Nepříjemné bolesti v podbřišku v 13tt

9
1.10.17 17:04

Neprijemne bolesti v podbřišku v 13tt

Ahojte maminky a budoucí maminky :)
Jsem ve 13tt a v podbřišku to je pěkně divoké. :( neustále bodani.. bolest na levé straně podbřišku… je to az nesnesitelne.. pokaždé jsem vystrašena jsem šla k dr. Ale vždycky bylo všechno v pohodě a prý je to jak se to všechno roztahuje vazy a děloha.. Už jsem po jednom potratu který se stal letos v březnu takže se nedivte ze tak vyšiluju :( :( tvrdnutí podbrisku mam taky časte a občas tam cítím jako by to bylo pod tlakem.. kontrolu mam az 9.října ale zítra mi má přijít angelsounds pro mou klidnou duši :( :) myslíte že je to všechno v pohodě jestli malý je v pohodě? Už abych cítila aspoň ty pohyby :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1835
1.10.17 18:28

Věř, že to bude v pohodě a nestresuj se. Já jsem 21+2tt a,,táhne´´mě podbřišek pořád, sem tam píchne. U prvního jsem necítila nic od 3. měsíce. Každá to má jinak :D To píchání na vaječníkách je úplně normální, i ten tlak. Roztahuje se děloha, všechno roste, tak se raduj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.10.17 18:45

Tak snad je vážně Všechno v pohodě :D to čekání na ty kontroly u dr. Jsou hrozne a zdlouhavé :zed: nejradši bych tam chodila každý týden :lol: předtím jsem tak bolestive těhotenství neměla tak je to pro me Všechno nové :) dekuju za uklidnění :) :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.10.17 22:29

Od začátku těhotenství mám pocit, že mám v břiše jednu velkou diskotéku :D Každou chvíli píchání, také hlavně na levé straně, bodání, křeč, bolest žaludku, bolest podbříšku.. :D Dřív jsem se bála, jestli je tohle nebo tohle v pořádku, teď jsem 23.tt a už jsem si nějak zvykla.. A mimochodem v poslední době mě začalo bříško trápit ještě mnohem víc :mrgreen: Nestresuj, v klidu a angel sound moc pomáhá, schvaluji. Vždycky, když jsem za sebou měla náročný den nebo jsem byla nějak nejistá, poslechla jsem si srdíčko a byla jsem v klidu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.10.17 23:03

Dekuju už se cítím více v klidu když tohle čtu :kytka: :hug:
Když chceme male ratolesti musíme si hold v tom těhotenství neco vytrpět :roll: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí