Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
u tech deti je to hned, kdyz jsou v kolektivu, spatne si umyji ruce po pouziti WC, sahnou jeden na druhyho a je to.
eviliska píše:lucie.t píše:a máte taky ten vermox nebo něco jiného ?
to co mame my je pro deti od 2 let, ale treba se dela neco i pro mimcaPříspěvek upraven 13.02.12 v 22:04
my zijem v Anglii, koupila jsem Ovex, tady je volne prodejny
Heh jako malá jsem to mělá jak já tak i brácha mamka nám řikal že to jsou ,,červíci ,, jinak to je třebas z neumytého ovoce, špatnou hygyenou, přenáší se ve školách a školkách prostřednictvím wc..a sladkosti jim chutnaji…jinak sme vše řešili přes Dr a lečila se celá rodinka a preventivně se dělaly i topinky s česnekem
nic strašného to až tak není jen to svědění je na tom nejstrašnějši.
V tom letaku u V. bohuzel neni napsany od kolika let.. Urcuje lekar.. ![]()
Nevím teda co jsme na to užívali ale my to měly podle váhy..každý dostal přesně dávku podle své váhy ale taky to je už nějaký 12 let zpět
lucie.t píše:eviliska píše:my zijem v Anglii, koupila jsem Ovex, tady je volne prodejnylucie.t píše:a máte taky ten vermox nebo něco jiného ?
to co mame my je pro deti od 2 let, ale treba se dela neco i pro mimcaPříspěvek upraven 13.02.12 v 22:04
chtěla bych teď být v Anglii ![]()
Je to urcite roup,nic hrozneho,hlavne brzy lecit.Je to ze zvirat,z pisku,z travy,spatne umyte ryce a je to hned.Jak pisou holky,je to na recept,tak k dr.
Cesnek-nikdo nevi,jestli opravdu zabira,ale na zniceni by toho cesneku bylo asi hodne potreba
.Roupy ziji ze sladkeho (nejsou ze sladkosti),to znamena hodne omezit sladkosti.
Stejně nechápu, proč je to na předpis.
Pamatuju si, že jako děti jsme to taky mívali a mamka jen zašla do lékárny, koupila takový červený sladký sirup a bylo. Teď se to musí složitě řešit přes Dr., přitom je to běžná věc
Je to návykové nebo proč to není volně prodejné? ![]()
Ano, musíš k MuDr. Měli jsme jednou. Museli jsme se přeléčit celá rodina i s morčetem
. Pejsci se odčervují pravidelně, máme to v očkovacích průkazech, takže nemuseli. Malý to přinesl asi ze školky, protože tam bylo víc případů. Jenomže je to bohužel stejné, jako u vší. Jedni, nebo dvoji rodiče se na to vykašlou a za chvilku je to tam znova.
byla jsem u mudry a musím donést vzorky stolice na rozbor
aby věděla, co přesně má
,a pak, že nám napíše ten vermox
jakej rozbor? to je pekna pitomost. urcite neni zadny lek volne prodejny? to jako budes jeste cekat x dni na rozbor
. kdyby se ji tam podivala, tak to snad uvidi
normálně jsem vyfasovala takovou červenou zkumavku, celkem velk a jakoby lžičkou a mám jí donést vzorek a ten pošle někam na rozbor. Prý to bude do nkolika dní ![]()
Taky mám na to svůj názor, ale mudra je mudra ![]()
http://zdravi-a-nemoci.porad.cz/…infekci.html
tady je vse o roupech pekne popsane