Hnědé špinění uprostřed cyklu

Anonymní
1.8.23 11:57

Hnědé špinění uprostřed cyklu

Ahoj, prosím, měl někdo hnědé špinění uprostřed cyklu, konkrétně začalo 19 DC…mívám cykly kolem 30 dnů…poslední měl však 34…je mi 44 a stalo se mi to poprvé..vím, že od 16 DC byla ovulace, poznám to podle hlenu, na jejím konci jsem pak měla nafouklé břicho a bolest jako pred ms…ta po pár hodinách ustala a začalo špinění…trva již 3. dnem…nejprve se jednalo o hnědé hleny, teď již pouze špinění..vždy jen po utření..vůbec nevím, co si o tom myslet…problémy žádné nemám, na gyn.jsem byla v květnu, kde vše v pořádku…napadá mě ovulace (ale to by bylo asi kratší dobu), perimenopauza nebo prasklá cysta…k dr. se asi vypravím…jen hledám zkušenosti ostatních…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
1.8.23 14:05

Těhotenství vylučuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 14:06

Ano, vyloučeno!

• Citovat
  • Upravit
36
3.8.23 22:12

Ahoj tak jak to u tebe vypadá se spinenim? :think:
Já jsem dneska večer začala lehce špinit. Včera večer proběhla ovulace. Poznám to podle bolesti a cyklus mám pravidelný. Ještě nikdy jsem při ovulaci nespinila. Jen mám dost bolesti. Takže mě to vyděsilo ale co čtu tak je to asi normální :? Uvidíme jak to bude pokračovat.. jinak na gynde jsem byla před měsícem na prevenci a vše Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 22:23

@Kampuc ahoj, u mě to po 3,4 dnech přestalo…jinak žádné jiné problémy.. :nevim: taky poprvé a také mě bolelo břicho…těsně u ovulace..neblížíš se třeba taky k perimenopauze? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
3.8.23 22:28

No je mi 33 a mám 1 dítě tak asi na perimenopauzu brzy🤷‍♀️ 😁jinak bolestivou ovulaci mám od vysazeni HA což je už 8 let ale spineni jsem nikdy neměla při ovu. Naopak tenhle měsíc byly bolesti mírnější. Ale uklidňuje mě ze na gynde to bylo ok vše tak asi hormony :think: každopádně uvidíme jak to bude a kdyztak bych musela na gyndu další cyklus pokud se to bude opakovat 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 22:35

@Kampuc ja byla v květnu a taky vše ok..tak snad se nemohlo nic tam extra pokazit :nevim: asi půjdu pro klid příští týden…

• Citovat
  • Upravit
36
3.8.23 22:38

Tak pokud pujdes tak pak dej vedet jak jsi dopadla ;) 🤷‍♀️delal mi i utz a ok. Cytologie taky na 1. Asi se to při ovu stát muže i když se nám to nikdy nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 23:00

@Kampuc uklidňuju se tím samým…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.23 07:24

@Kampuc ahoj, tak jak dneska? Já jsem už opravdu snad za tím. A objednala jsem se na pondělí, tak uvidíme…pak dám kdyžtak vědět…

• Citovat
  • Upravit
36
4.8.23 11:45

Ahoj dneska už je klid. Měla jsem to jen včera večer 🤷‍♀️ms má dorazit za 12 dnů. Tak doufám ze to bylo k ovulaci.. tak hlavně ze je klid i u tebe. Ale myslím si ze to taky bude k ovulaci. Když v květnu bylo vše ok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 11:55

@Kampuc tak to je paráda! Jj, doufám v to, ač u mě to trvalo déle…ale taky v den ovulace a s typickou bolestí v podbřišku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
8.8.23 20:06

Ahoj tak co byla jsi včera u Dr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.23 20:22

Ahooj…tak prý vše ok..tak asi ovulace fakt..

• Citovat
  • Upravit
36
8.8.23 21:05

Tak hlavně ze to je v pořádku :palec: holt tělo si dela co chce :nevim: jsem zvědavá na další cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí