Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já jich moc nemám, ale jsem zvědavá na vaše hlody ke svatbě
:
Tak moje skoro-tchýně např. „mně je úplně jedno, jestli vezmete, nemusíte mi to ani říkat“ ![]()
skoro-tchán: „svatbu nedělejte, stačí když si vezmeš mustr ode mě na mimino“ (má teď na stará kolena další nové).
no a samozřejmě příbuzní z mé strany tradiční „kdy se vezmete?“ jako kafemlejnci pořád dokola ![]()
Tuhle ke mě přišel syn a ptal se proč jsem se nevdala, tak jsem mu řekla že taky nemusím mít každou vopičárnu ![]()
@pikola píše:
Pozvěte strejdu B. naší mařce dal jako svatební dar 10tis
Máma: Mě největší radost uděláte, když se vezmete někde jen se svědkama a pak mi to jen oznámíte.. Nemusim bejt u všeho ![]()
Přítel: Zlato vezmeš si mě už konečně? (prtýnek jsem dostala před rokem a půl a pořád se mi do toho moc nechce.. No nejsou ani prachy)
Babička: Proboha hlavně se nevdávej… Koukej na mě. Mě radši oba chlapi umřeli, než aby se mnou byli ![]()
Sestřenka: Já bych se taky chtěla vdávat… (jednou rozvedená a přítel si jí po 14 letech nechce vzít.. je už jednou rozvedenej)
Už je to osm let, ale stejně se musím pokaždé smát, když si vzpomenu na mou mámu, když jsme jí oznamovali, že se po pětiletém vztahu budeme brát, tak se vyděsila a prohlásila - vdávat se? Ale to je dneska strašně nemoderní!
Moje matka : vypadáš jak od kolotoče
moje matka : za celou dobu sem si nic nedala, jen abys to věděla, když jsem to neplatila
moje moje matka : nebudu se fotit.. moje matka : chovala jsem se úplně normálně, kdybych ti chtěla skazit svatbu, nešla bych tam ![]()
Po oznámení, že čekáme mimino - Jak jako že se nebudete brát? Co tomu řeknou lidi?
„to si děláš srandu, že si ho vezmeš? Vždyť je k tobě moc hubenej! Měla sis vzít toho, co si měla předtím. Ten měl břicho!“ - moje 110kilová babička
My se vzali tajně jen se svědky a druhý den jsme to všem pooznamovali a mojí matce se to tak líbilo, že to na „stará kolena“ po půl roce udělala taky, ale oznámili nám to až za 14 dní na Vánoce
Rebelové
![]()
Moje matka poté, co jí můj nastávající dával kytici a žádal o mou ruku: už máme kupovat kočárek?
Tchýně na přítele: „Nemusíš mě zvát na svatbu, jenom bych chtěla vědět dopředu, že se jdeš ženit, abych mohla před tím přepsat dům na tebe a ne až po svatbě i na Báru“ ![]()
@Anonymní píše:
Tchýně na přítele: „Nemusíš mě zvát na svatbu, jenom bych chtěla vědět dopředu, že se jdeš ženit, abych mohla před tím přepsat dům na tebe a ne až po svatbě i na Báru“
tak to je krutý trochu… ![]()