Hnědý výtok ve 37.tt

57
21.12.12 13:25

hnedy vytok ve 37tt

Ahoj chci se zeptat jsem ve 37tt, pred 2 dny mi bylo zle, mela jsem prujem a zvracela jsem, tvrdne mi bricho a rano jsem mela na kalhotkach takovej hnedej vytok, a td jsem se koupala a jak jsem se utirala tak jsem si vsimla ze ze me vyteklo par kapek takove bile vody jakoby. nevite co to je? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pce
13873
21.12.12 13:32

Já jsem sice nic takového neměla ale mohla by to klíďo být hlenová zátka…a to že jsi zvracela a měla průjem klíďo příprava na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.12.12 13:36

Taky mně napadla hlenová zátka. Říkám se, že pak nastane do 24h porod. Mně odešla a do hoďky jsem mněla kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.12.12 13:55

Dekuju, no ja mam stahy ale takovy nepravidelny, a boli me zada tak nevim, a hlavne mamka rikala ze ta bila vodg co ze me vytekla muze byt plodova voda, ale ja nevim, vsude jsem cetĺ ze je ji hodne a todle byli takovy dva curky. a vsichni rikaj ze porod poznate a me to neprijde jeste jako po :D rod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.12.12 13:55
@Blanka S píše:
Taky mně napadla hlenová zátka. Říkám se, že pak nastane do 24h porod. Mně odešla a do hoďky jsem mněla kontrakce.

já mám teda kamarádky co chodily bez zátky třeba měsíc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
21.12.12 13:56

Hlenova zatka - mam cerstvou zkusenost barva muze byt ruzova az hneda a odtekla mi zaroven s plodovkou:-)porod cca za 14h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.12.12 13:57
@liliw píše:
Dekuju, no ja mam stahy ale takovy nepravidelny, a boli me zada tak nevim, a hlavne mamka rikala ze ta bila vodg co ze me vytekla muze byt plodova voda, ale ja nevim, vsude jsem cetĺ ze je ji hodne a todle byli takovy dva curky. a vsichni rikaj ze porod poznate a me to neprijde jeste jako po :D rod

tak jediné co ti zaručeně pomůže to rozeznat je horká vana…buď se ti rozjedou stahy a nebo to přejde byly to poslíčci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.12.12 13:59

V te jsem byla, a zatim zadna zmena :O ta bila voda ze me vytekla po vane

Příspěvek upraven 21.12.12 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.12.12 13:59
@liliw píše:
V te jsem byla, a zatim zadna zmena :O

a byla horká a byla js tam dlouho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.12.12 14:01

Horka jo, ale dlouho od asi 5min, z te horke vody mi bylo zle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
21.12.12 14:03
@liliw píše:
Dekuju, no ja mam stahy ale takovy nepravidelny, a boli me zada tak nevim, a hlavne mamka rikala ze ta bila vodg co ze me vytekla muze byt plodova voda, ale ja nevim, vsude jsem cetĺ ze je ji hodne a todle byli takovy dva curky. a vsichni rikaj ze porod poznate a me to neprijde jeste jako po :D rod

Ta voda do tebe taky mohla natéct při koupání. Uvidíš. Každopádně bych se hodila do klidu, protože ještě je čas. Pokud by dál něco teklo, raději zajeď do porodnice. Ale nesnažila bych se to „popohánět“ koupelemi a podobně, jestli tam prcek pár dní vydrží, bylo by fajn. S malinkýma miminkama je větší piplačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.12.12 14:05
@liliw píše:
Horka jo, ale dlouho od asi 5min, z te horke vody mi bylo zle :-D

a ty jsi doma sama? To by chtělo aby jsi v tý vaně byla dýl ale aby tam byl někdo s tebou kdyby se ti opravdu udělalo zle. Holka…to vypadá nablížící se porod, kdyby to byli posli tak by tě to přešlo…a ty záda…to tě lituju to vypadá na křížové bolesti. Já s nima jela do porodky…ale pak císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
21.12.12 14:06
@liliw píše:

Ne vždy je plodovky do kýblu, na to nespoléhej jako na „příznak“ porodu ;)

• Citovat
  • Upravit
8071
21.12.12 14:07
@Pce píše:
a ty jsi doma sama? To by chtělo aby jsi v tý vaně byla dýl ale aby tam byl někdo s tebou kdyby se ti opravdu udělalo zle. Holka…to vypadá nablížící se porod, kdyby to byli posli tak by tě to přešlo…a ty záda…to tě lituju to vypadá na křížové bolesti. Já s nima jela do porodky…ale pak císař.

Mně se zdá na tyto metody brzo. Ještě to může několik týdnů počkat. Jedno dítě jsem měla v 37. týdnu a bylo dost maličký, je to piplačka, nevyvolávala bych to zbytečně koupelema a tak, spíš si lehla a zkusila to třeba zaspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
21.12.12 14:10
@Cuarentena píše:
Mně se zdá na tyto metody brzo. Ještě to může několik týdnů počkat. Jedno dítě jsem měla v 37. týdnu a bylo dost maličký, je to piplačka, nevyvolávala bych to zbytečně koupelema a tak, spíš si lehla a zkusila to třeba zaspat.

jo to máš pravdu, ale pokud je to porod tak to stejně nezastaví…a pokud poslíčci tak ji vana uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí