Před porodem čípek 2 centimetry

227
2.10.17 09:54

Pred porodem cipek 2cm

Prosim o vase zkusenosti maminky..sice uz cekam 4te dite, ale toto mam poprvy…u prvniho praskla voda a u druhyho a tretiho jsem rodila o dva tejdny driv tak sem to neresila..ale ted mam tri dny do terminu a uz tri tejdny stejny nalez a to cipek na dvou cm..a nezkracuje se. vcera sem mela vkuse 10hodin kontrakce vcelku pravidelne tak sme jeli do porodnice, tam si me uz chteli nechat ale jelikoz byl cipek zase 2cm tak jsem chtela domu..doma k veceru vse ustalo.ma nektera z vas zkusenost s dvou cm cipkem v TP? je mozne ze by se mohl z niceho nic bez kontrakci ztratit nebo to bude trvat? je prostupny na prst :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
2.10.17 09:57

U prvniho jsem jela do porodnice po 12ti hodinach prav. kontrakci, cipek 3cm („maminko to bude na dlouho“) a syn byl za 2hodky venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
2.10.17 09:59

Předem se skláníme k rozhodnutí, mít 4 děti.
To na té fotce nejsi Ty, nebo ano? Kolik je Ti let?
A k otázce, myslím, že budeš přenášet, já mám děti 3, a pokaždé jsem přenášela. CS tak nějak jako Ty.. dlouho se nic nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 10:00

No dr.mi rekl ze na porod to jeste nevypada..a za chvili rekl ze jestli nechci rodit doma tak at tam zustanu, ze to muze byt rychle vzhledem ke ctvrtemu porodu..tak nevim no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.17 10:01

@MaminkaLucka Tak k tomuhle dodam:u druheho jsem byla otevrena na 3cm a cipek zasly uz ve 38tt a rodila jsem 41+4 :mrgreen: Takze to fakt neni vubec smerodatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.10.17 10:03

Stav čípku kolem TP je nesměrodatný. Odtekla mi voda, do porodnice jsem přijela bez kontrakcí, čípek prý dlouhý, zavřený. Když pak začaly kontrakce, tak byl malý za chvíli venku, ve zprávě mám napsáno překotný porod. Takže až porod začne, může to být klidně rychlé, přestože byl čípek předtím dlouhý ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 10:04

@MaminkaLucka jo to jsem ja :-D chteli sme mit s manzelem deti hned po sobe..je mi 28.no ted cekame kluka kteryho chtel hodne manzel, takze uz definitivne posledni.no mam strach z prenaseni..ale tak dva posledni porody jsem mela hodne rychly..pul hodiny od pichnuti vody a zacinajicich kontrakci..tak snad to nebude nijak hrozny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 10:07

@Bonulinka tak to si me trosku uklidnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.10.17 10:07
@terisek18 píše:
Prosim o vase zkusenosti maminky..sice uz cekam 4te dite, ale toto mam poprvy…u prvniho praskla voda a u druhyho a tretiho jsem rodila o dva tejdny driv tak sem to neresila..ale ted mam tri dny do terminu a uz tri tejdny stejny nalez a to cipek na dvou cm..a nezkracuje se. vcera sem mela vkuse 10hodin kontrakce vcelku pravidelne tak sme jeli do porodnice, tam si me uz chteli nechat ale jelikoz byl cipek zase 2cm tak jsem chtela domu..doma k veceru vse ustalo.ma nektera z vas zkusenost s dvou cm cipkem v TP? je mozne ze by se mohl z niceho nic bez kontrakci ztratit nebo to bude trvat? je prostupny na prst :(

Já měla 1cm, 2× před porodem pravidelnější bolesti které ustoupily. Nakonec jsem byla 10 po termínu na vyvolání když jsem se ptala Dr mi říkala narovinu ze to asi bude na dýl po vyšetření. Nakonec celý porod bez 5 min tři hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 10:10

@Michaela65 ty jo..tri hodiny je na me dlouho :lol: to sem rodila jako prvorodicka tri hodiny a myslela sem ze proskocim oknem :lol: a to di mela taky prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.10.17 10:13
@terisek18 píše:
@Michaela65 ty jo..tri hodiny je na me dlouho :lol: to sem rodila jako prvorodicka tri hodiny a myslela sem ze proskocim oknem :lol: a to di mela taky prvni dite?

Taky první porod a jediný :) takže nemůžu porovnat. Bolesti byli teda nesnesitelné a přišlo mi to jako věčnost ale asistentka říkala že to je vyvolaný že vždy ty bolesti jsou silnější a hlavně už první kontrakce jsem měla po 5 min. I paní co byla pak semnou na pokoji též prvorodička bez vyvolání 8 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.10.17 10:17

@Michaela65 joo..tak jestli prvni dite a jeste vyvolanim tak to jsou ty tri hodiny paradni..me teda praskla voda ale zacala sem se otevirat az ke konci..bolesti sem mela ty tri hodiny stejny intenzity jako tesne pred porodem…uz bych to zazit nechtela, bylo to hrozny. 8o ale vysledek stal za to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.10.17 10:19

@terisek18 Při otevírání jsem do 3cm spíš myslela, že jsou to poslíčci. Kolem 3 cm jsem najednou začala mít nutkání ke tlačení a tlak na konečník, tak jsem raději zavolala PA a prý to bude ještě na dlouho, když jsou to jen 3 cm. Za půl hod. jsem už držela syna v náručí. Nakonec jsem byla ráda, že jsem už v porodnici, jinak bych porodila cestou v autě. Byl to 3. porod, předchozí dva také rychlé, ale bez té odteklé vody, takže nástup kontrakcí byl pozvolný a postupně se zkracoval, tohle bylo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.10.17 10:21
@terisek18 píše:
@Michaela65 joo..tak jestli prvni dite a jeste vyvolanim tak to jsou ty tri hodiny paradni..me teda praskla voda ale zacala sem se otevirat az ke konci..bolesti sem mela ty tri hodiny stejny intenzity jako tesne pred porodem…uz bych to zazit nechtela, bylo to hrozny. 8o ale vysledek stal za to :dance:

Mne to přišlo tedy hrozně hlavně mezi kontrakcemi sotva skončila jedná už byla druhá ale všichni mne říkali že jsem to měla zlatý. Jestli bude někdy druhé tak se budu modlit aby to šlo samo.to věřím. vysledek stojí vždy za to :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí