Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme Maritu a ta je téměř stejná, ale tohle nevim.
To by se muselo omrknout naživo a zkusit s tim trošku drcnout, jestli se to nerozsype.
Ale třeba ne. Ono ne vždycky je vysoká cena zárukou velký kvality. ![]()
já vím no, ale bohužel nemám možnost si ho prohlédnout osobně
, tak se bojím to risknout a koupit ho, ale strašně mě to láká
dívala jsem na tu maritu a je docela drahá, teda v mém případě ted ![]()
Ahoj, já osobně bych už ted do něj klidne sla!
chtela jsem „znackový kočárek“ koupila jsem Concord fusiona (jsem spokojená) ale bydlime na vesnici, a můj dostal od kolegy ježděný,bezejmený kočárek tohoto typu (hluboká klasika) a kdybych měla mít znova miminko-rozhodne bych koupila takový hluboký! Náš Kája má ted 9.mesíců, a stále se do něj vleze. (kdezdo u koncordo jsem hlubokou musela uz v lednu vymenit za sporták. pokud to nebude nějakej kostitřas, a nerozpadne se při prvním pohoupání, tak bych v tom nic špatného neviděla a koupila ho!
Přeji hodně štěstí s výběrem-má neskutečne moc vzorů!
Klidně bych ho vzala, protože hluboký máš stejně na pár měsíců.
@Efsheny píše:
Ahoj, já osobně bych už ted do něj klidne sla!
chtela jsem „znackový kočárek“ koupila jsem Concord fusiona (jsem spokojená) ale bydlime na vesnici, a můj dostal od kolegy ježděný,bezejmený kočárek tohoto typu (hluboká klasika) a kdybych měla mít znova miminko-rozhodne bych koupila takový hluboký! Náš Kája má ted 9.mesíců, a stále se do něj vleze. (kdezdo u koncordo jsem hlubokou musela uz v lednu vymenit za sporták. pokud to nebude nějakej kostitřas, a nerozpadne se při prvním pohoupání, tak bych v tom nic špatného neviděla a koupila ho!
Přeji hodně štěstí s výběrem-má neskutečne moc vzorů!
Já jsem taky chtěla kvůli cestám v okolí vsi pevný čtyřkolák a s velkým mimčem se počítalo (má to v genech), takže velikou korbu a to maji především tyhle klasický typy. Občas teď vyrazím s cestovním sporťáčkem (Espiro magic 4) a se zatnutýma zubama přetrpíme pevnou, ale neasfaltovanou cestu. ![]()
@111verunka111 Nemyslím si, že by to bylo vyloženě o ceně. Ještě se dělá jeden typ takhle levných kočárků, ale fakt si nevzpomenu jaký to je, ale už jsem jich viděla dost a maminky vypadaly jako spokojené majitelky, takže pokud to finance nedovolují (ani na bazar), tak bych asi zkusila tenhle.
Těch vzorů tam je opravdu dost - o to hůř se vybírá. ![]()
@MuffinkaM jo včera jsem si odškrtávala, abych si vybrala vzor
a už jsem si vybrala konečně
, tak ještě počkat na penízky z porodného a jde se objednávat ![]()
@111verunka111 Můžu se zeptat na zkušenosti s kočárkem Classic? Je to tento? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Děkuji ![]()
máte některá s tímto kočárkem zkušenosti ? http://www.detsky-shop.eu/…rek-classic/ strašně se mi líbí a mám ráda hluboké kočárky a ne kombinované. Bojím se, abych neudělala špatně i kvůli ceně. Děkuji za odpovědi