Hnědý výtok u dvouleté

Anonymní
20.7.14 17:45

hnědý výtok u dvouleté

Hezký podvečer přeji,

prosím o radu, kdo má zkušenosti, dnes jsem u své dvouleté dcery objevila, že má hnědý výtok, měla ho trochu na plínce a pak i později na kalhotkách, vypadá to jako špinění např. po menstruaci. Ihned mě napadlo, že je to zánět z koupání, byla v posledních dnech v dětském bazénku, ale včera se i cachtala u kraje v rybníku, je sice čistý, ale možná ne dost… Nebo to může být něco jiného? Zítra se chystám k doktorce, ale bojím se, že nás asi bude čekat i gynekolog. :nevim: Mám sebou vzít i moč?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10136
20.7.14 17:48
@Anonymní píše:
Hezký podvečer přeji,prosím o radu, kdo má zkušenosti, dnes jsem u své dvouleté dcery objevila, že má hnědý výtok, měla ho trochu na plínce a pak i později na kalhotkách, vypadá to jako špinění např. po menstruaci. Ihned mě napadlo, že je to zánět z koupání, byla v posledních dnech v dětském bazénku, ale včera se i cachtala u kraje v rybníku, je sice čistý, ale možná ne dost… Nebo to může být něco jiného? Zítra se chystám k doktorce, ale bojím se, že nás asi bude čekat i gynekolog. :nevim: Mám sebou vzít i moč?
Děkuji

močí nic nezkazíš.. určitě k dr vyražte
držím palce, at je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.7.14 17:49

No, tak to jsou veci, to jsem jeste neslysela, ze by se u tak maleho ditete stalo. Uvidis, co ti rekne doktor, ale urcite te posle na gyndu… treba nejaky predcasne zrychleny vyvoj, ale to je asi blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
20.7.14 17:52

Podle me tohle zanet nezpusobi. Tou moci nic nepokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.7.14 17:55

Nase mala mela hnedy vytok asi v 8 mesicich. Posrandila se mimo domov a ja nemela vlhcene ubrousky, takze jsem ji horko tezko utrela a myslim, ze ti mela z toho. Volala jsem nasi detske, ta rekla pockat tri dny, ze se to casto upravi samo. Prestala jsem pouzivat vlhcene ubrousky a pri kazdem prebaleni umyju prdelku a predek vodou a uz se to nevratilo. Jinak urcite s moci nic nezkazis (to mi dr. taky rikala, ze nekdy jde o vytok z mocove trubice) a pocitej s tim, ze te na tu detskou gyndu asi poslou, pediatr v tomhle nema moc co hy udelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
20.7.14 18:44

Nekojis jeste? Kamaradky mala to mela pote, co zacala matka brat antikoncepci, jeste kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.14 18:51

Ne ne, nekojím.
No má ten výtok pořád, fakt to vypadá jak začínající menstruace, no jsem z toho divoká. :( Naše doktorka jak jsem zjistila má samozřejmě příští týden dovolenou, takže budu muset rovnou na tu dětskou gynekologii. Ach jo… :(

• Citovat
  • Upravit
491
20.7.14 19:01

V pondeli na nejakou detskou gyndu zavolej, oni te objednaji a urcite i po telefonu poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 08:16

Včera malá absolvovala vyšetření na gynekologii, teď čekám na výsledek kultivace. Výtok ale zeslábl a jakoby zežloutl, tak už to snad bude dobré, uvidíme co zjistí.

• Citovat
  • Upravit
8-D
687
10.9.14 12:55

Zdravím, zajímalo by mne jak to nakonec zakladatelce dopadlo, jelikož naše dvouletá má teď stejný problém.. K doktorce půjdeme zítra odpoledne, ale jsem docela vyjukaná, tak budu ráda za vaše zkušenosti..
Mohlo by to být z toho, že byla ráno opravdu hodně moc pokakaná (měla plenku)?
Děkuji za vaše reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
10.9.14 13:45

Dcera tohle měla ve 4 letech. Bylo to v době, kdy jsme čekaly na výsledky výtěru z krku, měla podezření na streptokoka A. Vyplašená jsem volala doktorce a ta koukla do výsledku výtěru, kdy se hojně vyskytoval streptokok a konstatovala, že ten výtok je k tomu. U nás se to zlikvidovala celkovýma atb a ještě jsem dělala sedací koupele s tea tree olejíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.14 13:58

@8-D
U nás se našli v pochvě fekální bakterie, takže to bylo z pokakané plínky, měla totiž průjem a asi jsem to úplně hned neohlídala, chviličku v tom byla a dostalo se jí to tam. Dali nám vaginální čípky, které jsem pár dní zaváděla a bylo to v pořádku. :)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
8-D
687
10.9.14 19:52
@Anonymní píše:
@8-D
U nás se našli v pochvě fekální bakterie, takže to bylo z pokakané plínky, měla totiž průjem a asi jsem to úplně hned neohlídala, chviličku v tom byla a dostalo se jí to tam. Dali nám vaginální čípky, které jsem pár dní zaváděla a bylo to v pořádku. :)
Zakladatelka

Tak to bude nejspíš i náš případ.. Děkuji za reakci.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí