Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ![]()
chtěla jsem se zeptat, jestli už má některá z Vás doma kočárek X-lander X1 2012 http://www.slune-cz.cz/…x-lander-x1/ ? Zajímá mě, jak se s ním jezdí? Byla jsem se dívat v obchodě na XA 2012, který mě moc zaujal, jen mi na něm chybí odpružení, takže kočárek byl dost „tvrdý“. Tento má zase pevná všechna kolečka. Na obchodě ho neměli, takže jsem si ho nemohla vyzkoušet. Máte někdo zkušenost? Předem moc děkuji a budu ráda za všechny odpovědi ![]()
@helenkka
Práveže hledáme nějaký, který přežije i jízdu lesem, protože bydlíme na vesnici… vůbec mi nedošlo podívat se na rozměr, ale tohle je fakt dost. Ale tenhle je jediný z X-landru, který bych si koupila, právě jen kvůli tomu odpružení. Tak to budeme ještě hodně zvažovat. Díky za upozornění na rozměr
a za názor ![]()
S pevnýma kolečkama nebude asi problém, dřív se ani jiný nevyráběly a taky se to přežilo
, právě naopak se u těch „volných“ bojím, aby se neulomily, když třeba pojedenm tím lesem nebo nějak rychlej…
Ahoj, mám X-landra 2011, široký je 67 cm a nikdy jsem neměla problém se s ním někam vlézt. Naprosto v pohodě se vejdu i do pidi výtahu, které jsou dle norem EU ![]()
Ahojky, já mám X1 X-Lander 2007 a miluju ho
MOžná to bude někomu připadat divné, ale já se do něj zakoukala už v roce 2006.
Je hodně robusní, do úzkých výtahů se nevejde, rozpětí kol je veliké. Ale terény v lese a na naší vesnici byly více než důležitým bodem. Zvládá hory, lesy, pole, město, ...... prostě za něj jsem ráda. Sice má pidi mini košík pod kočárkem, ale díky fantazii jsem ho vyšperkovala pak jinak a též účinně.
Ahojky, já mám x-lander XA 2011 a je super, to že je tvrdej vůbec nevadí, maší malé se to naopak líbí že hezky drncá. se šířkou jsem nikdy neměla problém. V pohodě zvládá i jízdu lesem a horšímy terény, neměnila bych, max na X-lander X move , ale tam jde jen o otočný sporták ![]()
Ahoj, máme také vybraný kočárek x-lander X1 z kolekce 2012. Bydlíme v malém městě se spoustou „kočičích hlav“
a hodně chodíme/jezdíme na výlety do přírody, do hor, takže 4 pevná kola s odpružením byla jasná volba. Šířka 70 cm je sice na první pohled trochu děsivá, ale oproti modelu XA to je rozdíl jen 3cm a navíc předpokládám(doufám!), že výrobci kočárků dnes berou ohled na to, aby se kočárek do standardních dveří vešel.. Nicméně také bych X1 ráda viděla na vlastní oči. Do obchodu, který máme nejblíž, by měl dorazit v pátek, tak snad budu o víkendu „moudřejší“ a písnu víc ![]()
Ahoj, taky se chci zeptat na X-lander X1 - všude jsem našla jen sportovní korbu s tím, že pomocí adaptéru lze dát i korbičku. Plánuji koupit kočárek od narození, tak bych ráda věděla, jak to s tou korbičkou tady je. Fotky jsem nikde nenašla.
Právě jsem koukala na web a zjistila jsem, že to je ta X-Pram, ale na ten X-lander X1 se dává pomocí adaptérů. Už jsem to našla i na fotkách.
Tak bych chtěla vědět, jaké jsou s tím zkušenosti. Jestli se na všechny X-landery dává korbička přes adaptéry?
Ahoj holky, tak jsem o víkendu měla možnost vidět novou X1 na vlastní oči. Korbička X-pram se dává pomocí adaptérů, nic složitého. Vycvaknout a přenášet ji lze pak lehce. Kolečka jsou opravdu bytelná, sportovní a odpružení je také znát, hlavně vepředu. U sporťáku lze polohovat záda téměř do lehu, což je super vzhledem k poměrně malým rozměrům korbičky. No, máme o čem přemýšlet.. ![]()
Nikita.t - děkuji ta dobré zprávy, taky je to náš favorit
a teď tedy ještě víc.
Není zač.. vybíráme první kočárek na prvního potomka, tak také ocením jakoukoliv radu či tip. Ještě nás v obchodě celkem zaujal kočárek Navington corvet, především co se týče jednoduchosti a skladnosti, ale sporťák má dost malý a design nic moc, takže stále vede X1 ![]()
holky prosím vás, uvažuji o koupi sporťáku x-landeru x1 z kolekce 2012, můžete mi prosím některá změřit tyto údaje:
Délka od hrany sedátka ke stoupátku: …cm
Délka opěrky nohou: …cm
Sedadlo od země: …cm
Děkuji
Ahojte maminy, chtěla jsem se zeptat jestli nektera z vás co tapala si nakonec tento kočárek pořídila a jake jsou dojmy. Hrozne se mi líbí, sice nejsme nejaký extra sportovci, ale žijeme v Alpách kde je v zime kupa sněhu a tenhle se mi zda jako spravna volba. Ale taky nás druhy domov je v paneláku kde se potřebuju vejít do výtahu??? Prosím o zkušenosti s x1 2012.. Děkuju moc