Hlísti, červi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
13.2.12 22:07

u tech deti je to hned, kdyz jsou v kolektivu, spatne si umyji ruce po pouziti WC, sahnou jeden na druhyho a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.2.12 22:08
eviliska píše:
lucie.t píše:
to co mame my je pro deti od 2 let, ale treba se dela neco i pro mimca :nevim:Příspěvek upraven 13.02.12 v 22:04
a máte taky ten vermox nebo něco jiného ?

my zijem v Anglii, koupila jsem Ovex, tady je volne prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 22:09

Heh jako malá jsem to mělá jak já tak i brácha mamka nám řikal že to jsou ,,červíci ,, jinak to je třebas z neumytého ovoce, špatnou hygyenou, přenáší se ve školách a školkách prostřednictvím wc..a sladkosti jim chutnaji…jinak sme vše řešili přes Dr a lečila se celá rodinka a preventivně se dělaly i topinky s česnekem :) nic strašného to až tak není jen to svědění je na tom nejstrašnějši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
13.2.12 22:09

V tom letaku u V. bohuzel neni napsany od kolika let.. Urcuje lekar.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.12 22:14

Nevím teda co jsme na to užívali ale my to měly podle váhy..každý dostal přesně dávku podle své váhy ale taky to je už nějaký 12 let zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.2.12 22:23
lucie.t píše:
eviliska píše:
lucie.t píše:
to co mame my je pro deti od 2 let, ale treba se dela neco i pro mimca :nevim:Příspěvek upraven 13.02.12 v 22:04
a máte taky ten vermox nebo něco jiného ?
my zijem v Anglii, koupila jsem Ovex, tady je volne prodejny

chtěla bych teď být v Anglii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
13.2.12 23:22

Je to urcite roup,nic hrozneho,hlavne brzy lecit.Je to ze zvirat,z pisku,z travy,spatne umyte ryce a je to hned.Jak pisou holky,je to na recept,tak k dr.
Cesnek-nikdo nevi,jestli opravdu zabira,ale na zniceni by toho cesneku bylo asi hodne potreba :lol: .Roupy ziji ze sladkeho (nejsou ze sladkosti),to znamena hodne omezit sladkosti.

• Citovat
  • Upravit
12982
13.2.12 23:34

Stejně nechápu, proč je to na předpis.

Pamatuju si, že jako děti jsme to taky mívali a mamka jen zašla do lékárny, koupila takový červený sladký sirup a bylo. Teď se to musí složitě řešit přes Dr., přitom je to běžná věc :nevim: :think: Je to návykové nebo proč to není volně prodejné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
14.2.12 02:30

Ano, musíš k MuDr. Měli jsme jednou. Museli jsme se přeléčit celá rodina i s morčetem :-))). Pejsci se odčervují pravidelně, máme to v očkovacích průkazech, takže nemuseli. Malý to přinesl asi ze školky, protože tam bylo víc případů. Jenomže je to bohužel stejné, jako u vší. Jedni, nebo dvoji rodiče se na to vykašlou a za chvilku je to tam znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.2.12 12:44

byla jsem u mudry a musím donést vzorky stolice na rozbor :zed: aby věděla, co přesně má :roll: ,a pak, že nám napíše ten vermox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.2.12 12:45

taky říkala, vyloučit sladkosti i sladké pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.2.12 12:53

jakej rozbor? to je pekna pitomost. urcite neni zadny lek volne prodejny? to jako budes jeste cekat x dni na rozbor :roll: . kdyby se ji tam podivala, tak to snad uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.2.12 12:57

normálně jsem vyfasovala takovou červenou zkumavku, celkem velk a jakoby lžičkou a mám jí donést vzorek a ten pošle někam na rozbor. Prý to bude do nkolika dní :cert:
Taky mám na to svůj názor, ale mudra je mudra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.2.12 12:57

ptala jsem se v lékárně a není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.2.12 13:08