Hlísti, červi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
14.2.12 13:13

Rozbor? 8o ,snad neni pravda.Vzdyt ten Vermox je na vsechny cizopasniky,tak o co jde dr?Ono se male nic nestane,nektere deti nemaji treba zadne priznaky,az rodice to treba najdou ve stolici,takze par dnu navic nevadi,ale dite muze mit bolesti bricha,svedeni zadku,muze zvracet a to teda je na okamzitou lecbu a ne jeste nechat takhle dite trapit :zed: .
Ja prisla s holkou k dr.,ani videt nic nechtela,rekla jsem,ze ma cerviky,dala recept a sla jsem domu.
Ta vase dr, je nejaka dulezita :mrgreen: :roll: .

• Citovat
  • Upravit
4989
14.2.12 13:18

ten roup se pry ani ve stolici objevit nemusi :nevim:
a v nejake diskusi jsem cetla, ze neni na skodu nakoupit nove spodni pradlo, ze vajicka mahou prezivat i tam, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.2.12 13:22
lucie.t píše:
ten roup se pry ani ve stolici objevit nemusi :nevim:
a v nejake diskusi jsem cetla, ze neni na skodu nakoupit nove spodni pradlo, ze vajicka mahou prezivat i tam, tak nevim

Je to tak,i rucniky,osusky,lozni pradlo,proste dodrzovat hygienu,nemocny ma mit vsechno zvlast.Ja jsem teda dala taky lek vsem v rodine pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
14020
14.2.12 13:25

je to taková starší paní, řečeno slušně o mojí doktorce :mrgreen: ,
zatím dám česnek, všechno omyju savem , veškeré oblečení žehlím, tak to snad stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.2.12 13:29

a nemohl by ti to predepsat jiny Dr, treba tvuj? bych se na tu detskou vybodla. takhle cekat, to svedeni je vazne desny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.2.12 13:31
:palec: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
15.2.12 16:03

To je pravda, to svedeni musi bejt hrozny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
15.2.12 16:08
eviliska píše:
mimi má 10 měsíců :think:

Ahojky,my to řešily nedávno taky,bohužel to dostala i maličká -10měsíců a dr říkala,že se musíme přeléčit všichni,ale pro tak malé mimi nic není,hlavně prý dbát na hygienu. Vermox nám předepsala a po 14dnech zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
15.2.12 18:50

Nám to napsala kožní, přišla jsem k ní, že si synek(chodící do školky) hodně drbe zadeček a hned jsme měli recept na vermox, ani se mu na tu prdku nekoukla, že to je z těch školek často a že prý vermox neublíží i kdyby to svědění bylo z něčeho jinýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.2.12 21:35

jsem byla dneska u svojeho doktora a řekla mu , že máme tenhle problém a dětská chce čekat na výsledky stolice :roll: . Napsal mi receptík a malá si dala - sce prskala jak čert, ale vypila
Snad ty potvory rychle vychcípají a bude klid.
Dneska jsem celý byt znova vymývala savem a chloraminem - taky od doktora, tak snad to byde stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.2.12 22:43
eviliska píše:
jsem byla dneska u svojeho doktora a řekla mu , že máme tenhle problém a dětská chce čekat na výsledky stolice :roll: . Napsal mi receptík a malá si dala - sce prskala jak čert, ale vypila
Snad ty potvory rychle vychcípají a bude klid.
Dneska jsem celý byt znova vymývala savem a chloraminem - taky od doktora, tak snad to byde stačit

No,konecne nekdo rozumny :lol: .A tohle musis dat jeste za par dni znovu,nebo uz ne?Ja mela jeste kdysi Pirvinium a to se davalo znovu za 6 tydnu.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
15.2.12 22:44

Nevim,jestli Pirvinium,nebo Pyrvinium,tak se omlouvam :oops: .

• Citovat
  • Upravit
14020
15.2.12 22:45

za týden a pak za 14 dní znova, říkal že raději víckrát, aby se vyhubilo všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
15.2.12 22:46

můj obvoďák je fakt perfektní, což o doktorovi řeknu málokdy. Vždycky se trefí a nikdy nedává léky zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.2.12 22:48
eviliska píše:
za týden a pak za 14 dní znova, říkal že raději víckrát, aby se vyhubilo všechno

Teda to byla bleskova odpoved :palec: .Diky,me to jen tak zajima,jestli se to musi dat potom taky znovu.A malou neco bolelo?Nebo svedelo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA