Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já jsem měla hnědou barvu dost dlouho. A oblíbila jsem si tuhle http://www.lorealparis.cz/…-kastan.aspx
Každá z barev mi chyhtla vždy, jako na obrázku… ![]()
@klarucha Asi vezmu tu Lorealku, barvila jsem se s ní načerno, tak snad bude pěkná i ta hnědá ![]()
Zapomněla jsi na šílenou červenou
.
@natyber píše:
Když jsem barvila doma, byla to buď černá, nebo posratá hnědá![]()
co chodím ke kadeřnici jsem hnědovlasá
![]()
Zkusím najít fotenu a přidám pro představu. Já taky vždycky šílela, když mi to chytlo více do tmava. Tady se mi to fakt nikdy nestalo.
@ncc1701 píše:
Já jsem kupovala hlavně bez zlatého nádechu, pak se hnědá vymyje a ta zlatá vypadá jako vyzvracený lečo. Teď se nebarvím už rok a půl vůbec a jen žasnu, jak krásnej odstín mých vlastních vlasů mám (neviděla jsem ho třináct let).
@poprvé těhulka - Něco jsem našla. Ta první fotka je barvená tou hnědou. Ta druhá byla myslím pralinka, vypadá dost tmavě, ale černá nebyla určitě, spíš taková tmavší hnědá a po druhém umytí byla výraznější. Byla jsem s ní ale spokojená.
Pokud chceš tmavě hnědou, tak si kup světle hnědou. Když jsem si kupovala tmavě hnědou, tak mi to chytlo černě, když světle hnědou, tak tmavě hnědě a chtěla jsem světle hnědou, takže jsem musela sáhnout po plavé, teď nevím jestli světle a nebo středně. Jednou jsem taky míchala tmavě plavou a světle hnědou. Původně jsem blondýna, ale barvením mi vlasy ztmavly na středně až tmavě plavou, takže jsem se už dlouho nebarvila.
Ja si ted naposledy koupila od loreal v ty jejich novy rade horkou cokoladu a jsem teda spokojena, ale je fakt, ze mi prijde ze se to vymyva ![]()
ja paletku treba pouzivat vubec nemuzu ptz i stredne hneda mi chytne cerne ![]()
@lenholka - ANo, oni od toho Lorealu jsou s menší výdrží, ale za to chytají, tak, jak mají. Paletky pokud nejsou blond, tak chytají snad všechny do černa. A blond zase do oranžova, takže od nich radši pryč ![]()
Přesně, zajít k dobré kadeřnici, já se barvím jedině tam a jsem spokojená…
Já používám odstín kaštan - pokaždý to vyjde jinak, ale vždycky do hněda, ne do černa. Pak jsem měla ještě čokoládu a taky dobrý.