Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dneska jsem se dost zděsila. Jsem 11+5 a na WC v práci jsem na kalhotkách objevila, že jsem ráno musela mít světle hnědý vytok nebo lehké spineni.
Ráno jsem měla i takový slabý tlak v břiše. Hrozně se bojím, mám jet po práci na pohotovost? Nebo zbytečně plasim?
Teď už to nepokračuje. Našla jsem jen dva flíčky na kalhotkách.
Děkuji za názory.
Určitě bych jela v co nejbližší době ke svému gynekologovi, na pohotovost bych jela pokud by bolest nepřestávala a krev byla jasně červená.
@Alenkavrisidivu2 k Dr můžeš, ale nemá to jak pomoct, max neschopenka. Kup si Ascorutin, odpočívej. Příčin může být moře, pokud jsi dělala špatný pohyb, byl sex až po jakekoliv podráždění ![]()
Proč na pohotovost? Je normální pracovní den, zavolej svému gynekologovi.
@Alenkavrisidivu2 proč na pohotovost? Ráno jsi měla zavolat na gyndu a domluvit se ![]()
Špinění nevadí, muže to byt námahou, stresem, pohlavním stykem, vše je v těhotenství prokrvene, pokud nic neboli a neteče červená krev, tak bych to neřešila, já spinila do 14 tt ![]()
Krásný den,
Jsem na začátku 12tt. V pátek 12.7. Jsem byla na kontrole UZ. Miminko v pořádku.
Ale večer jsem začala jednorázově trošku krvácet, poté už jen hnědá krev. Na kalhotkách a ani na vložce nic nebylo, ale do teď hnědě špinim, ale pouze když se utřu. Nikde jinde nic, jen při utření.
Už se mi to jednou stalo a bylo vše v pořádku, v podstatě to vypadalo, že si vymýšlím.
Tak nechci zase plašit na gyndě. V podbřísku mě trochu bolí, ale to by mělo být normální.
Co si o tom myslíte?
Je to mé 1. Těhotenství.
Dekuji
@Jenny105 s největší pravděpodobností drobné krvácení po vnitřním vyšetření. V těhotenství je vše mnohem více prokrvene. pokud to není čerstvá krev, tak bych to úplně neřešila.. mělo by to přestat ![]()