Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčátka těhulky prosím. Byla jsem na wc a na toal.jsem měla nahbědlí hlen jako když třeba končí menzes a ta krev už je hnědá měla jste to některá a hnali jste hned k doktorovi? děkuji
Že by hlenová zátka? V jakém jsi týdnu? pokud už někdy kolem termínu, tak to není důvod k panice…
Příspěvek upraven 13.01.14 v 13:53
Ahoj, měla jsem hleny vícekrát: Na začátku i s krví, cca 6 tt, asi zahnizďování?? Poté párkrát po sexu, a párkrát jen tak, byla jsem s tím u dr a ta mi řekla, že mi asi občas praskne nějaká cévka.
@pajaaja asi ne. špinění je celkem běžné např po kontrolách atd.. Ale třeba zrovna dnes mi dr říkal, přijďte radši 10× s každým prdem, než jednou pozdě ![]()
Záleží na týdnu. Nahnědlý výtok většinou nebývá akutní, horší je jasně červená krev. Ale za zmínku doktorovi to stojí. Pokud nejsi těsně před porodem, tak bych třeba zavolala domluvila se, jestli přijít, nebo ne. Pokud jsi před porodem, tak jak je tu psáno, to může být hlenová zátka
@pajaaja měla jsem to a měla jsem zamlklé těhotenství
Nemusí být, ale určitě bych to doktorov řekla. Záleží, v jakém jsi týdnu.
Jsem v 28+5 bylo to dopoledne a od te doby nic tak nevim jestli mam ject nebo ne
@pajaaja tak si sjeď. Zvlášť, jestli ještě můžeš ke svému dr. Budeš klidná ![]()
@Berousik píše:
@martina.se jéé gratuluju
@pajaaja píše:
Jsem v 28+5 bylo to dopoledne a od te doby nic tak nevim jestli mam ject nebo ne
sjeď si do špitálu, budeš klidnější ![]()
@Berousik píše:
@pajaaja měla jsem to a měla jsem zamlklé těhotenstvíNemusí být, ale určitě bych to doktorov řekla. Záleží, v jakém jsi týdnu.
ja uplne to same…
@pajaaja píše:
To ja jdu na kontrolu zitra a jezdim do hradce
ja kvulo stejne veci a v podobnem tydnu volala doktorovi. ten se ptal, jestli byla nejaka bolest bricha (nebyla), jestli byla nejaka velka namaha a jestli krev nebyla cervena. pak mi rekl, at si lehnu, jsem v klidu, hlidam se a dorazim druhy den pro jistotu, ze udela UTZ.
jela jsem druhy den rano a vsechno v poradku.
@pajaaja několikrát jsem během těhu špinila, jen hnědý papír po utření po čůrání. Mudr. mi řekla, že pokud to není krvácení, jasná krev, nic mě nebolí, tak že nejspíš praskla nějaká žilka. Takže bych k mudr. nešla. Zítra jdeš na kontrolu, tak bych počkala do zítřka. Moc dobře vím, co prožíváš, ale snaž se být v klidu, stres to jen zhoršuje. Dej pak vědět, jak jsi dopadla ![]()