Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám 15-ti měsíčního syna a už tak měsíc a půl má pořád rýmu a kašel. Napřed jsem mu dala mucosolvan a nic tak jsme šli k doktorce a napsala nám sumetrolin, ten taky nic a poslechově už měl nález tak dostal spiropent a klacid. Po té dobrý i poslechově. Vzala mu krev a vše ok, jen že má sníženou imunitu…no a pár dní na to zase rýma hustá a po té i kašel. Tak jsem mu nasadila mucosolvan a ted stoptussin. Zítra s ním vyrazím radši opět k doktorce.
Mám fakt strach už. Myslíte, že je to normální v tomto ročním období nebo moc ne???Už mě chytal i amok z těch všech upoutávek v televizi, jestli nemá cystickou fibrozu
.Rostou nám i zoubky ted tak třeba jestli to také nemá spojitost
. Děkuji za jakoukoliv radu…
Kdyby měl CF tak by byl „slanej“…to bys poznala..
Ale my se v tom taky dost plácáme......jděte zase na poslech,at víte–my už jsme teda i vedení na alergologii.....ale Mates má laryngiridy,průdušky,bronchitidy a pořád dokola a dokola…a to od mala…asi od 3 měsíců
jee to jsi mě uklidnila, děkuju
. No z toho ko nám měla dělat i dispozice na alergo, jestli nás tam má poslat a asi vše ok asi, protože komentovala jen tu imunitu
. Určitě tam zajdu, měl v 6m bronchitidu a ted to byla asi taky, no nenudíme se
. Tak at jste zdraví co nejdýl ![]()
Snad se vám to na jaře spraví…je to síla…týden je zdravej a pak měsíc kašle smrká a dokola a dokola…
A vy at jste taky v pořádku
nepanikař, viki to má taky pořád dokola. v momentě kdy mu rostly zuby, spustila se mu hustá rýma a ta padla do krku, takže kašel. 14 dní se z toho hrabal a za týden další vlna zubů a jelo se nanovo. hodně dobrý je sirup Imunoglukan. je na zvýšení imunity, běžně se dává od 3 let, ale po konzultaci s doktorem je už od roka. tak to prober s doktorkou a klidně můžete zahájit kůru. Viktorovi to dost pomáhá.
to je jak u nás, týden zdravý a pak zas kaput…bronchitidy pořád dokola…už taky nevím co mu dát abych posílila imunitu…je to pakec…
Imunoglukan dávám cca měsíc tu zvýšenou dávku tak uvidím. Moc děkuji za info. Jen jsem se lekla jak jsou ty upoutávky na CF na nově a zrovna tam říkali záněty dých. atd. a už jsem hledala příznaky
. Dnes jsem byla u té doktorky, poslechově ok, máme zase spiropent, pamycom a fenistil..vzala výtěr z krku a pak popř. ORL a imunologie
. Potřebuje ho doočkovat hlavně no a my jsme pořád na hromadě
.