Přenášení a bolesti před porodem

17
2.10.17 09:05

Přenášení a bolesti před porodem

Zdravim,
TP jsem mela 25.9., od te doby chodim na kontroly 3× tydne, minulou stredu mi delali Hamiltna - ktery nezabral. Akorat sem po nem zacala spinit. Ve stredu vecer mi zacala odchazet hlenova zatka (ktera odchazi doted???). V patek jsem mela silne bolesti v podbrisku, ktete nakonec prestali po teple vane.
Od te doby mam silny vytok, nekdy do ruzova, vetsinou ale bezbarvy nebo do zluta. Dneska v noci me bolelo cele bricho, kazdou chvili sem se budila. Ted rano, asi od 8, mam silne bolesti v podbrisku ktere vystreluji az do zad.
Ve 13:30 mam jit na dalsi kontrolu, myslite ze mam cekat nebo jit hned?
A jestli ten vytok muze byt plodova voda, nevim jak to poznat.
Dekuji (a pardon za taký sloh).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
2.10.17 09:09

Jsou ty bolesti pravidelne? Nebo aspoň v nějakých rozumných intervalech? Přenášela jsem obě děti a ke konci uz mne bolelo břicho skoro porad - někdy v kuse někdy nárazově. Výtok jsem měla taky, u mne to plodovka nebyla, ale těžko říct takhle jen z popisu. Jestli jsi nervózní, tak jed rovnou - maximálně si odbydes návštěvu dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.17 09:13

Nekolikrat to bylo po 10min, pak zase 30min nic, pak hned po sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.10.17 09:17

Osobně, pokud vydržíš, šla bych tam až na tu kontrolu. Zatím máš jenom bolesti. Jen klidně možný, že rodit už začínáš, ale radši bych ten čas, pokud by to samozřejmě už nebylo nutný, strávila doma, než v nemocnici. Každopádně chlapa bych měla doma radši :lol:

• Citovat
  • Upravit
17
2.10.17 09:19

Dekuju.
Nastesti dneska ma volno takze je k dispozici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19572
2.10.17 09:24

@Erisia ahoj.. tak presne takhle jsem to mela ted v sobotu.. :mrgreen:
v noci bolesti, pak takovy boleni k nicemu, v 10 planovany monitor, poslali me domu.. tak jsem si to odfunela doma a ve tri sme jeli zpatky, v pul seste se malej narodil..
takze ja bych rekla, ze to budes.mit brzo za sebou…
a taky bych jeste nejela.. jen kdyby se ty intervaly zkratily, nebo odtekla voda..
drzim palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.10.17 09:55

Vezměte si porodnickou vložku. Na kontrole poznají, zda se jedná o výtok, anebo plodovou vodu ( na vložku se kápne roztok ). Pokud nejsou bolesti pravidelné, tak bych ještě počkala doma, jesli máte podezření, že by ten výtok mohla být plodovka, tak jeďte hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.17 14:23

Tak bolesti se mi pak zpravidelnily, ve 12 uz sem byla v porodnici na pokoji. A teda po bolestivych 12 hodinach aem musela jit na cisare, pac malej nechtel jit hlavickou dolu. No a v 1:17 uz byl na svete :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí