Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky Prosím vás, čekám druhé mimčo podle ms jsem 17+4 a asi stále necítím pohyby mimča. Ve středu jdu na kontrolu a docela se začínám bát, jestli to bude v pořádku. Ani nevím jestli jsem už něco necítila a teď asi týden nic…je tu někdo kdo s druhým taky ještě necítil pohyby?
Ahoj, já taky necítila pohyby, až teď cítím pořádné kopance (21+2). Začala jsem je cítit až od 20tt, do té doby to byly jen,,pocity´´. Čekám druhé mimi. ![]()
Ve třetím těhotenství jsem pohyby začala cítit až těsně před 20.tt, k doktorovi jsem šla s tím, že je tutově placenta vepředu a pohyby tudíž tlumí. A byla. Ani by mě nenapadlo se kvůli tomu znepokojovat.
U me taky neplatilo, ze u dalsiho tehotenstvi pocitim pohyby zakonite driv. Zalezelo, kde je placenta, v pozdejsim tehotenstvi i v jakem je plod postaveni a na individualnim temperamentu ditete. A taky, co ten den delam, jestli mam cas pohyby registrovat. V tomto stadiu, I kdyby bylo neco spatne, nejde plod zachranit, tak jsem to neresila.
Já jsem začala cítit pohyby až snad 25-26. týden. Taky druhé těhotenství.
Tak děkuji za uklidnění. Snad ve středu bude prtě v pořádku.
Ja jsem pri prvnim taky 17+4…mimi je v poradku…a pohyby jsem zatim citila pouze jednou… ![]()