Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem dnes ukončený 37tt, v porodnici mi odhadli váhu 3,4kg a doktor, že udělá hmat, ale že to není Hamilton, aby "to tam trošku pošťouchnul " a odešla třeba hlenová zátka. Má někdo zkušenost přímo s tímto? DĚKUJI
To si myslím bude Hamilton.Jen netuším proč to nechce nazvat tak jak to je. Mně to taky udělala doktorka a ani se nenamáhala mně upozornit. Nikdy bych si to už nenechala udělat. Před porodem mi ho dělali za 7dní 4× a bylo to k ničemu. Jo vyvolalo mi to akorát krvácení a bolest.
On hamilton se dá totiž správně udělat az když je dole aspoň náznak příprav k porodu. Do te doby to jednak boli a druhak nejde poradne. Možná myslel neco takového? Nedovolila bych mu to, v 37tt času dost
Proč tak brzo
, taky bych to nedovolila a ano, tohle je Hamilton
Upozornil mě, ze Hamiltona dělat ještě nebude, ze jen chce maličko dopomoct aby odešla třeba zatka. Myslím, ze nemá důvod mi lhát. Mam cipek 2cm vzadu, mirne prosakly, hrdlo 4cm, pro prst. Takže pripravena moc nejsem. A nejak. extra to nebolelo, jen to bylo vic neprijemne, nespinim, nekrvacim, jen me boli spodek a břicho trochu
Příspěvek upraven 03.10.17 v 16:27
Mě se jednou dr ptala zda to muze prostouchnout.. Určitě to byl Hamilton.. Doktoři jsou nějací divni když to nechcou nazývat pravým jménem..