Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ten roup se pry ani ve stolici objevit nemusi ![]()
a v nejake diskusi jsem cetla, ze neni na skodu nakoupit nove spodni pradlo, ze vajicka mahou prezivat i tam, tak nevim
lucie.t píše:
ten roup se pry ani ve stolici objevit nemusi
a v nejake diskusi jsem cetla, ze neni na skodu nakoupit nove spodni pradlo, ze vajicka mahou prezivat i tam, tak nevim
Je to tak,i rucniky,osusky,lozni pradlo,proste dodrzovat hygienu,nemocny ma mit vsechno zvlast.Ja jsem teda dala taky lek vsem v rodine pro jistotu.
je to taková starší paní, řečeno slušně o mojí doktorce
,
zatím dám česnek, všechno omyju savem , veškeré oblečení žehlím, tak to snad stačí
a nemohl by ti to predepsat jiny Dr, treba tvuj? bych se na tu detskou vybodla. takhle cekat, to svedeni je vazne desny.
eviliska píše:
mimi má 10 měsíců
Ahojky,my to řešily nedávno taky,bohužel to dostala i maličká -10měsíců a dr říkala,že se musíme přeléčit všichni,ale pro tak malé mimi nic není,hlavně prý dbát na hygienu. Vermox nám předepsala a po 14dnech zopakovat.
Nám to napsala kožní, přišla jsem k ní, že si synek(chodící do školky) hodně drbe zadeček a hned jsme měli recept na vermox, ani se mu na tu prdku nekoukla, že to je z těch školek často a že prý vermox neublíží i kdyby to svědění bylo z něčeho jinýho ![]()
jsem byla dneska u svojeho doktora a řekla mu , že máme tenhle problém a dětská chce čekat na výsledky stolice
. Napsal mi receptík a malá si dala - sce prskala jak čert, ale vypila
Snad ty potvory rychle vychcípají a bude klid.
Dneska jsem celý byt znova vymývala savem a chloraminem - taky od doktora, tak snad to byde stačit
eviliska píše:
jsem byla dneska u svojeho doktora a řekla mu , že máme tenhle problém a dětská chce čekat na výsledky stolice. Napsal mi receptík a malá si dala - sce prskala jak čert, ale vypila
Snad ty potvory rychle vychcípají a bude klid.
Dneska jsem celý byt znova vymývala savem a chloraminem - taky od doktora, tak snad to byde stačit
No,konecne nekdo rozumny
.A tohle musis dat jeste za par dni znovu,nebo uz ne?Ja mela jeste kdysi Pirvinium a to se davalo znovu za 6 tydnu.
za týden a pak za 14 dní znova, říkal že raději víckrát, aby se vyhubilo všechno
můj obvoďák je fakt perfektní, což o doktorovi řeknu málokdy. Vždycky se trefí a nikdy nedává léky zbytečně.
eviliska píše:
za týden a pak za 14 dní znova, říkal že raději víckrát, aby se vyhubilo všechno
Teda to byla bleskova odpoved
.Diky,me to jen tak zajima,jestli se to musi dat potom taky znovu.A malou neco bolelo?Nebo svedelo?
Rozbor?
,snad neni pravda.Vzdyt ten Vermox je na vsechny cizopasniky,tak o co jde dr?Ono se male nic nestane,nektere deti nemaji treba zadne priznaky,az rodice to treba najdou ve stolici,takze par dnu navic nevadi,ale dite muze mit bolesti bricha,svedeni zadku,muze zvracet a to teda je na okamzitou lecbu a ne jeste nechat takhle dite trapit
.
.
Ja prisla s holkou k dr.,ani videt nic nechtela,rekla jsem,ze ma cerviky,dala recept a sla jsem domu.
Ta vase dr, je nejaka dulezita