Hlody ke svatbě

1074
22.7.13 15:27

Hlody ke svatbě

Já jich moc nemám, ale jsem zvědavá na vaše hlody ke svatbě :lol: :

Tak moje skoro-tchýně např. „mně je úplně jedno, jestli vezmete, nemusíte mi to ani říkat“ :cert:
skoro-tchán: „svatbu nedělejte, stačí když si vezmeš mustr ode mě na mimino“ (má teď na stará kolena další nové).
no a samozřejmě příbuzní z mé strany tradiční „kdy se vezmete?“ jako kafemlejnci pořád dokola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
22.7.13 15:29

Tuhle ke mě přišel syn a ptal se proč jsem se nevdala, tak jsem mu řekla že taky nemusím mít každou vopičárnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
22.7.13 15:32

Pozvěte strejdu B. naší mařce dal jako svatební dar 10tis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.13 15:36
@pikola píše:
Pozvěte strejdu B. naší mařce dal jako svatební dar 10tis :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.7.13 15:41

Máma: Mě největší radost uděláte, když se vezmete někde jen se svědkama a pak mi to jen oznámíte.. Nemusim bejt u všeho :D
Přítel: Zlato vezmeš si mě už konečně? (prtýnek jsem dostala před rokem a půl a pořád se mi do toho moc nechce.. No nejsou ani prachy)
Babička: Proboha hlavně se nevdávej… Koukej na mě. Mě radši oba chlapi umřeli, než aby se mnou byli :mrgreen:
Sestřenka: Já bych se taky chtěla vdávat… (jednou rozvedená a přítel si jí po 14 letech nechce vzít.. je už jednou rozvedenej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
22.7.13 15:49

Už je to osm let, ale stejně se musím pokaždé smát, když si vzpomenu na mou mámu, když jsme jí oznamovali, že se po pětiletém vztahu budeme brát, tak se vyděsila a prohlásila - vdávat se? Ale to je dneska strašně nemoderní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.7.13 15:49

Moje matka : vypadáš jak od kolotoče :mrgreen: moje matka : za celou dobu sem si nic nedala, jen abys to věděla, když jsem to neplatila :mrgreen: moje moje matka : nebudu se fotit.. moje matka : chovala jsem se úplně normálně, kdybych ti chtěla skazit svatbu, nešla bych tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.13 16:15

Po oznámení, že čekáme mimino - Jak jako že se nebudete brát? Co tomu řeknou lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.7.13 16:54

:mrgreen: „to si děláš srandu, že si ho vezmeš? Vždyť je k tobě moc hubenej! Měla sis vzít toho, co si měla předtím. Ten měl břicho!“ - moje 110kilová babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
22.7.13 17:00

My se vzali tajně jen se svědky a druhý den jsme to všem pooznamovali a mojí matce se to tak líbilo, že to na „stará kolena“ po půl roce udělala taky, ale oznámili nám to až za 14 dní na Vánoce :pankac: :pankac: Rebelové :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
26246
22.7.13 17:16

Moje matka poté, co jí můj nastávající dával kytici a žádal o mou ruku: už máme kupovat kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
22.7.13 17:17
@pikola píše:
Pozvěte strejdu B. naší mařce dal jako svatební dar 10tis :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.13 18:56

Tchýně na přítele: „Nemusíš mě zvát na svatbu, jenom bych chtěla vědět dopředu, že se jdeš ženit, abych mohla před tím přepsat dům na tebe a ne až po svatbě i na Báru“ :cert:

• Citovat
  • Upravit
11370
22.7.13 19:18

@Edwardka to je úžasný… takhle se mi to líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.7.13 20:03
@Anonymní píše:
Tchýně na přítele: „Nemusíš mě zvát na svatbu, jenom bych chtěla vědět dopředu, že se jdeš ženit, abych mohla před tím přepsat dům na tebe a ne až po svatbě i na Báru“ :cert:

tak to je krutý trochu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky