Mám strach z příznaků

Anonymní
2.10.17 13:46

Mám strach z příznaků

Jsem v sedmém měsíci a poslední cca dva dny u sebe pozoruji, že se mi trochu změnil tvar břicha (všimlo si toho i okolí), mám břicho docela nízko, pokleslo. Cítím občas píchání v horní části břicha pod žebry, nevnímám pohyby miminka jako dřív a navíc mám docela silný výtok. Včera v noci už mi to bylo trochu podezřelé, protože se mi zdálo, že mám mokré kalhotky. Prosím, uklidněte mě - co to může být? Gynekologovi jsem se ještě nedovolala…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
2.10.17 13:52

Jestli máš podezření, že by se mohlo jednat i o odtok plodové vody, tak si spíš raději zajeď do porodnice, nejlépe s vložkou nasáklou výtokem, ona to nemusí být úplně legrace… Zmínila bych i změnu v pohybech. Jinak pokles břicha ještě nic znamenat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
2.10.17 13:52

Nikam bych nevolala a rovnou jela na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.10.17 13:54

Když máš obavy, tak se vykašli na volání a rovnou tam zajdi.
Změna tvaru břicha, pokles i jiné pohyby můžou být způsobené změnou polohy miminka. Výtok nemusí nic znamenat, ale taky by mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
2.10.17 14:03

Sice o tomto nic moc nevím, ale taky bych asi být tebou hned jela, pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.10.17 14:08

Taky bych si tam rovnou zajela. Může se jednat o odtok plodové vody. A jak píše @hehehe jela bych i s tou vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
2.10.17 14:40

Raději jet zbytečně, než pozdě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.10.17 15:03

Měla jsem to podobně, ale bez toho vytoku…břicho mi pokleslo, vsichni to říkali, já měla za to že casu je dost, ale zeslably pohyby…porodila jsem akutní sekcí miminko rovné dvě kila…příště rozhodně při pochybnostech nebudu odkladat návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí