Kočárek X-lander X1 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.12 08:56

Nikita.t - děkuji ta dobré zprávy, taky je to náš favorit :-) a teď tedy ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
nikita.t
22.5.12 10:31

Není zač.. vybíráme první kočárek na prvního potomka, tak také ocením jakoukoliv radu či tip. Ještě nás v obchodě celkem zaujal kočárek Navington corvet, především co se týče jednoduchosti a skladnosti, ale sporťák má dost malý a design nic moc, takže stále vede X1 ;)

• Citovat
  • Upravit
27.5.12 15:35

holky prosím vás, uvažuji o koupi sporťáku x-landeru x1 z kolekce 2012, můžete mi prosím některá změřit tyto údaje:
Délka od hrany sedátka ke stoupátku: …cm
Délka opěrky nohou: …cm
Sedadlo od země: …cm

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
9.8.12 09:02

Ahojte maminy, chtěla jsem se zeptat jestli nektera z vás co tapala si nakonec tento kočárek pořídila a jake jsou dojmy. Hrozne se mi líbí, sice nejsme nejaký extra sportovci, ale žijeme v Alpách kde je v zime kupa sněhu a tenhle se mi zda jako spravna volba. Ale taky nás druhy domov je v paneláku kde se potřebuju vejít do výtahu??? Prosím o zkušenosti s x1 2012.. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina9999
24.8.12 18:47

x-lander XA a X1

Ahoj mamči, tak my jsme se po dlouhém hledání rozholi pořídit set x-lander XA 2012 s tím, že sháníme k dokoupení samotný podvozek X1. Jelikož přehazování korbičky nebo sporťáku je otázká pár minut…tak nám to příjde jako dobrý kompromis. XA super do měst, obchoďáků a X1 zase na výlety do hor a lesů. Jen to hold vleze do peněz. Nemá někdo podobnou zkušenost? na podvozek X1 by měla jít jak korba x-pram tak sporťák. Uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
lilisek009
19.9.12 17:53

Dobrý den já měla podvozek xa a xi a korbu x-pram a střídala do mesta a na nákupy s xa a do terenu x1 a super naprosta spokojenost ted jsem si koupila nový model 2012 america a užasný :-) vetší nákupní košík než má x1 2009 model kosik je u 2012 velký jako má x-lander xa, je tam zvetšená ta stříška která chrání proti sluníčku a větru a nánožník je sirší a lepší a madlo je také lépe vyřešeno než má ten starší model jinak na boudičce je veliké okýnko aby maminka videla miminko a právě když svítí sluníčko tak svítí tam na miminko takže jsem tam měla plínku ale vetšinou měl malej cepičku takže to nevadilo. Já se vešla i do maleho výtahu :-)

• Citovat
  • Upravit
lilisek009
19.9.12 17:54

Ano já to měla také a naprostá spokojenost

• Citovat
  • Upravit
martanek.83
1.1.13 13:19

Ahojky holky, nevite jestli novy model x1 je i s prehazovaci rukojeti a jestli se na tento podvozek nedaji pricvaknout jineho korbicky pomoci adapteru napr. Maxi cosi??? Prijde mi pomerne prostorna. Mame model. Xa 2011 a schazi mi na nem ta prehazovaci rukojet, protoze dokud je smudla malej, je spokojenejsi, kdyz vidi tvare rodicu :-)

• Citovat
  • Upravit
1
21.3.13 19:56

X- lander x1 2012

Ahoj maminy, potřebovala bych radu, kde najdu vystavený kočárek x lander x1 2012, hledala jsem na internetu a mají ho jen v e-shopech, potřebovala bych ho vidět a vyzkoušet si ho. Děkuji předem za pomoc a přeji hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.13 16:28

x-lander x1 2012

@rozarka22 asi tě zklamu, byli jsme o víkendu na veletrhu For Kids a ptali jsme se po X1. A bylo nám řečeno, že už se nevyrábí a vyrábět nebude. Což jsem si i ověřila na stránkách x-lander.cz, kde mají uvedeno, že někdy v listopadu 2012 ho doprodali. Takže jedině že ještě někde seženeš na prodejně poslední kus. My protelefonovali zbytek soboty a nakonec jsme narazili na poslední kus v xxx-lutz, naštěstí tam mají taky kočárky. Byl to náš favorit, a jiný jsme nechtěli. Tak držím palce, ať případně ještě někde seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merthak
19.8.13 20:53

Ahoj ja taky sháním x1 a nemuzu sehnat…už jsem zoufalá…chtěla bych tu novou verzi 2012… :(

• Citovat
  • Upravit
1
10.12.14 10:01

X-lander X1

Ahoj maminky!
Prosím, nemáte někdo zkušenost, jde na podvozek X-lander X1 dát sporťák z X-Move?
X-Move je strašně tvrdý, do terénu nevyhovující! Proto sháním starou X1 a ráda bych to přehazovala.
Poradíte někdo, prosím!
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.8.16 00:00

Zdravím. Chci se zeptat jak jste spokojene s kočárkem X1? Vejdete se normálne do uliček v krámu? A jde úplně do sedu opěrka zad? A jde zakryt to větrání nad hlavičkou aby nesvitim sluničko když se roztáhne ta clona? A jaka je rukojeť materiál? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
7.8.16 07:14

Do uliček v pohode, přece jen, není tak siroky, jako dva nákupní vozíky. Clona zakrýt někde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.8.16 07:59

@Jane1987 mam ten starsi typ, takze nevim jak na tom je s polohovanim a clonou, ale vlezla jsem se s nim vsude kam bylo treba…pro me nejlepsi kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí