy broučci.

• Citovat
  • Upravit
68965
16.7.22 13:32

Kožojed?
https://www.skudci.com/kozojed
To jsou takoví malí nenápadní broučci a ty larvy žerou absolutně všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 13:34

@ugluk to bude asi ono. Ale jak se to dostalo do sklepa do mojí tašky netuším. Ocas to má stejný.

• Citovat
  • Upravit
68965
16.7.22 13:44

Tihle škůdci jsou hrozný mrchy. Jednou se mi doma začali rojit, taky nevím, odkud se to vzalo, ale našla jsem hnízdo v odstřižcích látek. Hned to všecko letělo, komplet jsem okolí vystříkala a klid. Ale čas od času doma broučka potkám, larvy už ne, dle mýho to sem přileze zvenku, možná od sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.7.22 16:04

Bude to nějaký druh kožojeda. V neobývaném pokoji jsem za oknem občas objevila broučka a nemohla přijít na to, odkud se berou. Minulý týden jsem vytáhla uskladněnou ovčí kůži a byla plná, po zjišťování tipuji kožojed smirnonův. Teď jen DOUFÁM, že nejsou zabydlení i v koberci, v peřinách nebo nedejbože v jiných místnostech. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
16.7.22 16:12
@Anonymní píše:
Samozřejmě to letělo hned. Jen kdyz jsem to přitáhla do bytu jestli kdyby to třeba někde vypadlo, tak nemohlo udělat nějakou neplechu :D Byli tam u toho hnedy broučci.

mohlo to udělat neplechu, stačí jestli ti vypadl jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 16:28

@Petule030 to je presne ono i zen brouček

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.22 16:29

@stinga no toho se bojím :D