Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem v 7.tt, doktor objevil srdeční akci a do té doby jsem měla týden lehké nevolnosti, jednou jsem
. Druhý den po kontrole, ze dne na den, nevolnosti úplně ustaly. I různé pachy mi předchozí týden vadily a najednou i to přestalo. Četla jsem, že hladina HCG je přitom od 7. tt nejvyšší, takže by mi mělo být špatně zrovna nejvíc a obvykle že nevolnosti přetrvávají do konce 3. měsíce, než převezme funkci placenta. Mám teď strach, že jde o zamlklé těhotenství a jelikož jsem po 5 letech snažení, dvou neúspěšných IVF pokusech a teď se to nějakým neuvěřitelným zázrakem povedlo spontánně, tak bych to těžce nesla
Nemáte prosím někdo zkušenost, že nevolnosti nějaké byly, ale ustaly už ve 2. měsíci? Na kontrolu jdu až za dva a půl týdne, tak potřebuju slyšet alespoň jak je to u ostatních. Děkuji předem za reakce.
Jsem 17 tt a ještě mi špatně nebylo. Vůbec nic to neznamená.
S prvnim mi nebylo spatne vubec je v porqdku, s druhou mi bylo spatne do 13tt a je taky v poradku. Takze nevolnisti nic neznamenaji.
@PaFi nestresuj. Mě u posledního těhotenství také v 7 tt najednou ustaly všechny těho příznaky a za týden to začalo pěkně v plné parádě až do 12 tt. Až už jsem se modlila, kdy to skončí
![]()
U prvního jsem nevěděla že jsem v tom do 8tt, ani potom vůbec, žádné nevolnosti, pohoda, tak se nestresuj, nemusí to vůbec nic znamenat! ![]()
@PaFi
Na tom vůbec nezáleží, nestresuj se, nepozoruj a buď v pohodě a hlavně ráda, že je ti dobře… ![]()
Neboj se, taky mi zmizely příznaky a nevolnosti a vše bylo ok. Hoď se do klídku, bude to v pořádku ![]()
@PaFi já jsem měla nevolnosti cca do 8 týdne a pak jako když utne a nic, žádný nevolnosti a příznaky těhotenství. No a potom snad od 10 týdne mi bylo strašně, každé ráno jsem
a bylo mi špatně snad ze všeho. Takže se nestresuj a užívej si to. Příznaky klidně můžou zase dorazit a jak ráda budeš vzpomínat na to kdy ti bylo fajn…
Děkuji, tak jste mě trochu uklidnily
Vím, že někomu nebývá špatně vůbec, ale zarazilo mě to, že ty nevolnosti byly a najednou zmizely. Kdyby mi doktor řekl že bije srdíčko a od začátku doteď by mi nic nebylo, tak bych teď neplašila. Snad je tedy vše opravdu v pořádku ![]()
Já se dozvěděla, že jsem v tom v 10. tt a celý těhotenství mi špatně nebylo ![]()
Klid PaFinko, jsem ve 21tt. a špatně mi nebylo nikdy…gratuluji ![]()
…já jsem třeba nikdy nezvracela…bylo mi třeba jen ráno zle od žaludku, ale jak jsem se najedla, tak to bylo ok a ze dne na den to přestalo a dnes jsem 26.týden…ale mám zasebou taky zamlklé a vůbec jsem nic nepoznala, že je něco špatně…všechno je určitě v pořádku, neboj se ![]()
Nestresuj se zbytečně
V prvním těhotenství mi bylo prvně blbě až v šestém měsíci, když jsme jeli daleko novým autem
A teď v 10tt kvůli střevní chřipce, ne těhotenství
Takže pokud ti není blbě, tak si to užívej ![]()
@PaFi píše:
Děkuji, tak jste mě trochu uklidnilyVím, že někomu nebývá špatně vůbec, ale zarazilo mě to, že ty nevolnosti byly a najednou zmizely. Kdyby mi doktor řekl že bije srdíčko a od začátku doteď by mi nic nebylo, tak bych teď neplašila. Snad je tedy vše opravdu v pořádku
vůbec nic to neznamená, ale pkoud mas pochybnosti tak si můžeš zajet do nemocnice, ale myslím si, že je všechno v pořádku a ty se hod do klidu ![]()