Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1. rozhozené hormony
2. těhotenství… zkus ten test, nic jiného ti nezbyde, pokud chceš mít jistotu ![]()
@Markéta188 spíš asi ty hormony při prvním těhotenství jsem taky měla ze začátku pocit jako bych to měla dostat ale tohle bolí dost intenzivně a každý den.
@Anonymní píše:
@Markéta188 spíš asi ty hormony při prvním těhotenství jsem taky měla ze začátku pocit jako bych to měla dostat ale tohle bolí dost intenzivně a každý den.
Ještě mě napadá cysta, když jsem ji měla, tak jsem místo ms taky jen hnědě špinila a bolelo mě břicho.
No v první řadě vyluč to těhotenství, kdyby byl test negativní, tak týden počkej, kdyby se ms nerozjela a břicho bolelo dál, tak gynekolog
Udelej test, pak to řeš případně u doktora. Ja takhle měla cystu
Ahoj všem, mám takový dotaz. Vysadila jsem antikoncepci, ale menstruace nikde, už to trvá 3 měsíce. Zhruba před týdnem jsme měli s přítelem poh.styk a dnes ráno jsem našla na spodním prádle hnědý výtok s malinko krve. A teď zase nic, bolí mě v podbřišku a je mi trochu blbě od žaludku nic víc…Myslíte že to může být přicházející menstruace?? Nebo ranné těhotenství???
![]()
Zdravím chtěla bych radu proč mám hnědý výtok po menstruaci? S přítelem jsme měly styk před týdnem. A menstruace se mi zpozdila o dva dny ale měla js. jí jen tři dny a pak nic a to bylo jen slabé krvácení a teď mně bolí břicho a prsa kdybych měla dostat menstruaci nevíte co by to mohlo být..Předem děkuji za odpověď
Zdravím
Chtěla jsem se zeptat minuly měsíc se mi menstruace vůbec nedostavila
A tento měsíc o 3dny dřív a ještě to je spis takové hnědé špinění než menstruace, první den jsem měla strašné bolesti břicha a zad jako při menstruaci a od té doby ale nic, těhotenský test jsem si dělala než jsem to dostala a byl negativní antikoncepci beru a nevím co by to mohlo být.
Děkuji za rady
Všechny zdravím. Jsem tu nová a chtěla bych slyšet váš názor co si o tom myslíte. 5.3. sem dostala ovitrell. Den po píchnutí měl proběhnout pohlavní styk ale nepovedlo se jelikož přítel musel odjet na pracovní cestu o které sme se dozvěděli pozdě. Tudíž pohlavní styk proběhl 3 den po píchnutí dvakrát.
Ovulační testy sem měla pozitivní.
12 den sem měla na těhotenském testu ducha. Tak sem zkusila ještě jeden opět duch další den sem zkusila a už jen jedna čárka. Menstruací sem měla dostat 16.3. ale nedostala sem ji 20.3. sem měla jen hnědé špinění s kapičkou krve to bylo jeden den další 3 dny jen hnědé špinění. Bolest pod bříšek citlivost prsou. Dneska 27.3. sem testovala ale ne z ráni moči ale výsledek negativní. Tak se chci zeptat měli ste tohle někdo v těhotenství? Nebo? 💘 Snažíme se dva roky takže bych byla ráda kdyby to vyšlo 🫶🏻 k paní doktorce jsem objednaná na pondělí. ale zajímá mě jestli ste to takhle někdo měl děkuji za odpovědi
Ahoj holky, chci se zeptat pro informaci či nemáte zkušenost. Měla jsem dostat MS 30.3 ale přesně v ten den jsem měla dva dny jen hnědný nezapáchající výtok a pak už od té doby jen bolesti v podbrisku a sem tam malinko bílého výroku ale hlavně mě to pořad bolí jak kdybych to měla dostat. Emocionálně ani nemluvim pořad se mi chce brecet jsem napjatá a cítím hormonální nerovnováhu. Je fakt ze před MS a 5 dni predtim než jsem to měla dostat jsem byla nemocná. Jedno dítě už mám a těhotná si neprijdu i když jsem si test nedělala ale hazim to na tu nemoc ze mi udělala paseku, ale pro jistotu nemáte s něčím takovým zkušenost? Děkuji