Opakovaná rýma a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
78
12.2.12 15:40

opakovaná rýma a kašel

Ahoj holky, mám 15-ti měsíčního syna a už tak měsíc a půl má pořád rýmu a kašel. Napřed jsem mu dala mucosolvan a nic tak jsme šli k doktorce a napsala nám sumetrolin, ten taky nic a poslechově už měl nález tak dostal spiropent a klacid. Po té dobrý i poslechově. Vzala mu krev a vše ok, jen že má sníženou imunitu…no a pár dní na to zase rýma hustá a po té i kašel. Tak jsem mu nasadila mucosolvan a ted stoptussin. Zítra s ním vyrazím radši opět k doktorce.
Mám fakt strach už. Myslíte, že je to normální v tomto ročním období nebo moc ne???Už mě chytal i amok z těch všech upoutávek v televizi, jestli nemá cystickou fibrozu :( .Rostou nám i zoubky ted tak třeba jestli to také nemá spojitost :nevim: . Děkuji za jakoukoliv radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65285
12.2.12 15:46

Kdyby měl CF tak by byl „slanej“…to bys poznala..
Ale my se v tom taky dost plácáme......jděte zase na poslech,at víte–my už jsme teda i vedení na alergologii.....ale Mates má laryngiridy,průdušky,bronchitidy a pořád dokola a dokola…a to od mala…asi od 3 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.2.12 15:54

jee to jsi mě uklidnila, děkuju :) . No z toho ko nám měla dělat i dispozice na alergo, jestli nás tam má poslat a asi vše ok asi, protože komentovala jen tu imunitu :nevim: . Určitě tam zajdu, měl v 6m bronchitidu a ted to byla asi taky, no nenudíme se :) . Tak at jste zdraví co nejdýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65285
12.2.12 16:00

Snad se vám to na jaře spraví…je to síla…týden je zdravej a pak měsíc kašle smrká a dokola a dokola…
A vy at jste taky v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
12.2.12 20:35

nepanikař, viki to má taky pořád dokola. v momentě kdy mu rostly zuby, spustila se mu hustá rýma a ta padla do krku, takže kašel. 14 dní se z toho hrabal a za týden další vlna zubů a jelo se nanovo. hodně dobrý je sirup Imunoglukan. je na zvýšení imunity, běžně se dává od 3 let, ale po konzultaci s doktorem je už od roka. tak to prober s doktorkou a klidně můžete zahájit kůru. Viktorovi to dost pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
12.2.12 20:46

to je jak u nás, týden zdravý a pak zas kaput…bronchitidy pořád dokola…už taky nevím co mu dát abych posílila imunitu…je to pakec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.2.12 09:43

Imunoglukan dávám cca měsíc tu zvýšenou dávku tak uvidím. Moc děkuji za info. Jen jsem se lekla jak jsou ty upoutávky na CF na nově a zrovna tam říkali záněty dých. atd. a už jsem hledala příznaky :D . Dnes jsem byla u té doktorky, poslechově ok, máme zase spiropent, pamycom a fenistil..vzala výtěr z krku a pak popř. ORL a imunologie :roll: . Potřebuje ho doočkovat hlavně no a my jsme pořád na hromadě :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí