UTZ Motol - pohlaví dítěte

12.1.14 18:06

UTZ Motol - pohlaví dítěte

Zdravím budoucí maminky a maminky, chtěla jsem se zeptat zda nevíte kolik chtějí v Motole peněz za sdělení pohlaví miminka :?: Bohužel na stránkách FN Motol nemohu najít ceník poskytovaných služeb :( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
12.1.14 18:09

Několik stovek - tuším 500,– nebo dokonce víc? Docela pálka, ale přesnou částku jsem fakt zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:11

Ahojky, mozno trosku stara info - ale pred necelymi 4 rokmi chceli 200 Kc. V pripade omylu, by mi vraj peniaze vratili - bola som tam v 20. tyzdni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:14

Za 500,– se snad nechám překvapit a uvidím až u porodu co to bude, :lol: Děkuji aspoň jsem na to připravená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:19

@katarinka7233 Já jdu do Motola na 2. screening jsem ve 22.tt a pohlaví miminka nevím ale ráda bych ho věděla. Moje gynekoložka bohužel UTZ nemá tak jsem se zeptala kde jinde mi to sdělí a ona že v Motole až půjdu na UTZ ale za kolik to mi bohužel nedokázala říci :(

Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:26

Ja som bola v Motole na operacii pocas tehotenstva - prave v tom 20. tyzdni - tak mi hned robili UTZ a za potvrdenie pohlavia chceli prave tie dve stovky - zaplatil to manzel, kedze v 13. tyzdni mi moj gynekolog povedal, ze cakame chlapca - v Motole vsak na tej velkej obrazovke vyslo dievcatko - mame skoro 4 rocnu cacorku. Drzim palce - snad to budu stale len tie 200 - ale za 4 roky sa mohlo vela veci zmenit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 18:30

Já jsem s tím tak nějak počítala že to bude do 500 korun, tak snad mi to řeknou aspoň přesně jako tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
12.1.14 18:42

Ja jsem byla ted na velkem UTZ v Podoli / dr. mi to rekl, kdyz jsem se zeptala.. takze tam za takovou vec nic nechteji. Necekala jsem vice nez 5 minut… takze pokud chces usetrit at ti gynekolozka napise zadanku sem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.1.14 19:14

Holky já se teda nestačím divit, za co si tam u Vás říkají o peníze. Jak moje gynekoložka na malém UTZ, tak na velkém UTZ v Gennetu, mi při každé příležitosti potvrzovali pohlaví zadarmo úplně automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.1.14 19:15

No tak vzhledem k tomu, že screening dělají z nějakého grantu a zadarmo, tak asi honí peníze takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.1.14 19:24

Tak u Apolinare jsem mela screening taky zadarmo a pohlavi rikali taky zdarma. Tedy jestli chteji tech pet stovek, tak to je sila. A pokud se seknou, meli by zaplatit celou vybavicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.1.14 19:30

@kačka25 přesně tak!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:38

Ahoj holky :mavam:
Mně doktorka vypsala žádanku na ultrazvuk ve 20.tt do Motola a když jsem se zeptala na pohlaví při ultrazvuku, nic si nebrali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
12.1.14 19:52

@Barbora.M.N. At Vam napisi na gynekologii zadanku na ultrazvuk a v Podolí nechteji nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.1.14 19:56
@skyline.girl01 píše:
Ahoj holky :mavam:
Mně doktorka vypsala žádanku na ultrazvuk ve 20.tt do Motola a když jsem se zeptala na pohlaví při ultrazvuku, nic si nebrali :-)

Ahoj, nepamatuješ si u jakého doktora jsi tam byla? Řekla jsi, že chceš vědět, co to bude a oni ti nic nenaúčtovali? To by bylo super. Jdu tam v únoru, tak ať vím, na co se připravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí