Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak jak to u tebe vypadá se spinenim? ![]()
Já jsem dneska večer začala lehce špinit. Včera večer proběhla ovulace. Poznám to podle bolesti a cyklus mám pravidelný. Ještě nikdy jsem při ovulaci nespinila. Jen mám dost bolesti. Takže mě to vyděsilo ale co čtu tak je to asi normální
Uvidíme jak to bude pokračovat.. jinak na gynde jsem byla před měsícem na prevenci a vše Ok.
@Kampuc ahoj, u mě to po 3,4 dnech přestalo…jinak žádné jiné problémy..
taky poprvé a také mě bolelo břicho…těsně u ovulace..neblížíš se třeba taky k perimenopauze? ![]()
No je mi 33 a mám 1 dítě tak asi na perimenopauzu brzy🤷♀️ 😁jinak bolestivou ovulaci mám od vysazeni HA což je už 8 let ale spineni jsem nikdy neměla při ovu. Naopak tenhle měsíc byly bolesti mírnější. Ale uklidňuje mě ze na gynde to bylo ok vše tak asi hormony
každopádně uvidíme jak to bude a kdyztak bych musela na gyndu další cyklus pokud se to bude opakovat 🤷♀️
@Kampuc ja byla v květnu a taky vše ok..tak snad se nemohlo nic tam extra pokazit
asi půjdu pro klid příští týden…
Tak pokud pujdes tak pak dej vedet jak jsi dopadla
🤷♀️delal mi i utz a ok. Cytologie taky na 1. Asi se to při ovu stát muže i když se nám to nikdy nestalo..
@Kampuc ahoj, tak jak dneska? Já jsem už opravdu snad za tím. A objednala jsem se na pondělí, tak uvidíme…pak dám kdyžtak vědět…
Ahoj dneska už je klid. Měla jsem to jen včera večer 🤷♀️ms má dorazit za 12 dnů. Tak doufám ze to bylo k ovulaci.. tak hlavně ze je klid i u tebe. Ale myslím si ze to taky bude k ovulaci. Když v květnu bylo vše ok. ![]()
@Kampuc tak to je paráda! Jj, doufám v to, ač u mě to trvalo déle…ale taky v den ovulace a s typickou bolestí v podbřišku… ![]()
Tak hlavně ze to je v pořádku
holt tělo si dela co chce
jsem zvědavá na další cyklus ![]()
Ahoj, prosím, měl někdo hnědé špinění uprostřed cyklu, konkrétně začalo 19 DC…mívám cykly kolem 30 dnů…poslední měl však 34…je mi 44 a stalo se mi to poprvé..vím, že od 16 DC byla ovulace, poznám to podle hlenu, na jejím konci jsem pak měla nafouklé břicho a bolest jako pred ms…ta po pár hodinách ustala a začalo špinění…trva již 3. dnem…nejprve se jednalo o hnědé hleny, teď již pouze špinění..vždy jen po utření..vůbec nevím, co si o tom myslet…problémy žádné nemám, na gyn.jsem byla v květnu, kde vše v pořádku…napadá mě ovulace (ale to by bylo asi kratší dobu), perimenopauza nebo prasklá cysta…k dr. se asi vypravím…jen hledám zkušenosti ostatních…