Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
v čem vozíte malá mimča, která ještě patří do hluboké korby, v tomto a ještě trošku teplejším počasí? Naše malá je horkokrevná, stále zpocená. Máme zimní fusak a i když jí do něho dám jen ve slabé mikině, je zpocená a pláče horkem. Má smysl kupovat nějaký jarní fusak? Existuje něco, co se dá použít i do hloboké korby a na podzim pak do sporťáku? Nebo mimča přikrýváte jen dekou?
Díky za tip.
Máme fusak, který by měl držet stálou teplotu, ale nevím, jestli je to pravda
(fusak Ťapka)
@LE.nova Nedávala jsem žádnou mikinu, prostě jen overálek a šup do fusaku, případně jsem ten fusak nedozapnula.
PS: a tedy fakt nevím, zda jsem měla zimní nebo podzimní fusak, prostě jsem měla jeden a ten jsem používala vlastně celoročně (v létě na táboře místo spacáku).
Příspěvek upraven 23.02.17 v 11:16
@LE.nova já jsem dceru, která byla narozená v únoru dávala na jaře „jen“ do fleesové zavinovačky do autosedačky. V podstatě jsem ani klasický fusak neměla. Totéž na podzim už do spoťáku. Na zimu jsem už tedy měla klasický zimní fusak. U syna jsem přešla ze zimního fusaku rovnou jen na deku.
Mame zimní i jarní fusak od emitexu. Oboje se dá potom i do sportaku, takže na dva roky vystaráno. Jinak teď jsme byli venku a mimino ma zimní fusak a v něm jen oblečeni na doma
a tenkou čepici. Deku dávám az když je větší a nemele se pod ni
Mám podzimní fusak (softshell + microfleece), který jsem dávala na podzim do hlubokého kočáru a dávám ho i teď do sporťáku.
Já v takovém počasí dávala syna jenom pod dekl od korby přiměřeně oblečeného s lehkou bavlněnou dekou, pro případ nouze jsem měla s sebou ještě vlněnou deku kdyby mu byla zima.